Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lomaluotto

Komplett Bankin lomaluottoa haet nopeasti ja turvallisesti kellon ympäri

Lomaluotto – fiksua matkarahaa

Lomaluotto on fiksua matkarahaa. Komplett Bankin Joustoluotto on lomaluotto, jolla rahoitat kätevästi lennot, hotellit, junaliput, vuokra-auton ja kaikki muutkin lomamatkan kulut. Haaveiletko kaukomatkasta Karibian risteilylle, pitkästä rentouttavasta lomasta Kreikan hiekkarannoilla tai vaikkapa reppureissusta Euroopan ympäri? Matkaluotto sopii rahoitukseksi pienemmille ja suuremmille reissuille, koska voit hakea luottoa 1000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Komplett Bankin Joustoluotto sopii matkan rahoittamiseen erityisen hyvin siksi, että luottoa voi nostaa erissä tarpeen mukaan vaikka paikan päällä ja luoton maksuehdot ovat todella joustavat. 

 

Täysin lyhennysvapaa lomaluotto joustavin maksuehdoin

Joustoluotto on todella fiksu lomaluotto siksi, että matkabudjettia voi olla vaikea tietää tarkalleen etukäteen. Kun haet Komplett Bankin Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti jonka rajoissa voit tehdä myös lisää nostoja. Voit hakea esimerkiksi 5000 euroa lomaluottoa ja nostaa siitä matkaa varten 2500 euroa. Tämän jälkeen sinulle jää vielä 2500 euroa luottoa jäljelle, jota voit nostaa kätevästi vaikkapa matkan aikana ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Näin sinulla on käytössäsi vararahasto budjetin ylittymisen tai muiden yllättävien matkakulujen varalta.
 
Lomaluotto joustaa aina myös takaisin maksettaessa. Joustoluotto on nimittäin täysin lyhennysvapaata luottoa, josta laskutetaan kuukausittain ainoastaan erääntyneet korot ja kulut. Korot määräytyvät nostamasi luoton summan mukaan, eivät luottolimiitin suuruuden mukaan. Voit lomailla rauhassa ja lyhentää luottoa myöhemmin omassa aikataulussasi. Lyhennysvapaita kuukausia ei tarvitse anoa erikseen, vaan voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja aina niinä kuukausina kun haluat. Kun olet lyhentänyt luottoasi, siirtyy lyhennysosuus jälleen osaksi luottolimiittiäsi. Näin voit käyttää matkaluottoa aina uudelleen, joko uuteen matkaan tai muihin ostoksiin.

 

Hae lomaluottoa nyt, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä

Lomaluottoa on helppoa hakea ja nopeaa saada. Lomaluoton hakemiseen tarvitset vain nettiyhteyden, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset ja voit hakea 1000 - 50 000 euroa luottoa vaikka saman tien. Täytä oheinen hakemuslomake omilla tiedoillasi ja paina “Lähetä hakemus” -painiketta. Voit täyttää hakemuksen milloin tahansa sinulle sopii ja saat vastauksen hakemukseesi välittömästi. 
 
Tarpeen mukaan kysymme alustavan luottotarjouksen yhteydessä vielä lisädokumentteja, kuten tulo- ja verotietojasi. Voit toimittaa ne meille helposti nettisivujemme kautta. Kun olemme käsitelleet tiedot, lähetämme sinulle vielä lopullisen luottotarjouksen, jonka voit hyväksyä omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja maksamme luoton viipymättä.

 

5 hyvää syytä rahoittaa loma Komplett Bankin Joustoluotolla

Komplett Bankin Joustoluotto on lomaluotto, jossa on monta erinomaista etua. Joustoluottoa voit nostaa luottolimiittisi rajoissa niin usein kuin haluat. Lisäksi luotossa on markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimmat maksuehdot. Tässä vielä Komplett Bankin Joustoluoton viisi parasta etua pähkinänkuoressa:
1. Lyhennysvapaa lomaluotto: Voit lomailla rauhassa ja lyhentää luottoa silloin, kun se sinulle sopii, koska lyhennysvapaan ansiosta voit maksaa lyhennyksiä omassa aikataulussasi. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan luoton korot ja kulut. 
2. Joustava luotto: Lomaluotto joustaa nostoissa ja takaisin maksettaessa. Voit nostaa luottoa tilillesi useammassa erässä oman luottolimiittisi puitteissa ja lyhentää luottoa joustavasti omassa aikataulussasi. 
3. Jatkuva luotto: Kun lyhennät luottoasi, siirtyy lyhennetty osuus jälleen osaksi luottolimiittiäsi. Voit siis nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi luottoa ja tehdä samalla luotolla vaikka uuden lomamatkan ilman uutta hakemusta.
4. Rahat tilille nopeasti: Voit hakea lomaluottoa Komplett Bankista juuri silloin, kun se sinulle sopii. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien. Luottoa voit hakea täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Saat rahat tilillesi nopeasti, viimeistään heti kun tarpeen mukaan pyydetyt lisädokumentit on tarkistettu.
5. Edullinen nimelliskorko: Luoton korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %.