Siirry suoraan sisältöön.

Laina asumisoikeusasuntoon

Onko muutto suunnitteilla, mutta yksityiskohdat vielä epäselvät? Komplett Bankista lainaa asumisoikeusasuntoon edullisin ehdoin.

Laina asumisoikeusasuntoon Komplett Bankista

Löysitkö juuri sopivan asumisoikeusasunnon, mutta asumisoikeusmaksuun tarvittavat rahat puuttuvat?

Ei kannata antaa hyvän tilaisuuden valua käsistä. Ota edullinen ja joustava laina asumisoikeusasuntoon Komplett Bankista.

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton laina, jonka tarjoaa useita erittäin kilpailukykyisiä etuja, kun mietit, mistä kannattaa ottaa laina asumisoikeusasuntoon. Joustoluoton korko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %, sen takaisinmaksuehdot ovat aidosti joustavat ja kuukausimaksut yhdet markkinoiden pienimmät.

Mitä on asumisoikeusasuminen?

Asumisoikeusasuminen edellyttää asiakkaalta asumisoikeusmaksun maksamista. Asukkaalla on oikeus asua asumisoikeusasunnossa niin pitkään kuin hän haluaa, kun hän maksaa asumisoikeusmaksun ja kuukausittaisen käyttövastikkeen, mutta hän ei voi ostaa asuntoa omakseen. Asumisoikeusasumisen etuja ovat riskittömyys, turvallisuus ja joustavuus. Pysyvä asumisoikeus takaa, ettei asukasta voida irtisanoa ilman tästä johtuvaa syytä. Asunnosta pois muutettaessa asukkaan ei tarvitse huolehtia asunnon myymisestä, joten nopeakin elämänmuutos onnistuu sujuvasti. Kun asukas muuttaa pois asumisoikeusasunnosta, asumisoikeusmaksu palautetaan hänelle rakennusindeksillä tarkistettuna.

Asumisoikeusmaksu maksetaan ennen asumisoikeusasuntoon muuttamista, ja se on maksimissaan 15 % + indeksiosuus asunnon hinnasta. On varsin yleistä, että varsinkin suuremmissa asunnoissa maksu saattaa kohota sen verran korkeaksi, että asukkaan pitää ottaa lainaa sitä varten. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa erinomaisen ratkaisun sinulle, joka haluat ottaa lainaa asumisoikeusmaksua varten.

Joustava laina asumisoikeusasuntoon

Komplett Bankin Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina. Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Joustoluotossa voit itse päättää, milloin ja missä tahdissa lyhennät nostamaasi Joustoluoton pääomaa. Tällä tavalla et joudu pulaan liian korkeiden kuukausierien vuoksi esimerkiksi silloin, kun muuttaminen aiheuttaa lisäkuluja ja talous on hetkellisesti tiukemmalla.

Laina asumisoikeusasuntoon nopeasti ja helposti netistä

Sopiva asunto saattaa tulla vastaan yllättäen ja usein aikaa päätösten tekemiseen on vain vähän. Jotta et menettäisi juuri sinulle sopivaa asuntoa pitkien lainanhakuprosessien vuoksi, kannattaa koko asia hoitaa helposti ja nopeasti netissä. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea netissä oheisella hakulomakkeella milloin ja missä vain. Vastaus hakemukseen toimitetaan saman tien. Sinulta voidaan pyytää vielä kopioita esimerkiksi palkka- tai verotodistuksestasi, jotka voit lähettää kätevästi sähköpostilla. Kun pyydetyt dokumentit on tarkastettu, laina on nostettavissa. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana. Siten voit iskeä nopeasti kiinni, kun unelma-asunto löytyy.

Kuka voi hakea Joustoluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot. Tarkastamme lisäksi, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Hakemista varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Komplett Bankin Joustoluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. 

5 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Komplett Bankin Joustoluotto antaa vapauden päättää lyhennystahdista
  2. Voit hakea Joustoluottoa netissä, missä ja milloin tahansa.
  3. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  4. Saat vastauksen hakemukseesi nopeasti, ja luotto on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä.
  5. Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa Joustoluottoa haluamallasi tavalla. Korkoa maksat vain nostetusta luottosummasta.