Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Nopea luotto

Mikä on Komplett Bankin Joustoluotto? Se on luotto ja se on nopea. Tutustu ja lue lisää!

Tuliko vastaan äkkilähtötarjous, jota et halua ohittaa? Hae nopea luotto Komplett Bankista!

Nopea luotto Komplett Bankista

Iskikö yllättävä rahantarve? Hae nopea luotto Komplett Bankista, ja et jää pulaan. Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu ja edullinen 1000 - 50 000 euron laina, jota voit hakea netissä vaikka saman tien ja joka on nostettavissa parhaimmillaan jo samana päivänä. Joustoluotto tarjoaa lisäksi ylivoimaisesti joustavimmat maksuehdot ja edullisen koron.

Nopea luotto moneen käyttötarkoitukseen

Hajosiko pesukone? Syttyikö auton huoltovalo? Tai ehkä matkasivustoja selaillessa tuli vastaan äkkilähtötarjous, jota et halua ohittaa? Kun rahantarve yllättää äkisti, ei ole aikaa pitkiin hakuprosesseihin ja odotteluun. Siksi Komplett Bankin joustoluotto on hyvä ratkaisu. Voit hakea sitä netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa, missä tahansa, ja sen hakeminen kestää vain hetken. Saat vastauksen nopeasti ja luotto on tililläsi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Komplett Bankin Joustoluotto sopii moniin käyttötarkoituksiin. Sillä voit rahoittaa niin television hankinnan kuin koko kodinkonearsenaalin uusimisenkin. Se on myös erittäin hyvä vaihtoehto autorahoitukselle. Voit ottaa joko muutaman tuhannen euron luoton välirahaa varten tai vaikka 50 000 euroa ja ostaa uuden auton käteisellä. Myös esimerkiksi kodin remontit pienestä pintarempasta totaaliseen keittiön uusimiseen onnistuvat Joustoluotolla fiksusti ja edullisesti. Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, nopea luotto Komplett Bankista on oiva ratkaisu.

Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin

Toisin kuin moni muu nopea luotto, Komplett Bankin Joustoluotto mukautuu erinomaisesti vaihtuviin elämäntilanteisiin. Joustoluotolla ei ole maksimilaina-aikaa eikä kiinteitä kuukausilyhennyksiä, joten luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa nostaa ja maksaa luottoa juuri siten, kuin sinulle parhaiten sopii. Joustoluotto on lyhennysvapaa, eli sinun ei ole pakko lyhentää sitä joka kuukausi. Pakollisia maksuja ovat vain korot ja kulut. Voit itse päättää, milloin ja kuinka suurissa erissä maksat luoton takaisin.

Ei ole harvinaista, että jossain kohtaa luottoa maksettaessa tulee tilanne, että talous on tilapäisesti tiukalla, ja luoton kuukausierät tuntuvat liian suurilta. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa tähänkin erinomaisen joustavan ratkaisun. Jos kukkaron nyörejä pitää hetkellisesti pitää tiukemmalla, voit ottaa lyhennysvapaata niin moneksi kuukaudeksi kuin tarvetta on. Maksat vain korkoja ja kuluja, kunnes olet taas valmis lyhentämään luottoa. Näin et joudu pulaan edes silloin, kun taloudellinen tilanteesi on vaikeampi.

Jos tarvitset lisää rahaa, kun olet jo maksanut osan luotosta takaisin, sekin onnistuu. Joustoluotto tarjoaa käyttöösi luottolimiitin, jota voit käyttää yhä uudelleen. Jos siis olet maksanut esimerkiksi 1500 euroa takaisin ja hoitanut kaikki korko- ja kulumaksut, voit nostaa uudelleen 1500 euroa luottoa. Tällä tavalla saat aina tarvittaessa rahaa käyttöösi, kun sitä tarvitset. Koska Joustoluotossa ei ole maksimilaina-aikaa, voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa ja miten hakeminen tapahtuu?

Komplett Bankin Joustoluottoa hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, takaajia tai korkeita tuloja. Riittää, että täytät muutaman perusehdon. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että luottotietosi ovat kunnossa. Jos täytät nämä ehdot, voit hakea Joustoluottoa vaikka saman tien.

Joustoluottoa haetaan netissä, ja hakemuksen voi tehdä missä ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Löydät hakemuksen tämän sivun oikeasta reunasta. Täytä hakemasi summa ja omat tietosi ja lähetä hakemus. Hakemista varten tarvitset sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. 
Saat vastauksen hakemukseesi sähköpostitse saman tien. Vastauksessa kerrotaan sinulle tarjottu luottolimiitti ja korko sekä muut ehdot. Lue vastaus huolellisesti läpi. Jos päätät hyväksyä luottotarjouksen, lähetä pyydetyt dokumentit meille tarkastettaviksi. Kun olemme hyväksyneet liitteet, Joustoluottosi on valmis nostettavaksi, parhaimmillaan jo samana päivänä.