Hae lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakaajia | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Hae lainaa ilman vakuuksia

Komplett Bankista lainaa edullisesti ja aina ilman vakuuksia

Hae lainaa ilman vakuuksia Komplett Bankista
Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka saman tien! Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit hakea netistä milloin tahansa ja joka tarjoaa ainutlaatuisen joustavat maksuehdot. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 50 000 euroa. Joustoluoton kiinteä nimelliskorko on aina edullinen, välillä 4,9 % - 19,9 %. Hakeminen on helppoa ja nopeaa ja saat vastauksen saman tien.

Hae lainaa ilman vakuuksia helposti netistä
Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä hakemuksella. Hakemuksen täytetään haettu lainasumma, henkilötunnus, nimi ja yhteystiedot sekä kuukausittaisten nettotulojen määrä. Hakemista varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joita käytetään tunnistautumiseen ja sopimuksen allekirjoittamiseen. Vakuuksia tai henkilötakaajia ei tarvita.

Saat hakemuksen lähetettyäsi sähköpostiisi heti vastauksen, joka sisältää alustavan lainatarjouksen sekä listan asiakirjoista, esimerkiksi palkkatodistus ja verotuspäätös, jotka sinun tulee toimittaa meille tarkastettaviksi. Dokumenttien lähetys onnistuu verkkopalvelussamme tai sähköpostitse. Kun olemme tarkastaneet dokumentit, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Kun olet allekirjoittanut sen pankkitunnuksillasi, laina on valmis nostettavaksi. Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia Komplett Bankista, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Hakuprosessin aikana tarkastetaan lisäksi, että luottotietosi ovat kunnossa ja ilman merkintöjä. 

Joustavaa lainaa ilman vakuuksia
Markkinoilla on tarjolla monta erilaista lainaa ilman vakuuksia, ja niiden vertailu saattaa olla joskus vaikeaa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa helpotusta valintaan: se on ns. lyhennysvapaa laina, joka joustaa erilaisissa elämäntilanteissa ja tarjoaa fiksun tavan rahoittaa niin pienet kuin isotkin menot ja hankinnat.

Joustoluottoa hakiessasi saat lainalimiitin, jonka puitteissa sinulla on mahdollisuus nostaa ja maksaa lainaa täysin vapaasti. Jos et halua, sinun ei tarvitse nostaa koko limiittiä kerralla, vaan voit tehdä sen pienemmissä erissä tai jättää osan nostamatta. Et maksa tyhjästä, sillä korot peritään vain nostetusta summasta. Voit siis huoletta hakea lainaa ja päättää myöhemmin, kuinka paljon siitä käytät.

Joustoluoton lyhennysvapaus tarkoittaa, että lainaa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Lainan minimikuukausierät muodostuvat vain koroista ja kuluista, sinä voit päättää itse, kuinka paljon lyhennät lainaa kunakin kuukautena vai lyhennätkö lainkaan. Voit nimittäin pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat. Riittää, että hoidat lainan korot ja kulut. Tällä tavoin voit maksaa lainaa takaisin oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Laina-aika joustaa lyhennysten suuruuden mukana ja maksimilaina-aikaa ei ole määritelty.

Nosta takaisin maksettu laina uudelleen
Jos tarvitset uudestaan rahaa, kun olet jo maksanut lainasi takaisin osittain tai kokonaan, Joustoluotto tarjoaa kätevän ratkaisun. Voit nimittäin nostaa takaisin maksamasi lainan uudelleen ilman eri hakemusta. Jos lainalimiittisi on esimerkiksi 5000 euroa, jonka olet nostanut kokonaan ja maksanut siitä ajan myötä puolet takaisin, sinulla on limiitissäsi 2500 euroa nostettavissa. Voit limiittisi puitteissa nostaa ja maksaa lainaa niin moneen kertaan kuin haluat

Miksi Joustoluotto? 5 syytä valita Komplett Bank
1. Hae jopa 50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. 
2. Nopea ja helppo hakemus, vastaus saman tien. Voit hakea Joustoluottoa milloin ja missä tahansa, käyttäen tietokonetta tai mobiililaitetta.
3. Joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko määritellään hakemuskohtaisesti.
4. Pidä lyhennysvapaata niin paljon ja niin usein kuin haluat. Pakollisia kuukausilyhennyksiä ei ole, riittää, että maksat korot ja kulut.
5. Jos rahantarve yllättää uudemman kerran, voit nostaa takaisin maksamasi lainan uudelleen.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.
 

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi