Pieni laina heti netistä | Joustavat maksuehdot | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Pieni laina heti Komplett Bankista

Komplett Bank tarjoaa lainaa alkaen 1000 euroa

Pieni laina heti Komplett Bankista
Iskikö äkillinen rahantarve? Pieni laina saattaa pelastaa tilanteen, kun tarvitset vähän rahaa nopeasti. Komplett Bankista saat pienen lainan heti, edullisella korolla ja joustavilla maksuehdoilla. Joustoluottoa myönnetään 1000 eurosta lähtien, ja sen nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Joustoluotossa ei ole määrättyä laina-aikaa, joten se soveltuu yhtä lailla nopeaan rahantarpeeseen kuin pidempiaikaiseksi rahoitusratkaisuksi.

Pieni laina moneen käyttötarkoitukseen
Onko haaveissa uuden television, tietokoneen tai puhelimen hankinta? Onko autolla iso huolto edessä? Tai ehkä löysit äkkilähtötarjouksen, joka on liian hyvä ohitettavaksi? Tuhannella eurolla onnistuu niin uuden viihde-elektroniikan hankinta ja auton remontti kuin viikon tai kahden lomamatkakin. 2000–3000 eurolla uusii jo koko keittiön kodinkoneet, maksaa välirahan käytetystä autosta tai hankkii vaikkapa laadukkaan löhösohvan olohuoneeseen. Olipa rahantarpeesi mikä tahansa, pieni laina Komplett Bankista on hyvä ratkaisu, kun säästöjä ei ole tai et halua niitä käyttää. 

Pieni laina, jonka voit maksaa takaisin silloin, kun sinulle sopii
Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa etuja, joita et ole tottunut lainamarkkinoilla näkemään. Miltä kuulostaa esimerkiksi rajoittamaton määrä lyhennysvapaita kuukausia? Tai mahdollisuus nostaa kertaalleen maksettu laina uudelleen? Joustoluoton ottajille nämä ovat arkipäivää.

Lyhennysvapaus tarkoittaa, että voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja ja jättää lainan pääoman lyhentämisen myöhemmäksi. Jos tilanne vaatii tai sinulla on rahoillesi muuta käyttöä, voit siis olla lyhentämättä lainaasi niin kauan kuin haluat. Tämä tarjoaa ainutlaatuista joustoa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Koska kiinteitä lainanlyhennyksiä ei ole, Joustoluotolla ei ole myöskään ennalta määrättyä laina-aikaa. Sinä päätät itse, milloin maksat lainan takaisin. 

Jos tarvitset rahaa myöhemmin uudestaan, Joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa takaisin maksamasi summan uudelleen. Jos olet esimerkiksi nostanut 1000 euron Joustoluoton ja maksanut siitä puolet takaisin, voit nostaa tuon 500 euroa uudestaan ilman uutta lainahakemusta tai muita muodollisuuksia. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa vapaasti nostaa ja maksaa luottoa aivan kuten haluat. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Korkoa perimme luonnollisesti vain siitä summasta, jonka olet nostanut.

Hae pieni laina heti netistä
Kuka Komplett Bankin Joustoluottoa sitten voi hakea ja miten se tapahtuu? Joustoluotto haetaan netissä, ja hakemuksen voi tehdä missä ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, takaajaa tai suuria tuloja. Riittää, että täytät muutaman perusehdon:

- vähintään 23 vuoden ikä
- säännölliset tulot
- asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta yhtäjaksoisesti
- moitteettomat luottotiedot

Hakemusta varten tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut hakuprosessin aikana. 

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hae pieni laina heti ja voit toteuttaa unelmasi jo huomenna! Täytä sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja lähetä se painamalla “lähetä hakemus”. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja olet valmis. Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastaus sisältää tiedot sinulle tarjotusta lainasummasta, korosta, kuluista ja tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettavaksi. Lähetä pyydetyt dokumentit sähköpostilla meille. Kun olemme tarkastaneet ne, on lainasi valmis nostettavaksi. 

5 syytä valita Joustoluotto
Joustoluotto on joustava pieni laina, jota voi hakea netissä. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.
Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %
Lyhennysvapaus: joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Päätä itse, milloin maksat lainaa takaisin.
Voit nostaa jo takaisin maksetun lainan uudelleen. Näin sinulla on rahaa käytössä aina tarvitessasi.

 
Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi