Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille Komplett Bankista

Komplett Bankista voit hakea lainaa joustavasti, edullisesti ja nopeasti

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille Komplett Bankista

Oletko tilanteessa jossa tarvitset lainaa ilman vakuuksia heti tilille? Olet tullut oikeaan paikkaan! Välillä elämässä tulee eteen tilanteita, joissa rahaa olisi saatava tilille mahdollisimman nopeasti. Syynä voi olla yllättävä lasku, pesukoneen hajoaminen kriittisellä hetkellä tai vaikka uusi työpaikka pitkän matkan päässä, jolloin paikalle pääsemiseksi ei ole muita mahdollisuuksia kuin ostaa auto liikkumista varten. Joskus saattaa myös tuntua siltä, että juuri nyt olisi sopiva hetki lähteä reissuun ja matkan haluaisi toteuttaa saman tien. Näissä tilanteissa lainan haluaisi heti tilille, koska säästämiseen ei ole aikaa. 

Moni lainanhakija miettii myös sitä, kuinka lainaa voisi saada, kun vakuuksia ei ole, eikä haluaisi vaivata sukulaisia tai ystäviä pyytämällä heitä lainan takaajiksi. Onneksi lainaa voi saada myös ilman vakuuksia tai takaajia ja rahat on mahdollista saada tilille heti. Komplett Bankin Joustoluotto on juuri sellainen laina, jossa on lisäksi muitakin ainutlaatuisia etuja.

 

Komplett Bankin Joustoluotto on nopea laina ilman vakuuksia

Komplett Bankin lainaa voit hakea netistä ilman vakuuksia vaikka saman tien. Täytät vain oheisen hakemuksen omilla tiedoillasi, niin saat lainatarjouksen heti. Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Jos lainalimiittisi on esimerkiksi 10 000 euroa ja haluat ostaa auton, jonka hinta on 7000 euroa, jää sinulle vielä 3000 euroa lainaa vaikkapa auton korjauksia varten. Koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla, ja korkoa maksat vain nostamallesi summalle.

Komplett Bankin lainassa on myös sellainen ainutlaatuinen ominaisuus, että se on täysin lyhennysvapaata. Tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa lainaasi takaisin milloin haluat. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Kun olet maksanut osan lainastasi takaisin, siirtyy maksettu osuus jälleen osaksi lainalimiittiäsi ja voit halutessasi nostaa sen uudelleen käyttöösi. Komplett Bankin lainaa voit hakea ilman vakuuksia ja rahat voit saada tilille heti, kun tarvittavat tulo- ja verotiedot on tarkistettu. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä omaisuutta voisit laittaa lainasi pantiksi, vaan voit vain täyttää hakemuksen. Lainan saaminen voi tapahtua niin nopeasti, että rahat ovat parhaassa tapauksessa tililläsi heti samana päivänä kun teet hakemuksen.

 

Komplett Bankin laina tarjoaa monia etuja

Komplett Bankin lainassa on monia muitakin etuja sen lisäksi, että lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Mikäli rahan tarve on akuutti, ei vastausta lainahakemukseen ole mahdollista odotella viikkokausia. Komplett Bankin lainahakemukseen saat vastauksen heti ja rahat ovat tilillä parhaimmillaan samana päivänä, eli heti kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla ja ladata liitteet suoraan sivuillamme.
Laina on myös täysin lyhennysvapaata, eli voit maksaa sen takaisin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ainoastaan lainan korot ja kulut on maksettava kuukausittain. 

Useimmat lainat ovat sellaisia, että saat lainaa tietyn verran, ja sen jälkeen maksat sitä takaisin säännöllisessä aikataulussa. Komplett Bankin laina toimii eri tavalla. Voit pitää sitä rahastona, jota on mahdollista maksaa takaisin ja nostaa lisää tarpeen mukaan myönnetyn limiitin rajoissa. Voit siis nostaa uudelleen käyttöösi lainaa, jonka olet jo ehtinyt maksaa takaisin.

 

Kuka voi pyytää lainatarjouksen Komplett Bankista?

Komplett Bankista voi pyytää lainatarjouksen täyttämällä vain muutaman ehdon. Joustoluottoamme voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan yhtäjaksoisesti.
Lainan hakemiseen vaaditaan sen lisäksi säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat moitteettomat. Lainatarjous lähetetään sähköisesti, joten lainahakemuksen tekemistä varten hakijalla pitää olla myös voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.