Ole hyvä ja odota

Pintaremontin hinta

Miten arvioit pintaremontin hinnan ja suunnittelet toteutuksen

Pintaremontti – hinta ja rahoitus

Pieni pintaremontti on helppo tapa piristää asuntosi ilmettä, mikäli kaipaat vaihtelua tai pyrit nostamaan asuntosi myyntihintaa. Pintaremontteja voi toteuttaa laidasta laitaan maalauksesta uusiin kaapistoihin ja lattian uusintaan. Näin ollen pintaremontille voi kertyä hintaa hyvinkin erilaisia summia, joten aluksi kannattaa lähteä liikkeelle suunnittelusta, hinnan arvioinnista ja rahoituksesta. Olipa edessäsi edullinen tai laajempi pintaremontti, ja olipa sen hinta pari tonnia tai reilusti enemmän, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen ja joustavan tavan rahoitukseen.

 

Suunnittele pintaremontti ja laske hinta huolella

Kun sinulla on lista kohteista, jotka haluat remontoida, voit alkaa kartoittamaan niihin sopivia muutoksia ja siihen tarvittavien materiaalien kustannuksia. Mieti miltä haluat lopputuloksen näyttävän, ja onko kestävyys vai ulkonäkö tärkeämpää. Pintaremontin hinta voi vaihdella materiaalien mukaan paljonkin. Lisäksi sinun tulee miettiä, aiotko tehdä remonttia itse, vai palkkaatko toteutukseen ammattilaisen. Monet pintaremontit voi tehdä myös itse, mutta jos omia taitojaan epäilee, kannattaa palkata ammattilainen. Tämän lisäksi myös projektin aikataulu on pitävämpi, kun maksat toteutuksesta itse tekemisen sijaan.

Seuraavaksi pyydä listasi pohjalta tekijöiltä tarjouksia pintaremontin suunnitteluun. Tarjousten pohjalta voit puntaroida, paljonko olet valmis panostamaan laadukkaaseen lopputulokseen tekijän hinnan myötä. Maalien, tapettien ja lattioiden materiaalien arvioidut kustannukset voit laskea pinta-alojen mukaan. Ota huomioon myös tarvittavat uudet kalusteet. Näiden lisäksi hinta-arvioon on syytä lisätä sopiva määrä ekstraa yllätysten varalta.

 

Kun pintaremontin hinta on arvioitu, on aika miettiä rahoitusta

Täydelle kaksion pintaremontille ilman keittiön ja vessan muutoksia voi kertyä hintaa jopa 7 000 – 10 000 euroa, kun taas kevyemmän pintaremontin hinta voi olla pari tonnia. Työn ja materiaalien laadusta ei kannata liikoja säästellä, jotta saat lopputuloksesta kestävän ja itsellesi mieluisan. Kun saat pintaremontin suunniteltua ja arvion kustannuksille, on hyvä miettiä remontin rahoitusvaihtoehtoja. Onko sinulla rahaa säästössä remonttia varten vai tarvitsetko lisärahoitusta?

Helppo tapa hoitaa pintaremontin rahoitus on ottaa remonttilaina. Komplett Bankin Joustoluotto on nopea ja edullinen vaihtoehto remontin rahoittamiseen. Kuten nimikin jo kertoo, Joustoluotto on joustavaa, asiakasystävällistä lainaa, jonka ottaminen ja takaisinmaksu tapahtuu sinulle sopivimmalla tavalla. Se mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin ja joustaa, kun taloutesi on hetkellisesti tiukemmalla.

 

Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton edut

Komplett Bankin Joustoluoton parhaimpia puolia ovat lyhennysvapaus, helppo ja nopea hakuprosessi ja kilpailukykyinen korko. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että voit maksaa lyhennyksiä omaan tahtiisi ja pitää lyhennysvapaita kuukausia milloin haluat. Näinä kuukausina maksat vain tilin ylläpitokulut ja erääntyvät korot nostamallesi lainasummalle. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa takaisin lainaa oman tilanteesi mukaisesti. Voit esimerkiksi hakea Joustoluottoa 5 000 eurolle ja nostaa siitä 3 000 euroa. Tällöin maksat korkoja 3 000 eurosta, ja sinulla on vielä 2 000 euron venymä luottolimiitissäsi. Koko luottoa ei tarvitse nostaa, vaan voit pitää sitä varalla yllättävien kulujen varalta. Tämä on kätevä ominaisuus, jos pintaremonttia tehdessä hinta kipuaa alun perin arvioutua suuremmaksi. 

 

Joustoluoton hakeminen tapahtuu helposti verkosta

Komplett Bankin nettilomake on aina käytettävissäsi. Joustoluoton hakemiseen tarvitset puhelinnumeron, sähköpostin ja verkkopankkitunnukset tunnistautumisvaiheeseen.
Lomakkeen täytettyäsi saat vastauksen välittömästi sähköpostiisi. Tämän jälkeen pyydämme toimittamaan tarvittavat liitteet, jotka voit lähettää suoraan sivuillamme, tai lähettää kätevästi sähköpostin liitteinä.
Voit saada Joustoluottoa jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot, sekä luottotietosi ovat kunnossa.

Hae Joustoluottoa helposti verkosta, aloita pintaremontti ja uudista asuntosi kerralla kuntoon!