Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Matkaluotto

Matkustaminen avartaa, mutta se myös maksaa. Haluamme että sinulla on taloudessasi joustavuutta, jotta voit elää juuri niinkuin haluat!

Matkaluotto toteuttaa matkahaaveet heti

Oletko jo pitkään haaveillut matkasta, mutta et ole saanut säästettyä sitä varten tarpeeksi rahaa? Olipa haaveenasi matka maailman ympäri, loma Teneriffalla, piipahdus Roomassa tai ihan vain viikonlopun kestävä Ruotsin risteily tai Tallinnan hotellimatka, niin sen rahoittaminen onnistuu kokonaan tai osittain myös ilman säästöjä. Matkalle voi nimittäin lähteä myös hakemalla sitä varten matkaluottoa, jonka voi maksaa myöhemmin takaisin omassa aikataulussaan. 

Matkaluotto sopii matkalippujen rahoittamiseen, päivittäiseksi käyttörahaksi lomakohteeseen tai vaikka molempiin tarkoituksiin. Komplett Bankin Joustoluotto on matkaluotoksi paras vaihtoehto, koska sen ominaisuudet sopivat erityisen hyvin juuri matkan rahoittamiseen. Reissussa ollessa ei koskaan tiedä kuinka paljon rahaa loppujen lopuksi kuluu ja täysin pitäviä budjettisuunnitelmia on hankala tehdä. Tämän vuoksi Joustoluotossa on 1 000 - 50 000 euron luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää luottoa tarpeen mukaan. Näin pääset tekemään kaikki haluamasi retket, näkemään kaikki nähtävyydet, syömään huippuravintoloissa, asumaan toiveidesi mukaisessa hotellissa ja shoppailemaan ihanissa putiikeissa ilman huolta matkakassan riittävyydestä.

 

Jatkuva matkaluotto toimii matkarahastona

Komplett Bankin Joustoluotolla voit rahoittaa ainoastaan yhden matkan tai vaihtoehtoisesti voit pitää luottolimiittiä jatkuvana matkarahastona. Jatkuva matkaluottolimiitti turvaa sen, että sinulla on aina mahdollisuus toteuttaa haluamasi matka, lähteä äkkilähdölle tai ottaa tililtä helpotusta akuuttiin rahatilanteeseen kun olet jo matkalla. Joustoluotto toimii sillä tavalla, että sinulle myönnetään luottoliimiitti, jonka puitteissa voit maksaa luottoa takaisin ja nostaa lisää luottoa tarpeen ja halusi mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi 5 000 euron suuruinen luottolimiitti, josta käytät lomamatkaan 2 000 euroa, niin sinulle jää limiittiä jäljelle vielä 3 000 euroa. Kun maksat luottoa takaisin esimerkiksi 500 euroa, sinulla on käytettävissäsi heti 3 500 euroa limiittiä, jonka voit halutessasi nostaa uutta matkaa varten. 

 

Lyhennysvapaa matkaluotto joustaa rahatilanteen mukaan

Kun valitset matkaluotoksi Komplett Bankin Joustoluoton, voit olla varma ettet joudu pulaan lyhennysten kanssa. Joustoluotosta voit nimittäin pitää lyhennysvapaita kuukausia niin usein kuin haluat, kuukausittain on maksettava ainoastaan luoton korot ja kulut. Näin voit maksaa luottoa takaisin juuri silloin kun se sopii parhaiten omaan rahatilanteeseesi.

Lisäksi Joustoluotto tarjoaa monta muutakin mainitsemisen arvoista etua:

- Voit saada luottoa tarpeen mukaan jopa 50 000 euroa.
- Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja rahat ovat nostettavissa parhaimmillaan samana päivänä. Voit nostaa rahat heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.
- Luoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
- Voit nostaa jo takaisin maksettua luottoa uudestaan sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa.

 

Kuinka matkaluottoa haetaan?

Matkaluotolle on yleensä tarvetta heti kun akuutti matkakuume nousee, koska on hyvä, että varauksen voi tehdä heti kun sopiva lentotarjous tai matkapaketti osuu kohdalle. Kun rahat ovat valmiiksi tilillä, varmistat ettei hyvä tarjous mene ohi. Luoton hakeminen Komplett Bankista on helppoa, ja prosessi on todella nopea. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi lomakkeelle ja lähetä hakemus, lähetämme sinulle oman luottotarjouksen hetkessä. Rahat ovat nostettavissa parhaimmillaan samana päivänä kun teet hakemuksen eli heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.

 

Voinko minä hakea matkaluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bankilla on luoton hakijalle vain muutama ehto. Voit hakea Komplett Bankin matkaluottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Edellytämme hakijalta myös säännöllisiä tuloja ja että luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakemusta varten sinulla täytyy olla sähköpostiosoite ja puhelinnumero.