Ole hyvä ja odota

Uusi luotto

Nyt Komplett Bankilta uusi luotto jossa aina joustava takaisinmaksu ja ehdot

Hae uusi luotto Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on uusi luotto, jossa on markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot, sekä pienimmät kuukausierät. Voit hakea jopa 50 000 euroa uutta luottoa, joka on täysin lyhennysvapaata. Luottoa voit lyhentää omassa aikataulussasi, sillä kuukausittain sinulta laskutetaan ainoastaan luoton erääntyneet korot ja kulut. Voit itse päättää missä aikataulussa ja minkä kokoisissa erissä maksat luottoasi takaisin. Tutustu Komplett Bankin Joustoluoton erinomaisiin etuihin ja hae uusi luotto helposti netistä vaikka saman tien!

 

Uusi luotto erinomaisin eduin

Komplett Bankin uusi Joustoluotto on fiksu rahoitusratkaisu, jolla rahoitat kätevästi pienemmät ja suuremmat hankinnat. Joustoluotto toimii luottokortin tapaan, joten voit nostaa luottoa erissä sen verran kuin tarvitset, maksaa luottoa takaisin omassa aikataulussasi ja nostaa takaisin maksamaasi luottoa uudelleen niin halutessasi. 

Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista, sinulle myönnetään 1000 - 50 000 euron suuruinen luottolimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja ja maksaa luottoa takaisin omassa aikataulussasi. Mikäli sinulla on 10 000 euron luottolimiitti, voit nostaa siitä esimerkiksi 5000 euroa, jolloin sinulle jää vielä käyttöösi 5000 euroa limiittiä. Jos maksat luottoa takaisin 2000 euroa, niin käytössäsi on sen jälkeen 7000 euroa limiittiä. Näin voit nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi luottoa ilman uutta luottohakemusta.

Komplett Bankin Joustoluotossa on aina edullinen nimelliskorko, joka asettuu välille 4,9 % - 19,9 %. Nimelliskorko päätetään erikseen jokaiselle luotonhakijalle, joten saat sinulle myönnettävän nimelliskoron selville lopullisesta luottopäätöksestäsi. Lyhennysvapaan luoton kuukausierä on minimissään vain luoton korkojen ja kulujen suuruinen, lyhennyksen määrän voit päättää itse. Voit siis pitää lyhennysvapaata aina silloin kun haluat tai maksaa luottoa takaisin sen verran kuin haluat. Korot ja kulut laskutetaan ainoastaan nostamastasi luoton määrästä, ei luottolimiitin suuruuden mukaan.

 

Tee uusi luottohakemus netissä vaikka heti

Voit hakea Joustoluottoa helposti netistä juuri silloin kuin se sinulle sopii. Tee uusi luottohakemus vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä hakemukseen hakemasi luoton määrä ja omat tietosi. Lähetä hakemus, niin saat alustavan luottopäätöksen heti. Tarpeen mukaan pyydämme sinulta vielä tulo- ja verotietoja, jotka voit toimittaa meille helposti verkkopalvelumme kautta. Tarkistamme lähettämäsi liitteet ja lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen, jonka voit allekirjoittaa kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi. Maksamme luoton viipymättä jonka jälkeen voit nostaa rahat. Luoton hakemusprosessi kestää parhaimmillaan vain alle vuorokauden verran.

 

Kuka voi hakea Joustoluottoa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voidaan myöntää kaikille hakijoille, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita ja asuneet Suomessa viimeisten 36 kuukauden ajan. Sen lisäksi edellytämme moitteettomia luottotietoja ja säännöllisiä tuloja. Luoton hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset.  Luottoa haetaan kokonaan netin välityksellä, jolloin näitä tietoja tarvitaan yhteydenpitoa, sähköistä tunnistautumista, sekä luottosopimuksen allekirjoittamista varten.

 

Miksi kannattaa hakea Komplettt Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluoton ominaisuudet tekevät siitä todella fiksun rahoitusratkaisun kaikkiin arjen tarpeisiin. Tässä Komplett Bankin Joustoluoton viisi parasta etua:
1. Komplett Bankin Joustoluotto on uusi luotto, jota voit hakea jopa 50 000 euroa. Hakemuksen täyttämiseen menee vain hetki, ja saat alustavan luottopäätöksen sähköpostiisi saman tien.
2. Luoton nimelliskorko on aina edullinen: 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään jokaisen hakijan kohdalla erikseen.
3. Joustava luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa luottoa takaisin oman tarpeesi mukaan.
4. Lyhennysvapauden ansiosta sinun ei tarvitse lyhentää luottoa joka kuukausi. Voit pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat ja maksaa pelkästään korkoja ja kuluja. 
5. Voit nostaa takaisin maksetun luoton uudelleen ilman uutta hakemusta.