Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Vakuudeton laina

Laina ilman vakuuksia - miten muka?

Vakuudeton laina vaivattomasti Komplett Bankista

Komplett Bankin vakuudeton laina on fiksu ja nopea nettilaina, kun rahantarve yllättää. Lainan hakemiseen ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä tekee lainan hakuprosessista erittäin nopean. Komplett Bankin vakuudeton laina joustaa myös takaisin maksettaessa, voit siis itse päättää milloin ja miten  haluat lyhentää lainaasi. Hakeminen onnistuu helposti netissä. Voit hakea lainaa 1000 ja 50 000 euron väliltä sinulle sopivan summan verran.

Vakuudeton laina on tililläsi jopa saman päivän aikana

Komplett Bankin vakuudetonta lainaa on helppo hakea ja nopea saada. Vakuudellisten lainojen hakeminen on aina pidempi prosessi, koska lainanottajan vakuudet tai takaajat on selvitettävä ennen lainahakemuksen hyväksymistä. Sopivien takaajien löytäminen ei myöskään välttämättä suju käden käänteessä. Vakuudeton laina taas on tililläsi parhaimmillaan jopa samana päivänä kun lähetät hakemuksen. Vakuudettomalla lainalla rahoitat kätevästi kaikki yllättävät menot ja suunnitelmat, jotka vaativat toteutuakseen isomman rahamäärän kerralla. Voit käyttää rahat vaikkapa uuden auton hankintaan, syntymäpäivä- tai hääjuhlien järjestämiseen, koko perheen haaveilemaan unelmalomaan tai kattavaan keittiöremonttiin. Komplett Bankin vakuudettomalla lainalla toteutat helposti monenlaiset haaveet.

Hae vakuudeton laina helposti netistä

Vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Enää ei tarvitse miettiä, milloin ehtisi pankkiin niiden aukioloaikana hakemaan lainaa. Voit siis unohtaa pitkät lainaneuvottelut pankissa ja aikaa vievän papereiden täyttämisen. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat lainatarjouksen hetkessä. Lomakkeen täyttäminen vie aikaa vain hetken. Laina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaimmillaan jo samana päivänä.

Vakuudetonta lainaa on mahdollista nostaa lisää

Komplett Bankin vakuudetonta lainaa voit nostaa tarvittaessa lisää myönnetyn lainasumman puitteissa. Lainaa hakiessa sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa mielesi mukaan. Jos olet esimerkiksi hakenut lainaa 2000, nostanut sitä 1500 ja maksanut sen jälkeen takaisin 1000, nostettavissasi on edelleen 1500 euroa, sillä lainan takaisin maksettu osa on mahdollista nostaa uudelleen ilman uutta hakuprosessia. Näin sinun ei tarvitse etukäteen stressata, riittääkö hakemasi laina esimerkiksi suunnniteltuihin remonttikuluihin. Komplett Bankin vakuudeton laina tuo kaivattua joustoa talouden suunnitteluun. Toistaiseksi vain nettilainat toimivat näin joustavasti pohjoismaissa ja siksi ne ovat saavuttaneet laajan asiakaskunnan ja saaneet paljon huomiota ja kiitosta.

Komplett Bankin vakuudeton laina – kysymyksiä ja vastauksia

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin vakuudeton laina?

  • Saat lainarahat nopeasti.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Antaa joustoa oman talouden suunnitteluun.
  • Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa paljonko lainaa haluat nostaa.

Kuka voi hakea Komplett Bankin vakuudetonta lainaa?

Komplett Bankin vakuudetonta laina on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat nopeaa ja helppoa hakuprosessia ja mahdollisuutta joustavaan takaisinmaksuun. Vakuudetonta lainaa voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Tulojen minimimäärä lainan myöntämiselle on 16 000 euroa vuodessa. Lisäksi tarkistamme aina, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Paljonko vakuudetonta lainaa voi saada ja mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Komplett Bank myöntää vakuudetonta lainaa 1 000 - 50 000 euroa. Lainaa myönnettäessä sinulle annetaan lainalimiitti, jonka puitteissa sinulla on siis mahdollista nostaa ja maksaa lainaa. Komplett Bankin vakuudettomassa lainassa ei ole kiinteää laina-aikaa, vaan voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Nämä Komplett Bankin tarjoamat edut ovat vertaansa vailla olevia etuja, joita ei useimmat muut lainantarjoajat pysty antamaan.