Siirry suoraan sisältöön.

Vakuudeton laina

Edullinen, joustava ja vakuudeton kulutusluotto - kuulostaako mahdottomalta? Komplett Bankin Joustoluotto on kaikkea tätä.

Vakuudeton laina vaivattomasti Komplett Bankista

Kun rahantarve yllättää äkillisesti, Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja nopea vakuudeton laina. Koska Joustoluotto on haettavissa ilman vakuuksia ja takaajia, sen hakuprosessi on erittäin nopea. Lisäksi Komplett Bankin vakuudeton laina joustaa myös takaisin maksettaessa, sillä voit itse päättää milloin ja miten haluat lyhentää lainaasi. Komplett Bankin vakuudetonta luottoa voit hakea helposti netissä tältäkin sivulta löytyvällä lyhyellä hakemuksella. Enimmillään voit hakea lainaa 50 000 euroa ja minimissään 1 000 euroa.

Vakuudettomat lainat vs. vakuudelliset

Vakuudellisten lainojen hakeminen on aina pidempi prosessi, koska lainanantajan on selvitettävä lainaa hakevan vakuudet tai takaajat ennen lainahakemuksen hyväksymistä. Sopivien takaajien löytäminen ei sekään välttämättä suju hakijalta käden käänteessä. Vakuudettomat lainat sen sijaan ovat huomattavasti helpompia ja nopeampia hakea. Komplett Bankin vakuudeton laina esimerkiksi on tililläsi parhaimmillaan jopa samana päivänä kun olet lähettänyt hakemuksen!

Hae vakuudetonta lainaa helposti netistä

Vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Enää ei tarvitse miettiä, milloin ehtisi pankkiin niiden aukioloaikana hakemaan lainaa. Voit siis unohtaa pitkät lainaneuvottelut pankissa ja aikaa vievän papereiden täyttämisen. Voit hakea lainaa helposti vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat lainatarjouksen hetkessä. Lomakkeen täyttäminen vie aikaa vain hetken. Laina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaimmillaan jo samana päivänä.

Vakuudeton luotto on joustava rahoitusratkaisu moneen tarpeeseen

Vakuudeton luotto on kätevä tapa rahoittaa kaikki yllättävät menot ja suunnitelmat, jotka vaativat toteutuakseen isomman rahamäärän kerralla. Voit käyttää rahat vaikkapa uuden auton hankintaan, syntymäpäivä- tai hääjuhlien järjestämiseen, koko perheen haaveilemaan unelmalomaan tai kattavaan keittiöremonttiin. Komplett Bankin Joustoluoton avulla saat helposti lainaa monenlaisten haaveiden toteuttamiseen.

Ilman vakuuksia onnistuvan hakemisen ohella Joustoluotto on erityisen joustava rahoitusratkaisu myös siksi, että se tarjoaa mahdollisuuden nostaa jo takaisin maksettua luottoa uudelleen ilman erillistä, uutta lainahakemusta. Joustoluottoa hakiessa sinulle siis myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa mielesi mukaan. Jos olet esimerkiksi hakenut lainaa 50 000, nostanut sitä 30 000 ja maksanut sen jälkeen takaisin 15 000, nostettavissasi on edelleen 35 000 euroa, sillä luoton takaisin maksettu osa on mahdollista nostaa uudelleen ilman uutta hakuprosessia. Näin sinun ei tarvitse etukäteen stressata, riittääkö hakemasi laina esimerkiksi suunnniteltuihin remonttikuluihin. Komplett Bankin vakuudeton kulutusluotto tuo kaivattua joustoa talouden suunnitteluun. Toistaiseksi vain nettilainat toimivat näin joustavasti pohjoismaissa ja siksi ne ovat saavuttaneet laajan asiakaskunnan ja saaneet paljon huomiota ja kiitosta.

5 hyvää syytä valita Komplett Bankin vakuudeton laina

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa monta vertaansa vailla olevaa etua:
  • Saat lainarahat nopeasti.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Saat joustoa oman talouden suunnitteluun.
  • Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa paljonko lainaa haluat nostaa.
  • Lyhennät lainaa itse päättämääsi tahtiin.

Komplett Bankin vakuudeton laina – kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tai luotto tarkoittaa kulutusluottoa, jonka takaisinmaksua hakijan ei tarvitse turvata vakuuksilla tai lainan takaajilla.  

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Komplett Bankin vakuudetonta lainaa voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Tulojen minimimäärä lainan myöntämiselle on 16 000 euroa vuodessa. Lisäksi tarkistamme aina, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Paljonko vakuudetonta lainaa voin saada?

Komplett Bank myöntää vakuudetonta lainaa 1 000 - 50 000 euroa. Lainaa myönnettäessä sinulle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa sinulla on siis mahdollista nostaa ja maksaa lainaa.

Mikä on vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika?

Komplett Bankin vakuudettomassa lainassa ei ole kiinteää laina-aikaa, vaan voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.