Laina ilman vakuuksia 1000-50 000 € edullisesti | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Laina ilman vakuuksia

Enään ei lainan saamiselle tarvita vakuuksia tai takaajia, lue lisää miten Joustoluotto toimii!

Arki tuo vastaan usein arvaamattomia käänteitä ja yllätyksiä, joihin ei ole aina osattu varautua. Rahantarve on usein hyvin akuutti. Olemme kehittäneet juuri tällaisia tilanteita varten lainan, joka tarjoaa ratkaisun yllättäviin taloudellisiin haasteisiin. Saat lainaa ilman vakuuksia nopeasti, helposti ja edullisin ehdoin.

Komplett Bankin Joustoluotto on asiakasystävällinen laina, joka tarjoaa joustavan ratkaisun sinulle, kun sitä eniten tarvitset. Joustoluotto on räätälöity niin, että lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa, yksinkertaista ja nopeaa.

Laina voidaan parhaimmillaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä. Emme vaadi asiakkailtamme vakuuksia, vaan lainan saamiseksi riittää, että täytät perusehdot: olet täyttänyt 23, ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Joustoluotto maksetaan suoraan tilillesi, ja sen käytöstä päätät vapaasti itse. Veloitamme sinulta kuukausittain vain korot ja kulut käytetystä lainasummasta. Jos siis et ole nostanut koko sinulle myönnettyä lainasummaa, maksat korkoa vain käyttämästäsi summasta.

Tämä mahdollistaa joustavuutta taloutesi suunnitteluun ja yllättäviin taloudellisiin haasteisiin, sekä antaa mahdollisuuden tehdä asioita vapaasti omalla tavallasi. Olipa kyse sitten kodin tarpeista tai vapaa-ajan menoista, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisen ja kuluttajaystävällisen ratkaisun.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi