Ole hyvä ja odota

Luottoa ilman vakuuksia

Nyt voit hakea luottoja ilman erillisiä vakuuksia

Luottoa ilman vakuuksia Komplett Bankista

Haluaisitko hakea luottoa ilman vakuuksia ja saada rahat tilillesi nopeasti? Komplett Bankista voit saada luottoa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroa. Luoton hakeminen ilman vakuuksia on ehdottomasti kaikkein nopein tapa saada rahoitusta erilaisiin elämäntilanteisiin, koska vakuuksien ja takaajien hankkiminen ja tarkistaminen voivat viedä usein paljon aikaa. Nykyään moni valitsee mielellään rahoitukseksi vakuudettoman luoton juuri siksi, että sen hakeminen ja saaminen on niin helppoa, turvallista ja nopeaa. Ilman vakuuksia haettavat luotot ovatkin nykyään suosittu ja nopea tapa rahoittaa esimerkiksi kesämökin venelaituri, uusi upea keittiö, kylpyhuoneremontti, lomamatka, televisio, tietokone tai vaikkapa uusi auto. Olipa rahoitustarpeesi millainen tahansa, on vakuudeton luotto erittäin varteenotettava vaihtoehto sen toteuttamiseen.

 

Lyhennysvapaa Joustoluotto mukautuu elämäntilanteisiin

Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia, mutta siinä on myös muita todella merkittäviä etuja. Yksi parhaista eduista on ainutlaatuinen luoton lyhennysvapaus, joka tarkoittaa juuri sitä, että luottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia juuri niin paljon kuin haluat, joten et koskaan joudu ongelmiin luoton takaisinmaksun kanssa. Luotosta on maksettava kuukausittain ainoastaan korot ja kulut, jonka ansiosta luoton kuukausimaksu on markkinoiden pienimpiä. Elämässä sattuu ja tapahtuu ja silloin lyhennysvapaudesta on todella paljon hyötyä. Tilanne voi olla esimerkiksi sellainen, että kuukausibudjetti on tulojen ja menojen mukaan tarkkaan laskettu niin, että rahaa jää lainojen lyhennysten jälkeen tarpeeksi myös muihin normaaleihin elämisen kuluihin. Sitten käykin yhtäkkiä niin, että auto hajoaa ja vaatii isoa remonttia tai tiskikone valuttaa vedet keittiön lattialle. Näissä tilanteissa on hyvä tietää, että luotosta voi ottaa lyhennysvapaata ja saada omaan talouteen lisäpuskuria yllättävien menojen kattamiseksi. 

Joustoluotto joustaa yllättävissä tilanteissa myös toiseen suuntaan, sillä jos yllätyslasku onkin suurempi kuin mihin laskettu kuukausibudjetti ja lyhennysvapaasta jäänyt ylimääräinen budjetti riittävät, voit nostaa lisää luottoa luottolimiittisi puitteissa. Näin levinnyt tiskikone tai rikkinäinen auto on mahdollista korjata saman tien ja jatkaa elämää normaalisti eteenpäin. Tämän lisäksi voit aina nostaa jo maksamaasi luottoa uudelleen käyttöösi. Jos sinulla on esimerkiksi 10 000 euron luottolimiitti, josta olet käyttänyt 5 000 euroa ja maksanut takaisin 1 500 euroa, niin sinulla on jälleen käytössäsi 6 500 euroa limiittiä, jonka voit nostaa käyttöösi silloin kuin haluat.

 

Voinko saada luottoa ilman vakuuksia Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa varten et tarvitse vakuuksia, etkä korkeita tuloja. Sinun ei myöskään tarvitse kysellä vanhempiasi tai ystäviäsi luoton henkilötakaajiksi, koska et tarvitse heitä luottoa saadaksesi. Komplett Bankista voit hakea luottoa täyttämällä vain muutaman ehdon. Edellytämme ainoastaan, että: 
- olet täyttänyt 23 vuotta
- olet asunut Suomessa vähintään 36 kk
- sinulla on säännölliset tulot
- luottotietosi ovat kunnossa

Luottohakemuksen täyttämistä varten sinulla täytyy olla lisäksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voit hakea luottoa vaikka heti lomakkeella, joka löytyy tämän sivun oikeasta reunasta. Saat vastauksen hakemukseesi saman tien ja rahat ovat tililläsi jopa samana päivänä kun lähetät hakemuksen. Luoton maksu tapahtuu heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.

 

Paljonko kuluja luotossa on?

Voit huoletta hakea Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa, sillä luotto on täysin kuluton silloin kun sitä ei oteta käyttöön. Komplett Bank myöntää hakijan käyttöön joustavan luottolimiitin. Veloitamme limiitin avaamisesta perustamiskulut, jotka suhteutetaan myönnettävän luoton enimmäismäärään. Luoton enimmäismäärä voi olla korkeintaan 50 000 euroa. Käyttöön otetusta luotosta veloitetaan kuukausittain korot ja laskutuksesta aiheutuvat laskutuskulut.