Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Vakuudeton luotto

Komplett Bankin Joustoluotto on täysin vakuudeton. Uskomatonta, eikö? Tutustu ja lue lisää!

Vakuudeton luotto Komplett Bankista

Onko suunnitelmissasi uuden auton hankinta tai lomamatka? Oletko miettinyt, mistä saisit vaivattomasti rahoituksen oman unelmasi toteuttaaksesi? Komplett Bankin vakuudeton luotto tarjoaa sinulle edullisen ja järkevän tavan rahoittaa menosi. Et tarvitse luoton vakuudeksi omistusasuntoa, kesämökkiä tai muutakaan omaisuutta tai takaajia, vaan Komplett Bankin laina on täysin vakuudeton. 

Komplett Bankista voit hakea vakuudetonta luottoa helposti ja nopeasti aina jopa 50 000 euroon asti. Vakuudetonta luottoa haet vaivattomasti oheisella lomakkeella.Täytä vaaditut tiedot tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen ja lähetä hakemus. Hakemuksen voit lähettää juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, niin illalla, yöllä kuin pyhäpäivänäkin. Saat vastauksen hakemukseen lähes välittömästi. Vakuudeton luotto on nostettavissa jopa saman päivän aikana – heti, kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu. Tämän helpommaksi ei luoton hakeminen ja saaminen enää voi tulla. Kaiken lisäksi Komplett Bankin tarjoama vakuudeton luotto pitää sisällään mahdollisuuden markkinoiden pienimpiin lyhennyseriin.

 

Vakuudeton ja lyhennysvapaa luotto

Sen lisäksi, että Komplett Bankista saat lainaa vakuudettomasti, ovat lainan takaisinmaksuehdot myös erittäin joustavat. Komplett Bankin käyttöluotto on lyhennysvapaata, eli halutessasi voit maksaa ainoastaan myönnetyn lainasumman korot ja kulut kuukausittain. Toisin kuin useilla muilla lainan tarjoajilla, Komplett Bank ei myöskään rajoita lyhennysvapaiden kuukausien määrää, vaan saat täysin itse päättää milloin maksat lainasi takaisin. Koskaan ei voi tietää, milloin elämässä tulee vastaan yllättävä tilanne, joka keikauttaa talouden kumoon. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vakava sairastuminen, työttömyys tai tapaturma. Komplett Bankin luottoa maksaessasi saatkin mielenrauhan arvaamattoman varalle, sillä tämän vakuudettoman luoton takaisinmaksusta voit tarvittaessa ottaa lyhennysvapaata – aina kun sitä tarvitset. Tämä tekee oman talouden suunnittelusta helpompaa, kun pystyt maksamaan lainaa juuri silloin, kun se sopii sinun elämän- ja taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. Lainaa on myös mahdollista nostaa lisää sinulle myönnetyn lainalimiitin rajoissa.

 

Voinko hakea Komplett Bankin vakuudetonta luottoa?

Komplett Bankin vakuudetonta luottoa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään 36 kuukauden ajan. Lainan myöntämisen edellytyksenä on, että hakijalla on säännölliset tulot, sekä lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tarkistamme myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti luottotietorekisteristä. Luottotiedoissa ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä, jotta voi saada myönteisen lainapäätöksen Komplett Bankilta.

 

Voinko yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhdeksi?

Monessa tapauksessa useampien pienien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on kannattavaa. Monesta lainasta tulee tietysti maksettavaksi myös monen lainan kulut. Kun yhdistät useita lainoja yhdeksi, maksat vain yhden lainan kulut. Lisäksi saat vain yhden kuukausilaskun usean laskun sijaan. Ja koska Komplett Bankin tarjoama laina on lyhennysvapaata, pystyt suunnittelemaan takaisinmaksusi joustavammin ja maksamaan lainaa juuri silloin kun se sopii sinulle parhaiten. 

Lainojen yhdistäminen todella kannattaa, sillä saat mielenrauhan maksamiseen, kun sinun tulee muistaa ainoastaan yhtä lainaa koskevan laskun eräpäivä ja erän määrä. Pystyt myös seuraamaan helpommin jäljellä olevan luottosi määrää ja suunnittelemaan talouttasi, kun olet yhdistänyt useammat lainat yhdeksi. Sen lisäksi, että nukut paremmin, säästät myös useampien lainojen kuluihin uppoavaa selvää rahaa, kun maksat takaisin vain yhtä lainaa.
Tämän lisäksi Komplett Bankin tarjoama lyhennysvapaa laina mahdollistaa kaikkien lainojesi yhdistämisen jälkeen talouteesi helpottavia hengähdyskuukausia, joiden aikana maksat vain tämän yhden lainasi korot ja kulut – miten fantastinen tilaisuus helpottaa arkea ja toteuttaa unelmia!