Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 9,49 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Remonttilaina

Koti kuntoon – hae remonttilainaa Komplett Bankista

Remonttilainalla koti kuntoon!

Voisiko remonttilaina toimia sinulle?

Remonttilaina tulee tarpeeseen, kun vanha keittiö halutaan nykyaikaistaa, kylpyhuone odottaa uusimistaan tai seinät ja lattia kaipaavat uutta pintaa. Monella on kotona tilanne, jossa huoneiden vanhentunutta ja nuhjuista ilmettä ei enää jaksaisi katsella ja intoa remonttihommiin riittäisi, mutta yksi tärkeä elementti puuttuu – nimittäin kattava remonttibudjetti. Remonttilaina saattaa silloin olla oikea ratkaisu. Remonttilainaa ei kannata ajatella pelkästään rahan menona, vaan pikemminkin sijoituksena omaan mukavuuteen ja arkisesta asumisesta nauttimiseen. Nykyaikainen koti nopeuttaa ja helpottaa arkea, eikä huono puoli ole sekään, että kauniissa kodissa myös silmä ja mieli lepää.

 

Remonttilainalla koti kuntoon

Vuoden budjetti jo suunniteltu eikä remontille löydy likviditeettiä? Ei tarvitse hätääntyä! Jos päätät ryhtyä remontoimaan kotiasi, suosittelemme hakemaan Komplett Bankilta tarjousta Joustoluotosta remonttilainaa varten. Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton 1 000 - 50 000 euron remonttilaina, joka riittää mahdollisesti jopa kokonaisen talon remontointiin. Komplett Bankin lainoissa on aina edullinen korko, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut, koska maksat halutessasi vain korot ja kulut kuukausittain. Voit tutustua hintoihimme, sekä ehtoihin sivuillamme ja mikäli koet tarjoamamme lainan sinulle tarpeelliseksi, voit täyttää hakemuksen sivuillamme milloin vain ja saat vastauksen lainapäätöksestä välittömästi.

 

Lyhennysvapaa remonttilaina antaa joustovaraa

Eikö olisikin hienoa, jos voisit maksaa remonttilainaa takaisin ilman tiukkaa maksuaikataulua? Lyhennysvapaa remonttilaina tarkoittaa juuri sitä. Kun otat lyhennysvapaan remonttilainan, voit itse päättää milloin haluat lyhentää lainaasi. Lainan jatkuvana kuukausieränä maksat ainoastaan lainan korot ja kulut, joten oman talouden suunnittelu on paljon helpompaa. Voit siis vapaasti valita ne kuukaudet, jolloin sinulla on paremmin varaa lainan takaisinmaksamiseen, tai maksaa vain korkoja ja kuluja silloin, kun tarvitset rahat muuhun käyttöön. Joustavaa remonttilainaa voit myös nostaa uudelleen oman luottolimittisi puitteissa. Jos olet esimerkiksi maksanut jo pari tuhatta euroa takaisin ja uusi rahantarve yllättää, voit nostaa lainaa 2000 euroa uudelleen. Tämä on todella hyvä etu siksi, että remontin kuluja voi olla hankala arvioida tarkasti etukäteen. Näin et joudu tiukan paikan tullen tinkimään esimerkiksi kalusteiden laadusta.

Hae remonttilaina nyt, saat rahat parhaimmillaan samana päivänä

Haluaisitko aloittaa remontin saman tien? Ei hätää, sillä vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Valitse lainasumma, täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat lainatarjouksen hetkessä. Komplett Bank on lainanhakijalle todella nopea vaihtoehto. Laina on nimittäin nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu eli parhaimmillaan jo saman päivän aikana kun hakemus lähetetään.

 

Kysymyksiä Komplett Bankin remonttilainasta

Paljonko remonttilainaa voi saada ja mikä on takaisinmaksuaika?

Komplett Bank myöntää remonttilainaa 1 000 - 50 000 euroa. Joustavan lainan määrää voi myös tarvittaessa korottaa lainatarpeen ja myönnetyn jouston mukaan. Komplett Bankin laina on lyhennysvapaata eli lainasta maksetaan kuukausittain ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Paljonko kuluja remonttilainassa on?

Joustava laina tarkoittaa sitä, että Komplett Bank myöntää hakijan käyttöön joustavan lainalimiitin. Remonttilaina on kuluton silloin, kun sitä ei oteta käyttöön. Veloitamme kuitenkin lainan avaamisesta perustamiskulut, jotka suhteutetaan myönnettävän lainan enimmäismäärään. Käyttöön otetusta lainasta veloitetaan kuukausittain korot ja laskutuksesta aiheutuvat kulut.

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Komplett Bank on nopea vaihtoehto lainan hakijalle. Remonttilaina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu. Parhaimmillaan remonttilaina on tililläsi jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty.