Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontti suunnitteilla? Listasimme asioita joista remontin hinta muodostuu ja miten voit valmistautua remonttiin paremmin!

Kylpyhuoneremontti suunnitteilla? - Hinta määräytyy monesta tekijästä

Kylpyhuoneremonttia suunnitteleva joutuu miettimään etukäteen monia kysymyksiä. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä liittyy remontin kustannuksiin ja lopulliseen hintaan. Käytettävissä oleva budjetti määrittää tietysti millainen remontista lopulta tulee. Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa moni seikka, kuten kylpyhuoneen koko, remontin laajuus sekä valitut materiaalit. Jokainen kylpyhuoneremontti on tietysti omanlaisensa ja ilman hyvää suunnittelua on vaikea sanoa, mitä remontti lopulta tulee maksamaan. Kylpyhuoneremontin hinta voikin vaihdella muutamasta tuhannesta aina kymmeniin tuhansiin. Pienen pintaremontin tekeminen saattaa onnistua jo tuhannellakin eurolla, mutta koko kylpyhuoneen kattavaan remonttiin saa helposti kulumaan ison summan rahaa. 

 

Mitkä asiat vaikuttavat kylpyhuoneremontin hintaan?

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa luonnollisesti ennen kaikkea remontoitavan kohteen koko. Mitä enemmän kylpyhuoneessa riittää laatoitettavaa pinta-alaa sitä kalliimmaksi remontti muodostuu, mikäli koko kylpyhuone laatoitetaan uudelleen. Materiaalivalinnoilla pystyy vaikuttamaan remontin kokonaishintaan paljonkin. Eri laattamateriaalien hinnoissa on paljon eroa, ja esimerkiksi samantyylisen suihkun hinta saattaa vaihdella useita satoja euroja merkistä riippuen. Myös valittujen kalusteiden materiaali ja määrä vaikuttavat merkittävästi kustannuksiin. Kylpyhuonetta remontoitaessa saattaa eteen tulla myös yllättäviä lisäkustannuksia. Purkuvaiheessa voi paljastua esimerkiksi kosteusvaurioita, hometta tai asbestia, jotka vaativat kuivatusta tai purkutöitä ja pidentävät näin remontin pituutta ja aiheuttavat lisäkustannuksia. 

 

Mistä rahoitus kylpyhuoneremonttiin?

Kylpyhuoneremontin toteuttaminen tulee maksamaan usein niin paljon, että omat säästöt eivät riitä, vaan ulkopuolinen rahoitus on tarpeen. Mistä rahaa saisi nopeasti ja järkevin ehdoin? Pitkien lainaneuvottelujen käyminen pankissa ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan kylpyhuoneremontin voi rahoittaa myös kätevästi Komplett Bankin lyhennysvapaalla Joustoluotolla. Joustoluotolla rahoitus onnistuu vaivattomasti ja nopeasti, ja näin remontin aloitus sekä toteutus onnistuu nopeallakin aikataululla. 

 

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa monia ainutlaatuisia etuja

Komplett Bankin Joustoluotolla rahoitat helposti laajemmankin kylpyhuoneremontin, koska lainaa on mahdollista saada aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Komplett Bankin Joustoluotto on myös erittäin joustava remonttilaina mitä tulee lainan takaisinmaksuun. Joustoluotto on nimittäin lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että voit itse päättää milloin maksat lainasi takaisin. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia juuri silloin kuin haluat. Kuukausittain sinun tulee maksaa ainoastaan lainan korot ja kulut.  Tämä lisää oman talouden suunnittelun joustavuutta muuttuvissa taloudellisissa tilanteissa ja tilanteissa, joissa remontin edetessä ilmenee lisäkustannuksia esimerkiksi kuivatustöistä. Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa on mahdollista nostaa myös lisää myönnetyn lainalimiitin puitteissa, saman summan verran kun on jo maksettu takaisin. Joustoluoton hakemiseen et tarvitse myöskään erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa lainanhakuprosessia. 

 

Miten Joustoluottoa haetaan?

Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa on helppo hakea netissä. Voit hakea luottoa siis milloin ja missä vain, paikasta ja vuorokaudenajasta riippumatta. Hakemuksen löydät tältäkin sivulta ja sen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Vastauksen hakemukseesi saat välittömästi ja parhaimmillaan rahat maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana.

 

Kylpyhuoneremontin rahoitus edullisella korolla

Kylpyhuoneremontin todelliset kulut ovat tietysti tärkeä tieto rahoituksen hakijalle. Pienenkin remontin rahoitus saattaa muodostua kalliiksi, jos korko on korkea. Komplett Bankin lyhennysvapaassa Joustoluotossa on edullinen korko, joka vaihtelee 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään tapauskohtaisesti jokaisen hakijan kohdalla. Lähetettyäsi lainahakemuksen lähetämme sinulle lainatarjouksen, josta lopullinen korko ilmenee. 

 

Komplett Bankin Joustoluotto sopii monille kylpyhuoneremontoijille 

Jos arvostat nopeaa ja helppoa rahoitusvaihtoehtoa kylpyhuoneremontin kustantamiseen, on Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto sopiva ratkaisu sinulle. Joustoluottoa voivat hakea henkilöt, jotka ovat täyttäneet 23 vuotta ja joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijan tulee myös olla asunut Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta. Hakemuksen täyttämisvaiheessa tarvitaan lisäksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero.