Siirry suoraan sisältöön.

Pieni laina heti

Komplett Bank tarjoaa lainaa alkaen 1000 euroa

Pieni laina heti Komplett Bankista

Iskikö äkillinen rahantarve? Pieni laina saattaa pelastaa tilanteen, kun tarvitset vähän rahaa nopeasti. Komplett Bankista saat lainaa 1000 eurosta lähtien nopeasti, edullisella korolla ja joustavilla maksuehdoilla. Komplett Bankin tarjoama laina on Joustoluotto, jonka nimelliskorko on aina edullinen 7,49 % - 12,99 %. Joustoluotossa ei ole määrättyä laina-aikaa, joten se soveltuu yhtä lailla nopeaan rahantarpeeseen kuin pidempiaikaiseksi rahoitusratkaisuksi.

Pieni laina moneen käyttötarkoitukseen

Onko haaveissa uuden television, tietokoneen tai puhelimen hankinta? Onko autolla iso huolto edessä? Tai ehkä löysit äkkilähtötarjouksen, joka on liian hyvä ohitettavaksi? Tuhannella eurolla onnistuu niin uuden viihde-elektroniikan hankinta ja auton remontti kuin viikon tai kahden lomamatkakin. Ottamalla lainaa 2000–3000 euroa voit puolestaan uusia koko keittiön kodinkoneet, maksaa välirahan käytetystä autosta tai hankkia vaikkapa laadukkaan löhösohvan olohuoneeseen. Olipa rahantarpeesi mikä tahansa, pieni laina Komplett Bankista on hyvä ratkaisu, kun säästöjä ei ole tai et halua niitä käyttää. 

Pieni laina, jonka voit maksaa takaisin silloin, kun sinulle sopii

Komplett Bankin Joustoluotto on pienlaina eduilla, joita et ole tottunut lainamarkkinoilla näkemään. Miltä kuulostaa mahdollisuus nostaa kertaalleen maksettu laina uudelleen tai lyhentää lainaa joka toinen kuukausi? Joustoluoton ottajille nämä ovat arkipäivää.

Voit tilanteen vaatiessa voit maksaa pelkkiä korkoja ja kuluja ja jättää lainan pääoman lyhentämisen myöhemmäksi. Koska kiinteitä lainanlyhennyksiä ei ole, Joustoluotolla ei ole myöskään ennalta määrättyä laina-aikaa. Sinä päätät itse, milloin maksat lainan takaisin.

Jos tarvitset rahaa myöhemmin uudestaan, Joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa takaisin maksamasi summan uudelleen. Jos olet esimerkiksi nostanut 1000 euron Joustoluoton ja maksanut siitä puolet takaisin, voit nostaa tuon 500 euroa uudestaan ilman uutta lainahakemusta tai muita muodollisuuksia. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa vapaasti nostaa ja maksaa luottoa aivan kuten haluat. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Korkoa perimme luonnollisesti vain siitä summasta, jonka olet nostanut.

Hae pieni laina heti netistä

Kuka Komplett Bankin Joustoluottoa sitten voi hakea ja miten se tapahtuu? Joustoluotto haetaan netissä, ja hakemuksen voi tehdä missä ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, takaajaa tai suuria tuloja. Riittää, että täytät muutaman perusehdon:

  • vähintään 23 vuoden ikä
  • säännölliset tulot
  • asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta yhtäjaksoisesti
  • moitteettomat luottotiedot

Hakemusta varten tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut hakuprosessin aikana.

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hae pieni laina heti ja voit toteuttaa unelmasi jo huomenna! Täytä sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja lähetä se painamalla “lähetä hakemus”. Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja olet valmis. Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi. Vastaus sisältää tiedot sinulle tarjotusta lainasummasta, korosta, kuluista ja tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettavaksi. Lähetä pyydetyt dokumentit sähköpostilla meille. Kun olemme tarkastaneet ne, on lainasi valmis nostettava

5 syytä valita Joustoluotto

  1. Joustoluotto on joustava pieni laina, jota voi hakea netissä. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.
  2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  3. Aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %
  4. Päätä itse, milloin maksat lainaa takaisin.
  5. Voit nostaa jo takaisin maksetun lainan uudelleen. Näin sinulla on rahaa käytössä aina tarvitessasi.