Ole hyvä ja odota

Lainaa ilman takaajia

Voinko oikeasti saada lainaa ilman takaajia? Kyllä voit. Tutustu ja lue lisää miten Joustoluotto toimii!

Lainaa ilman takaajia Komplett Bankista

Tarvitsetko lainaa ilman takaajia? Komplett Bankista voit hakea 1000 - 50 000 euroa lainaa ilman takaajia tai fyysisiä vakuuksia vaikka saman tien. Lainan saaminen on paljon helpompaa ja nopeampaa, kun takaajien tai vakuuksien hankkimiseen ja tarkistamiseen ei kulu ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Uusi auto, lomamatka, remontti, uudet kodinkoneet – mistä ikinä haaveiletkin – voit toteuttaa unelmasi heti, ilman vaikeita ja aikaa vieviä prosesseja.
Komplett Bankin korko on aina edullinen, välillä 4,9 % - 19,9 %, ja maksat korkoa vain nostamastasi lainasummasta. 

Komplett Bankin Joustoluotto on vaivaton rahoitusratkaisu suurten ja pienempien hankintojen toteuttamiseen. Vakuudettomalla lainalla rahoitat esimerkiksi remonttikulut tai kalliimmat ostokset, kuten kodin hankinnat tai uuden auton. Komplett Bankin Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan voit päättää vapaasti itse, milloin maksat lainan takaisin. Lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajoitettu. Omaa taloutta on helpompi suunnitella kun voit itse päättää lainan lyhennysten ajankohdan.

 

Jopa 50 000 euroa lainaa ilman takaajia nopeasti ja helposti

Komplett Bankista voit hakea jopa 50 000 euroa lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen tapahtuu netissä, tältäkin sivulta löytyvällä lomakkeella. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa ja vastauksen saat välittömästi. Kun laina on myönnetty ja tarvittavat dokumentit tarkastettu, voit nostaa lainan nopeasti. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jo samana päivänä. 

Kun haet lainaa Komplett Bankista, sinulle määritellään hakemuksesi perusteella korko sekä lainalimiitti, jonka rajoissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa aivan kuten haluat. Voit esimerkiksi pitää lyhennysvapaata niin kauan kuin haluat tai nostaa jo takaisin maksetun lainan uudestaan. Tällä tavalla et joudu pulaan liian isojen kuukausierien kanssa, ja saat sopivan summan rahaa käyttöösi aina kun sitä tarvitset. Olet aina hyvin varautunut elämän mukanaan tuomiin yllätyksiin.

 

Lainaa ilman lyhennyspakkoa – maksa laina takaisin, kun sinulle sopii

Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton ainutlaatuinen ominaisuus muihin tarjolla oleviin lainoihin on, että se on erittäin joustava myös takaisinmaksun suhteen. Lyhennysvapaa laina tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi joka kuukausi, jos et halua tai pysty. Riittää, että maksat kuukausittain ainoastaan nostamallesi summalle erääntyneet korot ja kulut. 

Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu millään tavalla, joten voit itse päättää milloin haluat maksaa lainaasi takaisin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden joustavampaan talouden suunnitteluun ja antaa tilaa erilaisille valinnoille ja päätöksille oman budjettisi mukaan. Komplett Bankin Joustoluoton kuukausierät ovat lyhennysvapauden ansiosta markkinoiden pienimmät. 

 

Voinko minä hakea lainaa ilman takaajia Komplett Bankista?

Komplett bankin Joustoluottoa hakeaksesi et tarvitse suuria tuloja, vakuuksia tai takaajia. Riittää, että täytät muutaman ehdon:

- Olet vähintään 23-vuotias
- Olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta 
- Sinulla on säännölliset tulot
- Luottotietosi ovat kunnossa 
- Sinulla on sähköpostiosoite ja puhelinnumero

 

Miten haen lainaa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan kätevästi netissä. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa, kellonaikaan katsomatta. Hakemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella. 

Täytä toivomasi lainasumma sekä kaikki pyydetyt tiedot lomakkeeseen ja lähetä hakemus.
Saat lainatarjouksen hetkessä sähköpostiisi. Sinulta saatetaan pyytää kopioita esimerkiksi palkka- tai verotodistuksista. Voit toimittaa ko. dokumentit esimerkiksi sähköpostilla.
Laina on nostettavissa heti, kun pyydetyt dokumentit on tarkistettu, parhaimmillaan jo samana päivänä.