Siirry suoraan sisältöön.

Nopeasti rahaa tilille Komplett Bankista

Kun tarve on akuutti ja aikaa ei ole hukattavaksi - Komplett Bank auttaa

Rahaa nopeasti tilille Joustoluotolla

Rahaa nopeasti ja helposti

Elämässä tulee välillä eteen tilanteita, joissa olisi saatava nopeasti rahaa tilille. Pesukone saattaa hajota kesken linkouksen, auto jättää tielle tai unelmien äkkilähtötarjous osua kohdalle juuri sillä hetkellä, kun tilillä ei ole tarpeeksi rahaa. Näissä tilanteissa moni miettii, kuinka saisi nopeasti lisää rahaa tilille. Komplett Bankin Joustoluotto on joustava laina, joka sopii rahoitukseksi silloin, kun tarvitset rahaa tilille nopeasti ja helposti. Joustoluottoa voit hakea suoraan netistä ja rahat ovat nostettavissa tililtä parhaimmillaan saman päivän aikana kun teet hakemuksen. 

 

Komplett Bankin Joustoluottoa saat nopeasti

Komplett Bankin Joustoluotto on nopea ja helppo hakea suoraan netistä. Joustoluotossa on myös paljon muita etuja sen lisäksi, että voit saada rahaa nopeasti pankkitilille. Joustoluotto on nimittäin täysin lyhennysvapaata, eli luotossa on todella joustavat maksuehdot sekä markkinoiden pienimmät kuukausierät. 


Hakiessasi Komplett Bankin Joustoluottoa sinulle myönnetään 1000 - 50 000 euron suuruinen luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa oman suunnitelmasi mukaan. Voit nostaa luoton kokonaan heti, tehdä nostoja useammissa erissä tai nostaa uudelleen käyttöösi jo takaisin maksamaasi luottoa. Tämä onnistuu siksi, että Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata.

Lähetämme sinulle kuukausittain laskun ainoastaan luoton erääntyneistä kuluista ja koroista, joten voit itse päättää, paljonko haluat lyhentää luottoasi. Voit myös maksaa pelkästään kulut ja korot ja pitää lyhennysvapaata aina kun haluat.

Jos luottolimiittisi on esimerkiksi 5000 euroa, ja nostat esimerkiksi vain 2000 euroa, sinulle jää vielä 3000 euroa limiittiä jäljelle. Jos maksat luottoa takaisin 500 euroa, luottolimiitissäsi on heti 3500 euroa nostettavaa. Takaisin maksamasi luotto siirtyy siis takaisin osaksi luottolimiittiäsi. Joustoluotto toimii eräänlaisena vararahastona, jota voit lyhentää ja josta voit tehdä nostoja oman suunnitelmasi mukaisesti. 

 

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille?

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netistä, joten turhaa aikaa ei tarvitse kuluttaa tapaamisiin hankalien aukioloaikojen puitteissa. Joustoluotto on lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, mikä osaltaan nopeuttaa luoton tilille maksamista. Hakemusprosessi on todella nopea, ja se on ohi parhaimmillaan yhden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen rahat ovat heti nostettavissa. 
Lainaprosessissa on vain muutama vaihe. Voit täyttää hakemuksen netissä mihin aikaan tahansa, hakemuslomake löytyy tämän sivun oikeasta reunasta. Täytä ja lähetä hakemus, niin saat lainatarjouksen saman tien. Lainatarjouksen mukana saat myös pyynnön meille toimitettavista verotus- ja palkkatiedoista. Nämä liitteet voit toimittaa meille suoraan verkkopalvelumme kautta tai sähköpostitse. Tarkistamme dokumentit ja toimitamme sinulle lainasopimuksen. Lainasopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi ja rahat voit nostaa tilillesi heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

 

 

3 hyvää syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu tapa rahoittaa mitä tahansa hankintoja. Tässä kolme hyvää syytä valita nimenomaan Komplett Bankin Joustoluotto:


1. Rahaa nopeasti tilille: Komplett Bankista saat rahat nopeasti tilillesi. Rahat voit nostaa heti, kun nopea lainaprosessi on valmis ja mahdolliset dokumentit on tarkistettu. Voit saada rahat tilillesi jopa niin nopeasti, että ne ovat nostettavissa samana päivänä kun teet hakemuksen.
2. Lyhennysvapaa: Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata, eikä sinun koskaan tarvitse hakea erikseen lyhennysvapaita kuukausia. Voit nostaa lisää rahaa limiittisi puitteissa ja maksaa luottoa takaisin omassa aikataulussasi. Kuukausittain lähetämme sinulle laskun ainoastaan luottosumman mukaisista koroista ja kuluista. Saat itse päättää, paljonko haluat lyhentää luottoasi. 
3. Aina edullinen korko: Komplett Bankin nimelliskorko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Sinulle myönnettävän koron määrän löydät omasta lainasopimuksestasi, joten lähetä hakemus jo tänään.