Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Vakuudeton laina 15 000 €

Komplett Bankista voit hakea 15 000 € täysin vakuudetonta lainaa

Vakuudeton laina: 15 000 euroa nopeasti Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on erittäin fiksu ja joustava vakuudeton laina. 15 000 euroa voi olla tililläsi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä kun teet hakemuksen. Joustoluoton hakemista varten et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai henkilötakaajia. Se on kätevä ns. jatkuva luotto, jota voit nostaa ja maksaa sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa aivan kuten haluat. Joustoluoton nimelliskorko on aina 4,9 % - 19,9 %. Lyhennysvapauden ansiosta voit itse päättää, missä tahdissa maksat lainan takaisin.

 

Hae vakuudeton laina: 15 000, 25 000 tai vaikka 50 000 euroa

Komplett bankin Joustoluotto soveltuu monen kokoisten menojen rahoittamiseen. Se on joustava, nopea ja täysin vakuudeton laina. Ota lainaa 15 000 euroa ja toteuta haaveesi, olipa se sitten uuden auton osto, kunnon keittiöremontti, unelmien loma jossain kaukana tai vaikkapa pienen veneen hankinta. . Mikä ikinä unelmasi onkaan, Joustoluotolla voit toteuttaa sen nopeasti ja ilman vakuuksia tai takaajia. 

 

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Lainoja ja luottoja on nykyään tarjolla paljon, ja saattaa olla vaikeaa erottaa niitä toisistaan. Pelkkä korkoon tuijottaminen ei välttämättä ole paras keino valita itselleen parasta lainaratkaisua. Muita huomioon otettavia seikkoja ovat esimerkiksi hakemisen helppous ja nopeus, vakuudettomuus sekä joustavat maksuehdot. Näillä saroilla Komplett Bankin Joustoluotto on vertaansa vailla. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota haetaan kätevästi netissä, ja jonka lyhennysvapaus tekee siitä todella joustavan ja mukautuvan.

Lyhennysvapaus tarkoittaa, että voit maksaa pelkkiä kuluja ja korkoja niin pitkään kuin haluat. Päätät itse, milloin maksat itse lainapääoman takaisin. Voit päättää takaisinmaksun aikataulun ja lyhennysten suuruuden  täysin oman tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Koska kuukausimaksut ovat tarvittaessa todella pienet, voit suunnitella rauhallisin mielin tulevaisuutta. On hyvä tietää, että lainan maksuerät joustavat tarvittaessa, jos taloutesi on väliaikaisesti tiukemmalla.

Joustoa ja turvaa tarjoaa myös mahdollisuus nostaa ja maksaa lainaa vapaasti. Jos esimerkiksi luottolimiittisi on 15 000 euroa, ja olet nostanut siitä 12 000 euroa, sinulla on vielä 3000 euroa reservissä, nopeasti saatavilla. Kun olet ajan myötä maksanut lainaa takaisin, maksettu osuus palautuu limiittiin ja on nostettavissa uudelleen. Jos olet nostanut vaikkapa koko 15 000 euron limiitin ja maksanut siitä 5000 euroa takaisin, voit nostaa tuon 5000 euroa uudelleen. Voit tällä tavalla nostaa ja maksaa lainaa niin monta kertaa kuin haluat. Joustoluotto on aina käytössäsi ja tarjoaa kätevän rahareservin nopeasti käyttöösi ilman uutta hakemusta.

 

Vakuudeton laina nopeasti ja helposti netistä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Hakemuksen löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Kun olet täyttänyt hakemasi lainasumman ja omat tietosi, lähetä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastauksesta ilmenee sinulle myönnetty limiitti, korko ja muut ehdot. Saatamme pyytää myös joitain asiakirjoja tarkastettavaksi. Voit toimittaa ne meille kätevästi sähköpostilla. Kun dokumentit on tarkastettu, voit nostaa Joustoluottosi. Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana. 

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään viimeiset 3 vuotta Suomessa asuneet henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

 

Miksi Komplett Bankin Joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina. 15 000 euroa nopeasti, helposti ja joustavasti käyttöösi ilman vakuuksia tai takaajia.
Edullinen korkotaso: 4,9 % - 19,9 %.
Lyhennysvapaus: päätä itse, milloin maksat lainan takaisin.
Voit nostaa takaisin maksamasi lainaa uudestaan. Näin sinulla on aina sopivasti rahaa käytössäsi.