Siirry suoraan sisältöön.

Lainaa moneen tarpeeseen

Tarpeita on monia, mutta meillä lainoja on vain yksi - koska se riittää!

Jokaista voi  jossain vaiheessa kohdata yllättävä tilanne, että jotakin tärkeää pitäisi hankkia nopeasti. Jos lompakko ei ole varautunut asiaan, muuttuu tilanne yllättäen hankalaksi ja voi aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Komplett Bankin Joustoluotto sopii kun nenä päähän näihin arkisiin yllätyksiin. Tarjoamme luottoa 50 000 € asti vakuudetta ja markkinoiden joustavimmilla takaisinmaksuehdoilla.

Maksat korkoa vain käytetystä lainamäärästä ja lyhennyksen tahdin määräät itse. Olipa kyse sitten käyttölainasta, matkalainasta tai vaikkapa remonttilainasta, Komplett Bank on oikea osoite hakea apua. Esimerkiksi remonttirahoitus voi olla haasteellinen, koska usein tarve on akuutti ja remontista koituvat kustannukset saattavat huomaamatta kasvaa suunniteltua suuremmaksi. Uskomme, että tarve ei katso paikkaa eikä aikaa ja haluamme että sinulla on mahdollisuus toteuttaa asioita ja unelmia, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Haluamme tehdä lainan hakemisen ja saamisen niin helpoksi ja joustavaksi kuin mahdollista. Remonttilaina tai venelaina ovat suosittuja tarpeita käyttää Joustoluottoa. Usein hankintoja tai haaveiden toteuttamista täytyy lykätä siihen, kunnes niihin on jonain päivänä mahdollisuus. Haluamme, että voit nauttia  elämästä täysillä nyt ja toteuttaa unelmiasi ilman vuosien odottelua.

Joustavuus on olennainen osa Komplett Bankin tuotelupausta. Siksi olemme tehneet Joustoluotostamme poikkeuksellisen mutkattoman ja aidosti joustavan ratkaisun edullisin ehdoin.