Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 9,49 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Laina ilman vakuuksia

Enää ei lainan saamiselle tarvita vakuuksia tai takaajia, lue lisää miten Joustoluotto toimii!

Arki tuo vastaan usein arvaamattomia käänteitä ja yllätyksiä, joihin ei ole aina osattu varautua. Rahantarve on usein hyvin akuutti. Olemme kehittäneet juuri tällaisia tilanteita varten lainan, joka tarjoaa ratkaisun yllättäviin taloudellisiin haasteisiin. Saat lainaa ilman vakuuksia nopeasti, helposti ja edullisin ehdoin.

Komplett Bankin Joustoluotto on asiakasystävällinen laina, joka tarjoaa joustavan ratkaisun sinulle, kun sitä eniten tarvitset. Joustoluotto on räätälöity niin, että lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa.

Lainaa ilman vakuuksia jopa samana päivänä

Laina voidaan parhaimmillaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä. Emme vaadi asiakkailtamme vakuuksia, vaan lainan saamiseksi riittää, että täytät perusehdot: olet täyttänyt 23, ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Joustoluotto maksetaan suoraan tilillesi, ja sen käytöstä päätät vapaasti itse. Veloitamme sinulta kuukausittain vain korot ja kulut käytetystä lainasummasta. Jos siis et ole nostanut koko sinulle myönnettyä lainasummaa, maksat korkoa vain käyttämästäsi summasta.

Tämä mahdollistaa joustavuutta taloutesi suunnitteluun ja yllättäviin taloudellisiin haasteisiin, sekä antaa mahdollisuuden tehdä asioita vapaasti omalla tavallasi. Olipa kyse sitten kodin tarpeista tai vapaa-ajan menoista, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisen ja kuluttajaystävällisen ratkaisun.