Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Yhdistä kulutusluotot

Nyt voit säästää aikaa ja rahaa yhdistämällä kulutusluotot

Yhdistä kulutusluotot helposti Komplett Bankissa

Yhdistä kulutusluotot ja pienlainat yhdeksi luotoksi helposti Komplett Bankissa.. Jos kulutusluottoja on kertynyt kaksi tai useampia, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi luotoksi. Luottojen yhdistämisellä voi säästää rahaa, ja samalla luottojen takaisin maksaminen helpottuu. Selvää rahaa voi säästää siinä, että useista luotoista kertyvien korkojen ja kulujen sijaan maksettavaksi jäävät ainoastaan yhden luoton korot ja kulut. Luottojen takaisinmaksu helpottuu myös käytännössä, koska useiden eräpäivien ja laskujen muistamisen sijaan tulee maksettavaksi vain yksi ainoa lasku. 

Komplett Bankissa voit yhdistää kulutusluottoja jopa 50 000 euron edestä. Kulutusluottojen yhdistäminen Komplett Bankissa onnistuu niin, että haet jälleenrahoitusta nykyisten kulutusluottojesi yhdistämistä varten. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa luoton hakijalle monia erinomaisia etuja. Tutustu Komplett Bankin Joustoluoton etuihin ja yhdistä lainat ja luotot vaikka jo tänään!

 

Näin yhdistät kulutusluotot Komplett Bankissa

Voit yhdistää kulutusluotot täyttämällä ensin Komplett Bankin luottohakemuksen, jonka löydät tämän sivun oikeasta laidasta. Täytä hakemukseen hakemasi luottosumma ja omat tietosi. Paina “Lähetä hakemus”. Merkkaa hakemuksen toisessa vaiheessa kohta “Jälleenrahoita muita luottoja”. Saat heti alustavan päätöksen, jonka ohessa kysymme tarpeen mukaan vielä tulo- ja verotietojasi. Luottojen yhdistämistä varten pyydämme sinulta myös tiedot jälleenrahoitettavista kulutusluotoistasi. 

Voit lähettää tarvittavat dokumentit meille helposti verkkopalvelumme kautta, jonka jälkeen tarkistamme dokumentit ja lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen. Myönteisen jälleenrahoituspäätöksen jälkeen maksamme jälleenrahoitettavat kulutusluotot pois puolestasi. Mahdollisen loppuosuuden hakemastasi luotosta maksamme tilillesi. Rahat maksetaan tilille heti, kun olet hyväksynyt lopullisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja sopimuksen voit hyväksyä ja allekirjoittaa kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi nettisivuillamme.

 

Lyhennysvapaa Joustoluotto tarjoaa monia etuja

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on todella fiksu ratkaisu silloin, kun haluat yhdistää nykyiset kulutusluottosi yhdeksi. Joustoluotto tarjoaa monia erinomaisia etuja, joiden ansiosta luotossa on markkinoiden joustavimmat maksuehdot ja pienimmät kuukausierät. Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa luotto, josta laskutetaan kuukausittain ainoastaan luoton erääntyneet korot ja kulut. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lyhentää luottoasi täysin oman suunnitelmasi mukaan, juuri niinä kuukausina kun itse haluat. Voit myös päättää lyhennyksen määrästä kokonaan itse.

Joustoluotto joustaa takaisin maksettaessa, mutta myös luoton määrässä. Joustoluotto tarkoittaa luottoa, jossa sinulle määritetään oma luottolimiitti. Kun maksat luottoasi takaisin, niin maksettu osuus siirtyy takaisin osaksi luottolimiittiäsi. Näin voit nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi luottoa ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Joustava luottolimiitti on kätevä ominaisuus esimerkiksi silloin, jos myöhemmin tarvitset rahoitusta uusia hankintoja varten.

 

Luottoa nopeasti ja aina edullisella korolla

Komplett Bankin Joustoluoton korko on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan erikseen jokaiselle luoton hakijalle, joten sinulle määritetyn koron saat selville lopullisesta luottopäätöksestäsi. Lopullinen korkopäätös perustuu Komplett Bankin tekemään kokonaisarvioon luoton hakijasta.

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luotto haetaan ja maksetaan tilille kokonaan netin kautta, joten neuvotteluaikoja ei tarvitse varata. Luottoa varten ei tarvita myöskään vakuuksia tai takaajia, joten niiden järjestämiseen ja tarkistamiseen ei kulu turhaa aikaa. Parhaimmillaan luottoprosessi on alle vuorokauden mittainen, joten voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä kun lähetät hakemuksen.

 

Kuka voi hakea Joustoluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bank edellyttää luoton hakijoilta vain muutaman ehdon täyttymistä. Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 23-vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeisten 36 kuukauden ajan. Lisäksi edellytämme luoton hakijoilta säännöllisiä tuloja ja moitteettomia luottotietoja. Luottohakemuksessa pyydetään yhteydenpitoa varten myös puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Luottopäätöksen hyväksymiseen tarvitaan lisäksi verkkopankkitunnukset.