Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Iso laina ilman vakuuksia

Komplett Bank tarjoaa lainaa jopa 50 000 € ilman vakuuksia

Iso laina ilman vakuuksia Komplett Bankista

Ison laina ilman vakuuksia – pelkkä haaveko vain? Ei suinkaan, Komplett Bankin Joustoluotto on jopa 50 000 euron laina, jota voit hakea helposti netissä, ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joka mukautuu kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Lue lisää ja hae vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella! 

 

Onko mahdollista saada iso laina ilman vakuuksia?

Perinteisesti iso laina vaatii vakuuksia tai henkilötakaajan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lainan hakijan täytyy asettaa olemassa olevaa omaisuuttaan vakuudeksi tai pyytää esimerkiksi sukulaistaan takaamaan lainan. Entä jos vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai sopivaa henkilötakaajaa ei ole? Onneksi on mahdollista saada iso laina ilman vakuuksia netistä. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit hakea netissä milloin tahansa.

 

Joustoluotto – joustava laina ilman vakuuksia

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron laina, jota voit hakea ilman vakuuksia. Eivätkä Joustoluoton edut lopu siihen. Se nimittäin joustaa ainutlaatuisella tavalla sekä nostettaessa että maksettaessa. Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista, saat lainalimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa juuri siten kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit siis nostaa koko lainan kerralla tai vain osan siitä ja jättää loput myöhemmin nostettavaksi. 

Oletko joskus tuskastellut joustamattomien lainanlyhennysten kanssa? Joustoluoton kanssa sinun ei tarvitse sitä tehdä. Se on nimittäin lyhennysvapaa laina, jota ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit tarvittaessa pitää lyhennysvapaita kuukausia niin monta kuin haluat. Sinun täytyy maksaa vain kuukausittaiset kulut ja korot. Tämä jousto tulee tarpeeseen, jos taloudellinen tilanteesi on väliaikaisesti tiukempi tai kun haluat käyttää rahojasi johonkin muuhun. 

Joustoluotto on myös ns. jatkuva luotto, eli voit käyttää sen yhä uudelleen. Kun olet maksanut lainaa takaisin, voit nostaa sitä uudelleen niin paljon kuin limiitissäsi on varaa. Jos olet esimerkiksi nostanut 40 000 euron lainan kokonaan ja ajan myötä maksanut siitä 15 000 euroa takaisin, voit tarpeen tullen nostaa 15 000 euroa uudelleen ilman uutta hakemusta. Kätevä ominaisuus, jonka avulla turvaat myös tulevat rahantarpeesi.

 

Näin haet ison lainan ilman vakuuksia Komplett Bankista

Ison lainan hakeminen ilman vakuuksia Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten vain sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset. Täytä sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja lähetä se. Voit hakea jopa 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia. 

Kun olet lähettänyt hakemuksen toimitamme nopeasti sähköpostilla sinulle vastauksen, josta ilmenee sinulle tarjottava lainasumma, nimelliskorko, kulut, todellinen vuosikorko ja muut lainaehdot sekä mahdollisesti tarvittavat asiakirjat, kuten palkka- tai verotodistus, jotka voit toimittaa meille kätevästi sähköpostilla tai ladata suoraan sivuillamme. Kun ko. asiakirjat on tarkistettu, ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen omilla verkkopankkitunnuksilla, voit nostaa lainan pian. Parhaassa tapauksessa saat rahat jopa saman päivän aikana.
Isonkaan lainan hakemisen ei tarvitse olla aikaa vievää tai hankalaa!

 

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Tarkistamme myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. 

 

Komplett Bankin Joustoluoton edut pähkinänkuoressa

- Iso laina ilman vakuuksia – jopa 50 000 euroa
- Helppo ja nopea hakea netissä
- Lyhennysvapaus – maksa laina takaisin silloin, kun sinulle sopii
- Edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %
- Voit nostaa Joustoluottoa uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut sen kokonaan tai osittain takaisin