Uusi kulutusluotto - Ei lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Uusi kulutusluotto Komplett Bankista

Komplett Bankista helppo, nopea ja joustava kulutusluotto

Uusi kulutusluotto Komplett Bankista
Komplett Bankin Joustoluotto on aivan uusi kulutusluotto, joka saapui Suomen markkinoille vuoden 2017 alussa. Tämä uusi kulutusluotto on markkinoiden ainoa luotto, joka on täysin lyhennysvapaata. Joustoluotossa on lyhennysvapauden ansiosta erittäin joustava laina-aika ja markkinoiden pienimmät kuukausierät. Kuukausittain luotosta laskutetaan ainoastaan korot ja kulut, joten lyhennyksen määrän saa päättää itse.

Kulutusluottoa haetaan yleensä silloin, kun tarvitaan nopea rahoitus esimerkiksi erilaisiin arjen menoihin. Moni rahoittaa kulutusluotolla mm. kodin remontteja, huonekaluostoksia tai lomamatkoja. Kulutusluottoa saatetaan ottaa myös suurempien juhlien järjestämiseen tai uuden auton hankintaan. Olipa tarve millainen tahansa, niin Komplett Bankin Joustoluotto on moneen tarkoitukseen sopiva, täysin uusi kulutusluotto, jolla voi rahoittaa minkä tahansa 1 000 - 50 000 euron kokoisen hankinnan. 

Pidä lyhennysvapaata kulutusluotosta aina kun haluat
Komplett Bankin uusi Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa luotto. Lyhennysvapaan ansiosta lainanottaja voi täysin vapaasti päättää, missä aikataulussa lyhentää lainaansa. Tämän erinomaisen luotto-ominaisuuden ansiosta lainanottaja saa itse valita luottonsa kuukausierän koon ja laina-ajan. Laina-aika muuttuu joustavasti oman aikataulun mukaisesti.
Luoton lyhennystä voi maksaa aina sen verran kuin omaan budjettiin sopii. Komplett Bank laskuttaa kuukausittain ainoastaan kulutusluoton korot ja kulut. Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluotto, jonka kanssa lainanottaja ei joudu pulaan tiukkojen laina-aikojen ja suurien lainaerien kanssa, sillä kuukausittaiset kulut ovat pienimmillään vain luoton korkojen ja kulujen suuruiset.

Usein kuukausittaiset tulot ovat samansuuruiset, mutta kuukausittaiset menot taas eivät. Lyhennysvapaan ansiosta on mahdollisuus käyttää rahat myös muuhun kuin kuin luoton lyhennykseen. Vastaavasti luottoa voi lyhentää niinä kuukausina, kun omat kuukausikulut ovat pienemmät. Lyhennysvapaata ei koskaan tarvitse hakea erikseen, joten sen ansiosta oman talouden suunnittelu on pidemmällä aikavälillä paljon helpompaa. 

Hae uusi kulutusluotto Komplett Bankista näin
Uuden Komplett Bankin kulutusluoton hakeminen on todella nopea prosessi, jossa on vain viisi vaihetta. Koko luotto haetaan netistä helposti ja nopeasti, eikä neuvotteluaikoja tarvitse varata. Hakemus on helppo täyttää ja lähettää. Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen sisältyvät vain nämä viisi vaihetta:
1. Täytä tältä sivulta löytyvä hakemus hakemallasi luottosummalla ja omilla henkilötiedoillasi. Sinun ei tarvitse varata neuvotteluaikaa tai mennä minnekään hankalien aukioloaikojen puitteissa. Voit täyttää hakemuksen netissä omalla tietokoneellasi tai puhelimellasi juuri silloin kun sinulla on aikaa. 
2. Kulutusluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse selvittää omaisuuttasi luoton pantiksi tai pyytää ystäviäsi takaamaan luottoa. Tämä nopeuttaa luoton saamista, sillä vakuuksien ja takaajien tarkistamiseen kuluu aikaa.
3. Lähetä hakemus meille, niin saat heti oman luottotarjouksen. Tarjouksen mukana saat tarpeen mukaan myös pyynnön dokumenteista, kuten palkkatiedoista, veropäätöksestä ja sen erittelyosasta. Dokumentit voit lähettää meille lataamalla ne suoraan sivuillamme tai sähköpostitse. 
4. Tarkistamme vielä lähettämäsi dokumentit, minkä jälkeen uusi kulutusluotto on heti nostettavissa. Lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen, jonka voit hyväksyä omilla verkkopankkitunnuksillasi. Luottopäätöksessä on mukana myös sinulle myönnetty korkoprosentti. Korko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Korko lasketaan yksilöllisesti jokaiselle hakijalle.
5. Kun olet lukenut ja hyväksynyt luottopäätöksen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen vaikka heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tilille saman tien, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.

Monta syytä hakea uusi kulutusluotto Komplett Bankista

- Hakemus on helppo täyttää ja lähettää netissä.
- Saat lainatarjouksen heti hakemuksen lähetettyäsi.
- Kulutusluotossa on aina edullinen nimelliskorko: 4,9 % - 19,9 %.
- Lyhennysvapaan ansiosta voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Halutessasi voit maksaa kuukausittain vain korkoja ja kuluja.
- Joustava luotto: Voit nostaa ja maksaa luottoa takaisin omassa aikataulussasi. Voit myös nostaa uudelleen jo takaisin maksamaasi luottoa.
- Ei määrättyä laina-aikaa. Voit itse päättää, missä tahdissa maksat luoton takaisin.

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi