Ole hyvä ja odota

Lainaa opiskelijalle

Lainaa opiskelijalle joustavasti jopa 50 000 euroa

Lainaa opiskelijalle jopa 50 000 euroa

Opiskeluaika on hienoa aikaa ja elämänvaihe, jota moni muistelee vielä vanhanakin. Toiset ovat jopa sitä mieltä, että se on jopa elämän parasta aikaa. Olipa asia kuinka vain, niin usein ainoa asia, mikä opiskeluaikaa varjostaa, on jatkuva rahan tarve ja rahan puute. Opintoraha on yksinään niin pieni tulo, että moni opiskelija päätyy ottamaan pankista opintolainaa välttyäkseen siltä, että opinnot myöhästyvät liian työnteon takia. Opiskeluajan tienaamista häiritsevät myös tulorajat, joiden vuoksi paljon tienaava voi joutua maksamaan jo saamiaan opintotukia takaisin valtiolle. 

Riittävätkö opintotuki ja opintolaina vai tarvitsetko lisärahoitusta?

Suomen opintotukijärjestelmä on rakennettu niin, että opintotuki koostuu opintorahasta, asumistuesta ja opintolainasta, jonka valtio takaa. Pankit myöntävät mielellään lainaa opiskelijalle valtiontakauksella ja lainan määrä on 18 vuotta täyttäneelle opiskelijalle 400 € / kk. Jos opiskelee korkeakoulussa alle 18-vuotiaana, niin voi saada opintolainaa 260 € / kk ja ulkomailla opiskeleville lainasumma on 700 € / kk. Opintolaina onkin lainanhakijalle hyvä sopimus, sillä valtiontakauksen ansiosta opintolainan korko on edullinen ja maksuaika pitkä.

Joskus saattaa kuitenkin käydä niin, että valtion takaaman opintolainan lisäksi tulee tarvetta lisärahoitukselle. Kuukausittaiset tulot jäävät opintolainankin kanssa helposti niin pieniksi, että ne hupenevat pelkkiin tavallisiin elämisen kuluihin, kuten ruokaan, vuokraan, vaatteisiin ja puhelinlaskuun. Opiskelija saattaa kuitenkin haluta välillä syödä muutakin kuin tarjousmakaronia, matkustella ulkomailla, ostaa auton tai hankkia opiskelijaboksiin tarvittavia välineitä. Pelkällä opintorahalla saa harvemmin ostettua uusia huonekaluja, kodinkoneita tai opiskelussa elintärkeää välinettä, eli tehokasta kannettavaa tietokonetta. 

Komplett Bankista lainaa opiskelijalle

Opiskelijan ei onneksi tarvitse olla pelkästään opintotuen ja valtion takaaman opintolainan varassa, Sillä Komplett Bank tarjoaa joustavaa ja edullista lainaa myös opiskelijalle. Komplett Bankin Joustoluotossa on monia varteenotettavia etuja. Joustoluottossa voit itse päättää milloin haluat lyhentää lainaasi. Sinun ei siis tarvitse sitoutua kiinteisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin ja määräaikaan, jossa laina maksetaan takaisin. Joustoluotolla voit hankkia tarvitsemasi tavarat tai ottaa vapaata opiskelusta ja lähteä lomamatkalle. Et joudu pulaan tiukan maksuaikataulun kanssa, vaan voit maksaa lainaa takaisin silloin kun se sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.  

Komplett Bankin Joustoluotto toimii myös eräänlaisena opiskelijan vararahastona, sillä sinulle myönnetään joustava luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan. Komplett Bankista voit saada luottolimiittiä 1 000 - 50 000 euroa, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lisäksi voit nostaa uudelleen jo takaisin maksamasi lainan eli limiitti joustaa molempiin suuntiin. Jos luottolimiittisi on esimerkiksi 10 000 euroa ja nostat siitä 3000 euroa, niin sinulle jää vielä 7000 euroa limiittiä jäljelle. Mikäli maksat nostamaasi lainaa pois 500 euroa, niin sinulla on käytössäsi 7500 euroa nostettavaa limiittiä.

Voitko sinä saada lainaa opiskelijana Komplett Bankista?

Komplett Bankilla on muutamia ehtoja lainan hakijoille ja samat ehdot koskevat myös opiskelijoita. Edellytämme, että olet vähintään 23-vuotias ja että olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lainaa saadaksesi sinulla on oltava myös säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että luottotietosi ovat kunnossa.

Lainan hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, koska lainatarjous lähetetään sinulle mahdollisimman nopeaa reittiä sähköpostitse ja myös allekirjoitukset tapahtuvat sähköisesti. Voit täyttää lainahakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Rahat ovat parhaassa tapauksessa nostettavissa jopa samana päivänä kun lähetät hakemuksen, heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen.