Ole hyvä ja odota

Yhdistä luotot

Voit nyt yhdistää olemassa olevia luottojasi ja maksaa vain yhtä korkoa monen sijaan

Yhdistä luotot ja säästä selvää rahaa

Onko sinulla useita käyttöluottoja tai pikavippejä, joiden kulut nielevät suhteettoman paljon rahaa? Yhdistä lainat ja luotot niin säästät sekä rahaa että vaivaa. Kun maksat vain yhtä luottoa usean sijaan, maksat vain yhdet kulut, eikä sinun tarvitse muistaa useita eräpäiviä. Luottojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa siihen erittäin fiksun ratkaisun.  

 

Mitä luottojen yhdistäminen käytännössä tarkoittaa?

Kun yhdistät luotot, otat käytännössä yhden isomman luoton, jolla maksat kaikki muut luotot takaisin. Tällä menettelyllä saavutettu etu on se, että maksat useiden luottojen kulujen sijasta vain yksiä kuluja. Jo se on usein erittäin kannattavaa. Lisäksi kun yhdistät luotot esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluotoksi, on hyvin mahdollista, että myös korkokulusi pienenevät. Jos yhdessä tai useammassa nykyisessä luotossasi on erittäin korkea korko, säästö voi olla merkittävä. Joustoluoton korko on nimittäin aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. 

 

Yhdistä luotot helposti netissä

Yhdistä luotot helposti ja nopeasti netissä vaikka saman tien. Joustoluoton hakeminen on erittäin yksinkertaista. Syötä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvään hakemukseen nykyisten luottojesi yhteenlaskettu summa (tai enemmän, jos tarvitset lisää luottoa) ja maksutiedot, sekä omat henkilötietosi ja nettotulosi ja lähetä hakemus. Tunnistautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla.

Saat nopeasti vastauksen sähköpostiisi ja pyydämme sinua lähettämään meille tarkastettavaksi joitain asiakirjoja, esimerkiksi palkkatodistuksen tai verotuspäätöksen. Voit ladata ne meille verkkosivuillamme, tai lähettää sähköpostin liitetiedostona. Kun olemme käyneet asiakirjat läpi, lähetämme sinulle lopullisen luottotarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi, ja maksamme summan viipymättä ja pääset nostamaan luoton parhaimmillaan jopa samana päivänä kun olet lähettänyt hakemuksen.

Kun olet nostanut luoton tilillesi, voit maksaa kaikki olemassaolevat vanhat luottosi kerralla pois. Näin sinulle jää vain yksi luotto hoidettavaksi ja yhdet kulut maksettavaksi. Lisäbonuksena saat luoton, jonka takaisinmaksu on ainutlaatuisen joustavaa.

 

Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja helppo tapa yhdistää luotot

Kun yhdistät luotot Komplett Bankin Joustoluotolla, pääset nauttimaan monista ainutlaatuisista eduista. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka mukautuu sinun tilanteesi mukaan. 

Joustoluotto on lyhennysvapaata. Se tarkoittaa, että voit maksaa sitä takaisin täysin omaan tahtiisi. Voit pitää taukoa lyhentämisestä niin usein ja niin pitkään kuin haluat tai taloudellinen tilanteesi vaatii. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Lyhennysvapaan ajan pituutta ei ole rajattu, ja sen pitämisestä ei tarvitse erikseen sopia. 

Koska kiinteitä lyhennyseriä ei ole, voit lyhentää lainaa juuri sinulle sopivaan tahtiin. Jos kukkaron nyöriä tulee hetkellisesti tiukata, voit maksaa pienempiä lyhennyksiä tai pitää kokonaan lyhennysvapaata. Tämä mahdollistaa elämän suunnittelemisen vapaammin ilman liian suurten luotonlyhennysten asettamia rajoitteita.

Joustoluotto tarjoaa myös mahdollisuuden nostaa takaisin maksamasi luotto uudelleen. Jos siis ajan kuluessa tarvitset uuden luoton, sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta, vaan voit nostaa samaa, takaisin maksettua luottoa uudelleen. 

Kun sinulle myönnetään Joustoluotto, saat luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa sinulle sopivalla tavalla. Voit nostaa koko limiitin tai vain osan siitä. Tämä mahdollistaa sen, että haet luottoa enemmän kuin nykyisten luottojesi verran ja jätät hieman rahaa reserviin tulevaisuutta varten. Maksat korkoja ainoastaan nostetusta summasta, eli limiittiin jäänyt summa ei lisää korkotaakkaasi. Fiksua ja kätevää.

 

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Voit hakea Joustoluottoa Komplett Bankista jos täytät seuraavat ehdot:
Olet täyttänyt 23 vuotta.
Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään edelliset 36 kk.
Sinulla on säännölliset tulot.
Luottotietosi ovat kunnossa, eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.