Ole hyvä ja odota

Vakuudeton kulutusluotto Komplett Bankista

Komplett Bankin kulutusluotto on täysin vakuudeton, eikä myöskään takaajia tarvita

Vakuudeton kulutusluotto Komplett Bankista

Vakuudeton kulutusluotto on nopea ja helppo tapa rahoittaa isompia hankintoja. Toisinaan lisäbudjettia tarvitaan esimerkiksi kodinkoneiden uusimiseen, keittiöremonttiin, matkusteluun tai vaikkapa veneen ostamiseen. Kulutusluottoa on helppoa ja nopeaa hakea juuri silloin kun rahantarve yllättää, sillä sen saamiseksi ei tarvitse käyttää turhaa aikaa, joka tavallisesti kuluisi vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen. Sen lisäksi kulutusluotto toimii kätevänä vararahastona, koska luottoa voi nostaa lisää, maksaa takaisin ja nostaa taas uudelleen luottolimiitin rajoissa. Näin sinulla on aina käytettävissä lisäbudjettia hankintojen toteuttamiseen.

Komplett Bankista voit saada vakuudetonta kulutusluottoa 1000 - 50 000 euroa, joka riittää hyvin erikokoisten haaveiden toteuttamiseen. Komplett Bank tarjoaa luotonhakijalle aina edullisen koron, todella joustavat takaisinmaksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausierät. Kuukausierän suuruus on halutessasi vain luoton korkojen ja kulujen suuruinen, sillä Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata. Voit hankkia uuden auton, ostaa jättimäisen television tai lähteä matkalle tietäen, ettet joudu pulaan kuukausimaksujen kanssa, sillä halutessasi maksat luotosta kuukausittain vain korot ja kulut. Lyhennyksiä voit maksaa oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

 

Vakuudetonta kulutusluottoa saat nopeasti

Kukapa ei silloin tällöin haaveilisi ihanasta viikonloppulomasta arjen keskellä tai vanhan ja hitaan tietokoneen vaihtamisesta uuteen ja toimivaan. Joskus rahan säästäminen vie liian kauan aikaa ja unelmia haluaisi päästä toteuttamaan nopeasti. Vakuudeton kulutusluotto on juuri sopiva ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja helppoa rahoitusta. 

Komplett Bankin vakuudetonta Joustoluottoa voit hakea milloin tahansa netissä, tältäkin sivulta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemiseen tarvitset ainoastaan tietokoneen ja nettiyhteyden, vastauksen hakemukseesi saat saman tien. Kulutusluottoa voit saada jopa samana päivänä kun teet hakemuksen eli heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Luoton saaminen onnistuu nopeasti siksi, että luotto on täysin vakuudetonta, eikä sinun tarvitse pyytää ketään sitä takaamaan. Näin vältytään aikaa vievältä prosessilta, jossa vakuudet ja takaajat joudutaan tarkistamaan.

 

Lyhennysvapaus tuo joustoa takaisinmaksuun

Komplett Bankin Joustoluotossa on ainutlaatuisen joustavat maksuehdot, jotka antavat tilaa suunnitella omaa elämää myös luottoa takaisin maksettaessa. Voit itse päättää, paljonko lyhennät luottoa kuukausittain tai lyhennätkö luottoa ollenkaan joka kuukausi. Halutessasi voit maksaa kulutusluotostasi vain korot ja kulut, ja maksaa luottoa takaisin siinä aikataulussa kuin se sinulle sopii. 

Komplett Bankin asiakkaana et ole sidottu tiukkoihin laina-aikoihin ja suuriin kuukausieriin, vaan voit itse päättää takaisinmaksusta. Laina-aika muuttuu sen mukaan mitä nopeammin maksat luottoa takaisin, mutta jos välillä elämäntilanteesi ei anna myöten kuukausittaisille lyhennyksille, niin sekin käy aivan yhtä hyvin, silloin laina-aika vain hiukan pitenee. Kuukausittain maksat aina vain luottoon kohdistuvat korot ja kulut, lyhennyksiä vain silloin kun haluat.

 

Näin haet vakuudetonta kulutusluottoa

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen käy helposti ja nopeasti. Tarkista ensin, että täytät nämä perusehdot: olet vähintään 23-vuotias, asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa. 

Joustoluottoa pääset hakemaan vaikka heti tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella. Tarvitset hakemusta varten sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset, joiden avulla voit tunnistautua. Täytä hakemasi lainasumma sekä tietosi lomakkeelle ja lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen lainan myöntämisestä saman tien. Luottotarjouksessa on mukana sinulle myönnetty luottolimiitti, korko ja muut ehdot. Sen jälkeen sinulta voidaan pyytää asiakirjoja, kuten vero- ja palkkatodistusta, joiden toimittaminen onnistuu helposti sivuillamme tai sähköpostitse. Kulutusluotto on nostettavissa heti kun tarvittavat tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen.

Parhaimmillaan pääset käyttämään luottoa jo samana päivänä kun lähetät hakemuksen!