Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Kylpyhuoneremontin rahoituksen ei tarvitse enää olla hankalaa - Joustoluotolla kylppäri kuntoon!

Toteuta kylpyhuoneremontti ja ota rahoitus Komplett Bankista

Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä? Oletko esimerkiksi haaveillut omasta pienestä spa-osastosta kotonasi, mutta et tiedä, mistä mistä rahaa saisi kylpyhuoneremontin rahoitusta varten? Komplett Bankin lyhennysvapaalla rahoituksella toteutat vaativammatkin kylpyhuoneremontit, sillä rahoitusta on mahdollista saada jopa 50 000 euroa. Voit toteuttaa kylpyhuoneremontin nopeallakin aikataululla, sillä rahoitus on mahdollista saada parhaimmillaan jopa saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty ja olet allekirjoittanut lainatarjouksen, eli heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.
Komplett Bankin rahoitus on lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että voit maksaa lainaa takaisin täysin omassa tahdissasi ja itsellesi sopivan aikataulun mukaan. 

 

Komplett Bankin rahoitus on joustava ratkaisu

Komplett Bankin lyhennysvapaa rahoitus on fiksu ja vaivaton rahoitusratkaisu kylpyhuoneremontin toteuttamiseen. Lyhennysvapaa rahoitus tarjoaa mahdollisuuden joustavaan takaisinmaksuun ja helpottaa henkilökohtaisen talouden suunnittelua. Komplett Bankin joustavaa lainaa voit maksaa takaisin siinä tahdissa kuin itse haluat. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia aina halutessasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa ainoastaan erääntyvät korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, kuten useimmilla muilla lainan tarjoajilla. 

Komplett Bankin rahoitus joustaa myös toiseen suuntaan. Lainaa hakiessasi sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa tarpeen vaatiessa lisää rahaa aina sen verran kuin olet jo maksanut takaisin. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 10 000 euron lainalimiitti ja olet nostanut koko summan, josta olet maksanut jo osan takaisin, voit nostaa takaisinmaksetun summan verran uudelleen. 

 

Komplett Bankin rahoitus mahdollistaa kaikenlaiset kylpyhuoneremontit

Komplett Bankista voit hakea lainaa 1000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Näin sinulla on mahdollisuus toteuttaa vaativakin kylpyhuoneremontti. Remontin toteutus onnistuu myös nopealla aikataululla, koska lainanhakuprosessimme on erittäin nopea ja tehokas.
Hakemuksen voit täyttää kätevästi netissä missä ja milloin haluat. Hakemuksen löydät tämänkin sivun oikeasta reunasta. Sinun tulee vain täyttää tietosi lomakkeeseen ja lähettää se. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Saat vastauksen lainahakemukseesi saman tien. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana, kun tulo- ja verotustietosi on tarkastettu. Rahoituksen hakemiseen et tarvitse myöskään erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia entisestään. 

 

Kylpyhuoneremontin rahoitus edullisella korolla 

Hae kylpyhuoneremontin rahoitus Komplett Bankista, ja voit olla varma, että lainassa on edulliset ehdot ja kilpailukykyinen korko, pienet kuukausimaksut ja erittäin joustavat takaisinmaksuehdot. Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on rahoitusvaihtoehto, joka mukautuu loistavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Joustoluoton aina edullinen korko ja joustavat maksuehdot takaavat, että pystyt hallitsemaan talouttasi paremmin. 

Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton korko vaihtelee välillä 4,9 % - 19,9 %. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat välittömästi lainatarjouksen edullisella korolla. Joustoluoton takaisinmaksuehdot ovat markkinoiden joustavimmat, sillä et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Tämä tarkoittaa, että voit täysin itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Halutessasi voit maksaa kuukausittain ainoastaan korot ja kulut ja lyhentää lainaa siihen tahtiin kuin itse haluat, sillä lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu millään tavalla. Lyhennysvapauden ansiosta lainan kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät, koska kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan erääntyneet korot ja kulut.

 

Kuka voi hakea Komplett Bankin rahoitusta?

Komplett Bankin lyhennysvapaa rahoitus sopii kaikille, jotka arvostavat helppoa ja nopeaa lainanhakuprosessia ja joustavaa takaisinmaksumahdollisuutta. Rahoitusta voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet pysyvästi Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tarkistamme myös aina, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.