Siirry suoraan sisältöön.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Miksi tehdä asiat mutkikkaksi kun niin ei tarvitse olla. Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tarkoittaa yksi mutka vähemmän matkallasi.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tai vanhan lainan päälle

Remonttilainaa voi hakea asuntolainan yhteydessä tai vanhan lainan päälle, mutta kannattaa ottaa huomioon, että pankit voivat määritellä asuntolainaan sidotulle remonttilainalle omia erityisehtoja. Pankin ehtona saattaa olla esimerkiksi se, että remontti on pintaremontin sijaan perusparannusta, jossa mennään syvemmälle asunnon rakenteisiin. Remonttilainaa ei välttämättä saa vanhan asuntolainan päälle, vaan sitä varten on sovittava uudesta asuntolainasta uusin ehdoin. Monesti pankista remonttilainaa haettaessa lainalle on myös etsittävä uudet vakuudet tai takaajat, kodin ollessa jo kiinnitettynä asuntolainaan.

Uuden ja vanhan asuntolainan yhdistäminen useimmiten onnistuu, mutta se ei välttämättä ole kannattavaa, koska yhdistelmä tehdään sen hetkisen hinnoittelun mukaisesti. Uuden asuntolainan ottaminen vanhan päälle voi siis tarkoittaa sitä, että menettää vanhan asuntolainan mukaiset ehdot ja korot, jotka ovat usein lainanottajalle edullisempia kuin uusissa asuntolainoissa. Mistä rahaa, kun pankin joustamattomuus tulee vastaan uuden lainan myöntämisen kanssa? Ja miten menetellä, jos uutta asuntoa tai taloa haluaisi remontoida, eikä asuntolainasta jäänyt ylimääräistä asunnon maksamisen jälkeen? Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustavan tavan rahoittaa kaikenlaiset remontit pikku pintarempasta totaaliseen keittiön uusimiseen.

Vaihtoehto asuntolainan yhteyteen sidotulle remonttilainalle

Remonttilaina voi asuntolainan sijaan olla myös Komplett Bankin Joustoluotto, jota käytetään remonttikulujen kattamiseen. Joustoluoton etuna on se, että remonttilainaa voi käyttää oman tarpeensa mukaan asunnon pintaremonttiin, kalusteisiin tai peruskorjaukseen, eikä remontin tarvetta tarvitse perustella. Riittää, että täyttää muutaman lainaehdon, ja lähettää lainahakemuksen netissä. Remonttilainan hakeminen Joustoluottona on yhä suositumpaa, koska siihen liittyy monia hyviä etuja.

Komplett Bankin Joustoluotto on remonttilaina, joka tarjoaa ainutlaatuisen joustavat maksuehdot, edullisen koron (aina vain 4,9 - 19,9%). Joustoluotossa on luottolimiitti, jonka puitteissa nostamasi lainan suuruutta voi korottaa tarpeen mukaan. Tämä ominaisuus on kätevä silloin, kun remontissa tulee yllätyksiä, tai luovuus puhkeaa kukkaan ja haluaakin jatkaa pidemmälle tai saada useampia huoneita valmiiksi kerralla. Eikä välillä tarvitse tehdä kokonaan uutta hakemusta!

Lainaa on mahdollista saada 1 000 ja 50 000 euron väliltä

Joustoluoton kuukausimaksuun sisältyvät ainoastaan lainan suuruuden mukaiset korot ja kulut, joten lainaa voi lyhentää joustavasti silloin kuin haluaa. Näin oman talouden suunnittelu on paljon joustavampaa kuin muissa lainoissa. Heti remontin ja talon ostamisen jälkeen voit huilata hetken kaikesta ja kun pöly laskeutuu ja tilanne tasoittuu, voit jälleen laittaa lainan lyhentämiseen enemmän ajatusta ja panosta – siinä vaiheessa, kun itse haluat!

Kenelle Komplett Bankin joustava remonttilaina sopii?

Komplett Bankin Joustoluoton ehdot ovat paljon asuntolainaa joustavammat, ja näin ollen ne sopivatkin monille lainaa tarvitseville remontoijille. Lainaa varten ei tarvitse perustella minkälaista remonttia suunnittelee. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia ja sitä voivat hakea kaikki yksityishenkilöt, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta. Sen lisäksi hakijoilta edellytetään, että he ovat olleet kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, säännölliset tulot, ja että heidän luottotietonsa ovat kunnossa.

5 hyvää syytä valita remonttilainaksi Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Sinun ei tarvitse perustella remontin tarvetta.
  2. Saat lainan nopeasti.
  3. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  4. Joustoluotto antaa joustoa oman talouden suunnitteluun.
  5. Voit itse päättää luottolimiitin puitteissa paljonko lainaa tarvitset.