Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Matka osamaksulla

Nyt voit rahoittaa niin pienen kuin isommankin matkan kätevästi ja edullisesti osamaksulla

Varaa matka osamaksulla – hae Joustoluottoa

Loman lähestyessä kannattaa punnita useampia vaihtoehtoja: olisiko mahdollista varata matka osamaksulla ja säästää ylimääräistä rahaa käytettäväksi lomalla olemiseen? Mikään ei ole ikävämpää kuin kukkaron nyörien kiristäminen kesken loman, kun matkalle asetettu budjetti ei pidäkään. Komplett Bankin Joustoluotto sopii erinomaisesti matkan maksamiseen osamaksulla, sillä se tarjoaa markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat maksuehdot.
 
Vaikka lomalla on mukava olla myös kotona, niin kyllä matkalle lähteminen vain rentouttaa aivan eri tavalla. Reissun päälle voi hypätä ihan vain kahdestaan tai koko perheen voimin. Suunnittele juuri teille sopiva matka nyt ja hae matkan rahoittamiseen Komplett Bankin Joustoluottoa. Rahat ovat nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä kun teet hakemuksen ja olet vastaanottanut ja allekirjoittanut tarjouksemme.

 

Varaa matka osamaksulla ja kohtuullisella korolla

Vaikka matkanjärjestäjät eivät useinkaan tarjoa matkavarauksiinsa osamaksuvaihtoehtoa, niin Komplett Bankin Joustoluotolla on mahdollista varata matka osamaksulla. Jos osamaksuvaihtoehto kuitenkin on tarjolla, kannattaa matkaa varatessaan tarkistaa takaisinmaksuehdot ja lainan korkotaso, sillä monissa markkinoilla olevissa nopeissa lainaratkaisuissa korkotaso voi olla huomattavan korkea. 
 
Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, jonka nimelliskorko vaihtelee 4,9 % - 19,9 % välillä. Nimelliskorko määräytyy luottokohtaisesti kullekin asiakkaalle. Oman korkosi saat selville lopullisesta lainatarjouksestasi.

 

Miksi varata matka osamaksulla Komplett Bankin Joustoluotolla? 

Jos haluat varata matkan osamaksulla, voit hakea Joustoluottoa ja maksaa tarvittavat matka- ja hotellivaraukset etukäteen Komplett Bankin sinulle myöntämällä lainalla. Näin saat kaikki matkaan liittyvät kustannukset heti maksettua ja rahaa säästyy käytettäväksi myös loman ajaksi. 
 
Luoton lyhentämistä sinun tarvitsee miettiä vasta matkalta palattuasi. Joustoluotto on nimittäin täysin lyhennysvapaa kulutuslaina, jossa ei ole kiinteitä kuukausilyhennyksiä tai ennaltamäärättyä takaisinmaksusuunnitelmaa. Asiakas voi siis itse päättää millä tahdilla ja minkä suuruisissa erissä lyhentää Joustoluottoa. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää tai laina-aikaa ei ole rajoitettu. Ainoat pakolliset kulut kuukaudessa ovat nostetulle summalle kertyneet korot ja muut kulut. 

 

Joustoluotolla pikalomalle naapuriin tai vaikka maailman ympäri

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, mikä tekee Joustoluotosta sopivan ratkaisun lähes kaikenlaisten lomien rahoittamiseen. Haaveilitpa sitten viikonloppureissusta kotimaahan tai mahtavasta matkasta maailman ympäri, voit hoitaa rahoituksen Joustoluotolla. 
 
Hakiessasi Komplett Bankin Joustoluottoa sinulle myönnetään limiitti, joka toimii luottosi ylärajana. Voit siis käyttää luottoa limiitin rajoissa oman mielesi mukaan. Koko myönnettyä luottoa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kerralla vaan voit käyttää luotosta vain sen osan, jonka tarvitset tai esimerkiksi nostaa luottoa haluamallasi aikavälillä tietyn suuruisissa erissä. Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai edes takaajia. 
 
Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa uudelleen lyhennysten maksamisen jälkeen. Jos esimerkiksi olet nostanut 2000 euron limiitistä 1000 euroa ja ehtinyt jo maksaa käyttämäsi rahan takaisin, on 2000 euron limiitti jälleen kokonaisuudessaan käytettävissäsi. 

 

Hae vakuudetonta Joustoluottoa ja maksa matka osamaksulla

Joustoluoton hakeminen on tehty todella helpoksi: sinun tarvitsee vain täyttää tämän sivun oikeassa laidassa oleva hakemus. Hakemuksen lähetettyäsi saat saman tien sähköpostiisi alustavan lainatarjouksen. Mahdolliset liitteet hakemukseen voit toimittaa helposti joko Komplett Bankin verkkosivujen kautta, tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Tarkistamme liitteet ja lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyäsi saat rahat tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana! 
 
Joustoluoton hakemiseen tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset järjestelmään tunnistautumista ja sopimuksen allekirjoittamista varten. Edellytämme hakijalta vähintään 23 vuoden ikää, pysyvää asuinpaikkaa Suomessa viimeisen kolmen vuoden ajalta sekä puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.