Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kattoremontin hinta

Ajatuksia ja vinkkejä onnistuneen kattoremontin suunnitteluun

Kattoremontti – hinta ja rahoitus

Kattoremontin hinta vaihtelee paljon kohteen mukaan, ja kustannusten arviointi voi olla haastavaa. Remontin laajuus ja hinta saattaa vaihdella paljonkin urakoitsijan, teknisten tarpeiden ja omien visioiden mukana. Kun suunnittelet kattoremonttia, ota huomioon rakennuksen ja katon tämän hetkinen tilanne, välttämättömät korjaukset, materiaalivalintojen merkitys, urakoitsijoiden kilpailutus ja omien resurssien käyttö. Kunhan hoidat suunnitteluvaiheen hyvin ja varaudut myös yllätyksiin niin toteutuksessa kuin kustannuksissa, saat kattoremontin onnistuneesti hoidettua.

 

Kattoremontin hinta ja suunnittelu

Kattoremontti on iso työ, joka vaatii kunnollisen alkukartoituksen lisäksi projektin suunnittelua ja urakoitsijoiden kilpailutuksen. Jos tiedät jo valmiiksi, mitä pitää tehdä ja mikä on kattosi tämän hetkinen kunto, kirjaa nämä asiat ylösi ja valmistaudu tarjousten pyytämiseen. Mikäli olet näistä asioista epävarma, pyri teettämään selvitys nykytilasta, jotta osaat tehdä realistisen suunnitelman ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Voi olla, että katolle riittää tarpeelliset huoltotoimenpiteet ilman rakenteiden uusimista tai toisaalta, että joudut suunnittelemaan katolle täyden remontin, jossa katon materiaalit uusitaan kokonaan.

Hyviä kysymyksiä mietittäväksi ovat muun muassa seuraavat:  
Missä kunnossa katto on nyt? Onko talossa vuotoja?  
Pitääkö vanha katto purkaa? Pystytkö tekemään sen itse vai kilpailutatko sen muun urakan mukana?
Oletko miettinyt turvallisuutta? Katolla työskennellessä on käytettävä turvavaljaita.
Miten materiaalit ja värit vaikuttavat talon ulkonäköön?
Miten löydät osaavan ja luotettavan tekijän? Pyydä referenssejä ja tarjouksia.
Mihin aikaan vuodesta haluaisit kattoremonttisi tehdä? Ota huomioon kustannukset ja remontin kesto.

Muun muassa nämä asiat vaikuttavat siihen, mitä kattoremontti tulee maksamaan ja kauanko se kestää. Kun saat kattoremontin suunniteltua ja kustannukset arvioitua, on aika harkita mahdollisia rahoitusvaihtoehtoja.

 

Remonttilainalla joustoa suunnitelmiin

Vaikka olisitkin varautunut kattoremonttiin ja sen kustannuksiin, voivat haasteet matkalla yllättää. Remontoijien ruuhka-ajat, tarvittavat materiaalit ja aikataulun venyminen nostavat kattoremontin hintaa. Tai ehkä kattosi onkin huonommassa kunnossa kuin luulit, ja joudut uusimaan sen kokonaan. Tällaisissa tilanteissa Komplett Bankin Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto. Joustoluotto on nimensä mukaisesti lainaa, jonka ottaminen ja takaisinmaksu on harvinaisen joustavaa.

Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluotto, jota voit hakea vaikka vain varmuuden vuoksi, jos sattuukin niin että kattoremontin hinta yllättää. Voit hakea Joustoluottoa oman tuntumasi mukaisesti 1000 - 50 000 euroa. Koko summaa ei ole pakko nostaa, vaan voit nostaa lainaa erissä ja tarvittavan määrän kerrallaan. Hakemuksen pohjalta sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka verran sinulla on pelivaraa kattoremonttiin tai muihin yllättäviin kuluihin. Joustoluottoa käyttäessäsi päätät itse, mihin lainaa käytät, ja mihin et.  

 

Kattoremontti lyhennysvapaalla Joustoluotolla

Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata lainaa. Sekä sen ottaminen että takaisinmaksu on yhtä lailla joustavaa. Maksat korkoja vain nostamastasi summasta, ja maksat lyhennyksiä oman tahtisi mukaisesti. Voit milloin tahansa pitää lyhennysvapaan kuukauden, jolloin maksat vain tilin ylläpitokulut ja nostetun määrän erääntyvät korot. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia niin monta kuin haluat, tarvittaessa vaikka vuoden putkeen, niiden määrää ei ole rajoitettu millään tavalla.

Joustoluottoa voit hakea verkkolomakkeella, minkä jälkeen saat lainatarjouksen sähköpostiisi. Sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit omaan tahtiisi nostaa ja maksaa lainaasi takaisin. Luottolimiitti on loistava varasuunnitelma taustalla, kun toteutat kattoremontin kokoisia projekteja. Näin sinun ei tarvitse huolestua ja alkaa tinkiä laadusta. Kun toteutat kattoremontin kunnolla ja huollat kattoa suositelluin väliajoin, säästyt isommilta kattoremonteilta pitkäksi aikaa.

 

Komplett Bankin Joustoluotolla varmuutta kattoremonttiin

Hae Komplett Bankin Joustoluottoa kattoremontin turvaksi. Näin säilytät mielenrauhasi pienissä ja isommissakin remontin, ja voit toteuttaa kattoremonttisi järkevien tarpeiden mukaisesti. Joustoluottoa voit saada, kunhan olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea nettilomakkeella. Tarvitset vain puhelinnumeron, sähköpostin ja verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Lomakkeessa kysytään olennaiset tiedot lainan myöntämiseksi. Lomakkeen lähetettyäsi saat välittömästi vastauksen sähköpostiisi, jossa pyydetään tarvittavat liitteet. Liitteet voit toimittaa sujuvasti joko nettisivuillamme, tai sähköpostin liitteinä. Joustoluoton hakeminen ja käyttö on todella helppoa, nopeaa ja vaivatonta.