Ole hyvä ja odota

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Nyt voit hakea kulutusluottoa helposti ilman vakuuksia tai takaajia

Kulutusluotto ilman vakuuksia Komplett Bankista

Kulutusluotto ilman vakuuksia on nopea ja helppo tapa rahoittaa isompia ja pienempiä hankintoja. Kulutusluotto on helppo ja nopea hakea netistä, ja sitä voi saada jopa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia. Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluotto, jolla voit tehdä unelmista totta myös silloin, kuin säästämiseen ei ole aikaa. 

Suunnitteletko esimerkiksi keittiöremonttia, unelmiesi lomamatkaa, uuden television ostamista, tai tarvitsetko vain enemmän rahaa ostoksiin? Kulutusluotolla toteutat nämä kaikki hankinnat nopeasti ja todella joustavin maksuehdoin. Komplett Bankista saat kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia, aina edullisella korolla ja markkinoiden pienimmillä kuukausierillä. 

 

Hae kulutusluottoa helposti netistä ilman vakuuksia

Yksi kulutusluoton eduista on se, että voit saada luottoa todella nopeasti. Luoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten luotto on helpompi ja nopeampi saada. Sinun ei tarvitse kysyä sukulaisiasi takaamaan luottoa eikä selvitellä omaisuutesi määrää luoton pantiksi. Vakuuksien hankkimiseen ja tarkistamiseen kuluva aika säästyy, ja pääset allekirjoittamaan luottosopimuksen nopeammin.

Kulutusluottohakemus tehdään suoraan netissä. Voit täyttää luottohakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Tarvitset hakemusta varten voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Täytä hakemukseen henkilötietosi sekä toivomasi luottosumma ja lähetä hakemus. Saat hetkessä sähköpostiisi vastauksen, jossa on oma luottotarjouksesi. Tarjouksen yhteydessä sinulta voidaan myös pyytää esimerkiksi palkka- tai verotodistusta, jotka voit toimittaa meille helposti verkkopalvelumme kautta. Dokumenttien tarkistuksen jälkeen saat lopullisen lainasopimuksen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo saman päivän aikana, kun olet täyttänyt hakemuksen.

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bankissa luoton hakijan on täytettävä vain muutama ehto. Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23-vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan. Kulutusluoton hakemiseen vaaditaan sen lisäksi säännölliset tulot. Tarkistamme myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa, eli ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Kulutusluottoa haetaan netistä, joten hakemuksen tekemistä ja sopimuksen allekirjoittamista varten hakijalla pitää olla myös voimassa oleva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset. 

 

5 hyvää syytä hakea kulutusluottoa Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluottoa, jossa on aina edullinen korko, joustavat maksuehdot, sekä markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Joustoluotto tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että luotto joustaa niin takaisinmaksun kuin uusien nostojenkin suhteen. Komplett Bankin asiakkaana saat itse päättää kuinka pitkä oma laina-aikasi on ja milloin haluat lyhentää lainaasi. Kuukausittain lähetämme laskun ainoastaan luoton erääntyneistä kuluista ja koroista. Tässä viisi hyvää syytä hakea luottoa Komplett Bankista:

1. Kulutusluotto ilman vakuuksia: Voit hakea luottoa 1000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Me emme koskaan kysy sinulta vakuuksia tai takaajia, eikä sinun tarvitse kysyä apua ystäviltäsi tai selvittää omaisuuttasi luoton pantiksi.
2. Lyhennysvapaa: Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata, eikä sinun tarvitse hakea erikseen lyhennysvapaita kuukausia. Voit nostaa lisää rahaa limiittisi puitteissa ja maksaa luottoa takaisin juuri niin kuin itse haluat. Kuukausittain on maksettava ainoastaan nostetun luottosumman mukaiset korot ja kulut. 
3. Päätät itse paljonko luottoa nostat: Voit nostaa luottoa joustavasti oman limiittisi puitteissa. Halutessasi voit nostaa luoton useammassa erässä tai koko limiittisi kokoisen summan kerralla. Voit myös nostaa jo takaisin maksamaasi luottoa uudelleen. Kuukausittaiset korot ja kulut määräytyvät nostamasi summan, eivät sinulle myönnetyn luottolimiitin mukaan.
4. Rahat tilille nopeasti: Komplett Bankista saat rahat nopeasti tilillesi. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä kun teet hakemuksen, joten pääset ostoksille saman tien.
5. Aina edullinen korko: Komplett Bankin nimelliskorko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Lähettämällä hakemuksen saat oman luottopäätöksen, josta näet myös sinulle myönnettävän koron.