Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Uusi pikaluotto

Uudenlainen pikaluotto joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan

Joustoluotto on uusi pikaluotto, joka joustaa myös takaisin maksettaessa.

Uusi pikaluotto, joka tarjoaa ainutlaatuista joustoa

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi pikaluotto, joka tarjoaa ainutlaatuista joustoa sekä nostettaessa että takaisin maksettaessa. Voit hakea 1000 - 50 000 euroa vakuudetonta pikaluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Sinä päätät luoton takaisinmaksuaikataulusta itse. Joustoluoton korko on aina maltillinen 4,9 % - 19,9 %. Lue lisää Joustoluotosta ja tee hakemus jo tänään!

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi pikaluotto, joka joustaa myös takaisin maksettaessa

Joustoluotto perustuu luottolimiittiin, joka sinulle myönnetään, kun teet hakemuksen. Limiitti on maksimisumma, jonka voit nostaa luottoa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko limiittiä kerralla. Voit nostaa vain osan ja jättää loput myöhempää käyttöä varten. Tällä tavoin maksat korkoa vain nostamallesi summalle. Nostokertojen määrää ei ole rajoitettu, ja voit nostaa luottoa aina limiittiisi asti. 

Ehkä hienoin etu, jonka tämä uusi pikaluotto tarjoaa, on sen lyhennysvapaus. Joustoluottoa ei nimittäin ole pakko lyhentää joka kuukausi. Sen pakolliset kuukausimaksut koostuvat vain koroista ja muista kuluista, pakollista kuukausilyhennystä ei ole. Voit siten itse päättää, kuinka paljon maksat korkojen ja kulujen lisäksi lyhennystä kuukausittain. Jos talous on tiukalla, voit maksaa pienempiä lyhennyksiä tai pitää lyhennysvapaata. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia silloin kun haluat. Niiden määrää tai ajankohtaa ei ole rajoitettu mitenkään.

Uusi pikaluotto, jonka voit nostaa uudestaan

Joustoluotto on myös ns. jatkuva luotto, eli voit nostaa sen uudestaan, kun olet maksanut sen 
takaisin. Kun maksat luottoa takaisin, takaisin maksettu osuus kasvattaa limiitissäsi jäljellä olevaa summaa. Voit milloin tahansa nostaa limiittisi puitteissa lisää luottoa. Otetaanpa esimerkki. Jos limiittisi on 3000 euroa, olet nostanut sen kokonaan ja maksanut 2000 euroa takaisin, voit nostaa lainaa 2000 (tai pienemmän summan) uudestaan ilman uutta hakemusta. Luottoa on mahdollista nostaa ja maksaa niin monta kertaa kuin haluat. Ehtona on ainoastaan, että maksat kuukausittaiset korot ja kulut ja pysyt sinulle myönnetyn limiitin puitteissa.

Kuka voi hakea Joustoluottoa Komplett Bankista?

Voit hakea Joustoluottoa, jos olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta. Tarkistamme myös, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Näin haet Joustoluottoa nopeasti ja helposti netissä

Joustoluottoa haetaan netissä. Hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja pankkitunnukset. 

Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvään hakemukseen toivomasi luottosumma, omat henkilö- ja yhteystietosi sekä tulosi. Paina “lähetä hakemus” ja tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saat nopeasti vastauksen ja listan tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille. Voit lähettää liitteet joko verkkosivujemme kautta tai sähköpostin liitteenä. Kun olemme käyneet liitteet läpi, teemme sinulle lopullisen luottotarjouksen. Allekirjoita luottosopimus pankkitunnuksillasi, ja olet valmist nostamaan luoton. Parhaassa tapauksessa uusi luotto on valmis nostettavaksi jo saman päivän aikana.

Miksi valita Komplett Bankin Joustoluotto?

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi pikaluotto, joka tarjoaa useita kilpailukykyisiä etuja:
- 1000 – 50 000 euroa luottoa ilman vakuuksia ja takaajia
- Nopea nettihakemus – rahat tilille jopa samana päivänä
- Edullinen korko 4,9 % – 19,9 %
- Luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa juuri sen verran luottoa kuin tarvitset. Voit jättää loput tulevaisuuden varalle.
- Lyhennysvapaus – maksa luotto takaisin silloin, kun sinulle sopii. Pidä lyhennysvapaata niin usein ja niin pitkään kuin haluat.
- Jatkuva luotto – nosta takaisin maksettu luotto uudestaan ilman uutta hakemusta.