Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lattiaremontti

Miten lattiaremontti toteutetaan hyvin ja joustavasti

Lattiaremontti – hinta ja rahoitus

Lattiaremontti on työläs remontti, joka on joskus tarpeen lattian huonon kunnon vuoksi. Lisäksi lattiaremontti voidaan tehdä vain visuaalisista syistä, sillä se piristää koko asunnon ilmettä kummasti antamalla uutta sävyä muillekin pinnoille, vaikka niitä ei samalla uudistettaisi. Mikäli olet harkinnut lattiaremontin tekemistä, lue tästä muutamia vinkkejä onnistuneen lattiremontin suunnitteluun, hinnan arviointiin ja rahoitukseen.

 

Lattiaremontin suunnittelu ja kartoitus

Mistä lattiaremontin hinta sitten oikein muodostuu? Suunnitellessasi lattiaremonttia, mieti ensin mitä ominaisuuksia lattialta haluat. Onko tärkeintä, että se on kestävä, näyttää hyvältä vai tuntuu kivalta jalkojen alla? Onko kodissasi lemmikkejä, joiden jättämät jäljet ja myös käyttömukavuus tassuille kannattaa huomioida? Käytätkö runsaasti mattoja, vai onko helppo siivous mielestäsi tärkeämpää? Valinnassa kannattaa harkita materiaalien kestävyyttä, hoitoa ja asennustapaa.

Erilaisia lattiaremonteissa käytettyjä materiaaleja ovat kaikille tutut parketti, laminaatti, muovit ja laatat, sekä erikoisempana materiaalina korkki ja ekologinen kierrätysnahka. Kalliimpia vaihtoehtoja ovat parketti, korkki ja muovimateriaalit, ja pienemmällä panostuksella pääsee laminaattilattian kanssa.

 

Lattiaremonttien hinta ja rahoitus

Kun olet valinnut sopivan materiaalin tai vaihtoehtoisesti vanhan lattian kunnostuksen, voit laskea lattian pinta-alan, ja saamasi neliömäärän perusteella materiaalien kustannukset. Muista hankkia lattiamateriaalia aina vähän ylimääräistä, jos asennuksessa tulee ongelmia tai lattia kärsii myöhemmin vahinkoja. Samalla voit ottaa yhteyttä mahdollisiin tekijöihin saadaksesi työlle hinnan, että voit selvittää kokonaishinnan lattiaremontillesi.

Selvitettyäsi kokonaishinnan, voit verrata sitä mahdolliseen budjettiisi. Olitko riittävän varautunut lattiaremonttiin, riittävätkö säästösi ja tarvitsetko kenties lisärahoitusta remontin tekemiseen? Muista laskea saamaasi kokonaishintaan sopiva venymä lattiaremontin hinnan yllätysten varalta. Lattiaremontti on joka tapauksessa iso remontti, jonka toteutuksessa ei kannata tinkiä. Valitsemalla mieluisat, laadukkaat materiaalit ja luotettavan tekijän pienennät remontin riskejä sekä lopputuloksen että kustannusten suhteen. Kestävintä on teettää itselle mieluisa lattiaratkaisu, jonka kanssa viihdyt pitkään.

Mikäli budjettisi vaatii tinkimistä laadusta, lisärahoitus saattaa olla paikallaan. Mahdollisesti tarvittavaan remonttilainaan Komplett Bankin Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto, koska siinä on aina edullinen korko, erittäin joustavat maksuehdot ja mahdollisuus pitää lyhennysvapaata niin paljon kuin tarvitset.

 

Lyhennysvapaata Joustoluottoa Komplett Bankilta

Joustoluotto on lyhennysvapaata ja asiakasystävällistä lainaa. Sitä voit hakea kätevästi verkossa täytettävällä lomakkeella. Joustoluotto on kulutusluottoa, jota hakiessasi sinulle myönnetään luottolimiitti, jota voit käyttää omien tarpeidesi mukaisesti. Limiitti voi olla omasta tarpeestasi riippuen 1 000 – 50 000 euroa.

Komplett Bankin Joustoluotto joustaa myös lyhennysten maksamisessa: voit pitää lyhennysvapaita kuukausia täysin oman tilanteesi mukaisesti, ja maksaa vain tilin ylläpitokulut ja erääntyvät korot. Näin maksat lainaa takaisin silloin, kun se parhaiten sopii tilanteeseesi. Korkojakin maksat vain nostamastasi summasta, et koko myönnetyn limiitin summasta. Joustoluoton korot ja muut kulut voit tarkistaa helposti ja nopeasti sivulta löytyvällä laskurilla.

Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa jo takaisin maksettu osa luotosta uudelleen. Kun olet esimerkiksi maksanut nostamastasi 4000 euron luotosta 2000 euroa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa tuon 2000 euroa uudelleen ilman uutta hakemusta. Voit tällä tavalla nostaa ja maksaa luottoasi täysin vapaasti luottolimiittisi puitteissa.
Miksi Komplett Bankin Joustoluotto on hyvä ratkaisu?
- Helppo ja nopea hakea.
- Joustava takaisinmaksu
- Lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajoitettu.
- Et tarvitse vakuuksia ja takaajia.
- Kilpailukykyinen korko.
- Luottoa voi hakea 1 000 – 50 000 €.
- Joustava tuki yllättäviin tilanteisiin.

Voit saada Joustoluottoa jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa.