Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Matkalaina

Iskikö matkakuume? Komplett Bankista joustavaa luottoa matkalle mukaan!

Komplett Bankin Joustoluotto on matkalaina, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään laina.

Matkalaina 1000 - 50 000 € edullisesti ja joustavin ehdoin Komplett Bankista

Matkakuume polttaa, mutta talous ei anna periksi lähteä reissuun? Ota matkalaina! Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron matkalaina, joka tarjoaa edullisen koron, todella joustavat takaisinmaksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausierät. Voit lähteä matkallesi rennosti tietäen, ettet joudu pulaan matkalainan kuukausimaksujen kanssa, kun palaat kotiin. Ja jos olet lähdössä pidemmälle matkalle, sinun ei tarvitse alkaa lyhentää lainaa jo reissussa ollessa. Riittää, että hoidat korot ja kulut. Lyhennyksiä voit alkaa maksaa myöhemmin.

 

1000 - 50 000 euron matkalaina kattaa kaikenlaiset reissut

Siintääkö suunnitelmissa kylpyläviikonloppu Tallinnassa vai oletko lähdössä Eurooppaa kiertämään? Tai ehkä ajattelitte matkustaa viikoksi tai pariksi etelään koko perheen voimin? Vai oletko päättänyt vihdoin toteuttaa kauan unelmoimasi kaukomatkan tai peräti maailmanympärireissun? Mikä eteen, kun törmäät “kerran elämässä”-tarjoukseen, ja matkakohde on juuri haaveidesi lomakohde, mutta tilin saldo ei anna myöten? Mistä rahaa? Komplett Bankin Joustoluotolla rahoitat kaikenlaiset reissut, myös hetken mielijohteen haaveet. Voit hakea lainaa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, joten ainoa rajoite haaveiden toteuttamiselle on enää oma mielikuvituksesi.

 

Ota matkalaina nyt, maksa takaisin, kun sinulle sopii

Kun matkakärpänen puraisee, reissuun on usein päästävä heti. Jos säästöjä ei ole, matkalaina on hyvä keino rahoittaa lomalle lähtö. Monesti upeat tilaisuudet ostaa matka tulevat eteen juuri silloin, kun säästöt on käytetty johonkin muuhun kohteeseen, tai säästökassa ei ole ihan vielä tarpeeksi kattava.

Otetaanpa esimerkiksi kahden hengen, kahden viikon unelmaloma etelän lämmössä, joka maksaa noin 3000 euroa. Lisäksi on laskettava mukaan matkalla käytettävä lomakassa, joka voisi olla noin 2000 euroa. Näin ollen säästöjä pitäisi olla 5000 euroa. Säästämällä 200 € per kuukausi, tämän summan kokoon saaminen kestäisi yli kaksi vuotta. Siis melkoisen pitkä aika odotella unelmalomaa. Kannattaa kuitenkin ottaa kaikessa matkahuumassa hetki ja vertailla, millaisilla ehdoilla matkalainan otat.

Komplett Bankin Joustoluotto on matkalaina, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään laina. Sen edullinen korko ja joustavat maksuehdot takaavat, että et joudu pulaan lyhennysten kanssa. Lomailukin on mukavampaa, kun tiedät, että selviät lainanmaksusta ilman vyön ja hampaiden kiristelyä kotiin palattuasi. Arkikaan ei lyö niin kovasti vasten kasvoja, kun tietää, että lainan takaisinmaksu ei ole niin tiukkaa, ja voit itse vaikuttaa takaisinmaksun aikatauluun.

Komplett Bankin Joustoluoton korko on aina 4,9 % - 19,9 %. Lyhennyspakkoa ei ole, mikä tarkoittaa, että voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat, sillä lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Lyhennysvapauden ansiosta Joustoluoton kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät. Sinun täytyy maksaa kuukausittain vain erääntyneet korot ja kulut.

 

Hae matkalainaa helposti ja nopeasti netissä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus, ja saat vastauksen hetkessä. Tarvitset hakemusta varten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat asuneet Suomessa vähintään 36 kuukautta. Tarkistamme myös hakijan luottotiedot. Odotamme sinulla olevan toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme lähettää sinulle tiedon lainapäätöksestä mahdollisimman nopeasti. Laina on nostettavissa, kun olemme tarkistaneet pyydetyt dokumentit. Esim. kopion verotodistuksestasi.
Parhaimmillaat rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana. Sitten vain unelmien matkaa varaamaan ja laukkuja pakkaamaan!