Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainan vakuus

Mitä tarkoitetaan lainan vakuudella? Tutustu ja lue lisää!

Mikä on lainan vakuus? – Komplett Bank vastaa

Usein lainan saamisen ehtona on lainan vakuus tai henkilötakaaja. Pankit käyttävät lainan vakuutena yleensä asuntoa, vapaa-ajan asuntoa, muita kiinteistöjä, erilaisia arvopapereita. Fyysisten vakuuksien arvo määritellään kaikissa tapauksissa erikseen ja siinä saattaa kestää kauan. Lisäksi yksi vakuus saattaa kattaa vain osan otetusta lainasummasta, jolloin vakuuksia tarvitaan mukaan useampia. Henkilötakauksessa, takaajaksi pyydetään esimerkiksi sukulainen tai puoliso, joka sitoutuu täten takaamaan lainan omalla varallisuudellaan. 

Mikäli sinulla ei ole vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai et halua pyytää takaajaksi ystäviäsi, perheenjäseniäsi tai sukulaisiasi, on onneksi olemassa vaihtoehto, nimittäin täysin vakuudeton laina. Vakuudettoman lainan etuna on myös nopeus, koska aikaa säästyy, kun vakuutta ei tarvitse arvioida. Komplett Bank tarjoaa käyttöösi 1000 - 50 000 euron vakuudetonta lainaa, Joustoluottoa, jonka hakeminen on helppoa ja nopeaa.

 

Puuttuuko sinulta lainan vakuus? Voit silti saada lainaa!

Vakuuden puuttuminen ei ole ongelma, sillä Komplett Bankista voit silti saada lainaa jopa 50 000 euroa, eikä lainan saamiseen vaadita myöskään takaajia. Joskus voi olla vaikeaa tietää tarkalleen, paljonko lainaa pitäisi ottaa. Kun otat lainaa meiltä, sinulle myönnetään hakemuksesi perusteella 1 000 - 50 000 euron lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa vapaasti haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi nostaa uudelleen sen osan lainasta, jonka olet jo maksanut takaisin. Tällä tavalla voit tarpeen tullen saada helposti ja nopeasti rahaa käyttöösi ilman uutta lainahakemusta. 

Lisäksi Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa yhden ainutlaatuisen ominaisuuden, joka tekee siitä nimensä mukaisesti markkinoiden joustavimman tavan lainata rahaa: Joustoluotto on nimittäin lyhennysvapaa laina. 

 

Lyhennysvapaa Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluoton lyhennysvapaus tekee siitä ainutlaatuisen joustavan lainan. Lyhennysvapaus tarjoaa sinulle ennennäkemättömän vapauden suunnitella rahankäyttöäsi vaihtuvissa tilanteissa ja olosuhteissa. Sen ansiosta Joustoluotto mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina. 

Lyhennysvapaus tarkoittaa, että lainasta täytyy maksaa joka kuukausi ainoastaan nostamasi lainasumman suuruuden mukaiset korot ja kulut. Kiinteitä, kuukausittaisia lyhennyseriä tai maksimilaina-aikaa ei ole, joten sinä voit vapaasti päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Voit pitää vapaata lyhennyksistä niin monta kuukautta kuin tahdot. Tällä tavalla et joudu ahtaalle edes silloin, on pakko pitää kukkaron nyörit hetkellisesti tiukemmalla.

 

Näin haet Komplett Bankin Joustolottoa netissä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Täytä tämänkin sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja lähetä se napin painalluksella. Saat saman tien paluupostina sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan sinulle tarjotut lainaehdot ja mahdolliset dokumentit, jotka sinun tulee lähettää meille sähköpostitse. Kun ko. Dokumentit on tarkistettu, voit nostaa lainan. Parhaimmillaan rahat voivat olla tililläsi jopa saman päivän aikana. Voit täyttää nettihakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa ja paikasta riippumatta. Nopeaa ja helppoa, eikö vaan!

 

Komplett Bankin Joustoluotto kannattaa valita, koska:

- Saat lainarahat nopeasti
- Lainan vakuus on tarpeeton
- Lyhennysvapaa laina tarjoaa ainutlaatuista joustoa oman taloutesi suunnitteluun
- Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa, paljonko lainaa tarvitset ja missä tahdissa maksat lainan takaisin

 

Kenelle Komplett Bankin laina sopii?

- Komplett Bankin Joustoluotto sopii kaikille, jotka tarvitsevat lainaa nopeassti ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea Joustoluottoa, jos täytät muutaman ehdon:
- Olet vähintään 23-vuotias
- Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta
- Sinulla on säännölliset tulot
- Luottotietosi ovat kunnossa
- Sinulla on sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Hae Komplett Bankin Joustoluottoa vaikka saman tien!