Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Luottopäätös heti

Komplett Bankin hakuprosessi on nopea ja saat luottopäätöksen välittömästi

Hae Joustoluottoa – luottopäätös heti

Luottopäätös heti sähköpostiisi! Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista, saat vastauksen saman tien. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys. Voit täyttää hakemuksen myös puhelimella tai muilla mobiililaitteilla. Akuutin rahantarpeen iskiessä ei siis kannata aikailla tai haikailla, vaan klikata heti Komplett Bankin sivuille ja tehdä Joustoluottohakemus. Nopeuden lisäksi Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisia etuja.

Luottopäätös heti netistä

Nopein tapa hakea luottoa on tehdä hakemus netissä. Voit hakea jopa 50 000 euroa luottoa oheisella hakemuksella. Hakemiseen ei mene kuin hetki, ja saat luottopäätöksen heti. Tarvitset vain pankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Joustoluotto on vakuudeton luotto, joten sen hakemiseen ei tarvita omaisuutta vakuudeksi tai sukulaisia takaajiksi.

Saadaksesi luottopäätöksen Komplett Bankista sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Olet täyttänyt 23 vuotta.
  • Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta.
  • Sinulla on säännölliset tulot.
  • Luottotietosi ovat kunnossa ts. sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Näin haet Joustoluottoa:

Täytä oheiseen hakemukseen hakemasi luottosumma, omat tietosi sekä nettotulosi. Paina “lähetä hakemus” – luottopäätös lähetetään sinulle heti. Alustavan luottopäätöksen mukana saat tiedon tarvittavista dokumenteista, jotka sinun tulee toimittaa meille joko verkkopalvelumme kautta tai sähköpostilla. Heti kun olemme tarkastaneet asiakirjat, lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen. Allekirjoitettuasi sopimuksen pankkitunnuksillasi olet valmis nostamaan luoton. Parhaassa tapauksessa koko prosessi on valmis ja rahat tililläsi saman päivän aikana.

Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa

Luotontarjoajia on markkinoilla paljon ja monet tarjoavat luottopäätöksen heti. Luottoa harkitessa kannattaakin kiinnittää huomiota myös muihin ehtoihin. Mikä on luoton korko? Kuinka paljon luottoa pitää lyhentää kuukausittain? Kuinka suuret kuukausierät luotolla on? Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa kilpailukykyisiä vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka mukautuu elämäntilanteisiisi ainutlaatuisella tavalla. Joustoluoton minimikuukausierät koostuvat ainoastaan koroista ja kuluista, päätät itse kuinka paljon lainaa lyhennät. Ennalta määrättyjä kuukausilyhennyksiä ei ole, vaan sinä voit itse päättää, missä tahdissa maksat luoton takaisin. Tämän jouston ansiosta et joudu pulaan isojen lyhennysten kanssa, vaikka taloudellinen tilanteesi olisikin hetkellisesti tiukemmalla.

Nosta luotto niin monta kertaa kuin haluat – yksi luottotarjous riittää

Voit nostaa sinulle myönnetyn luoton uudestaan, kun olet maksanut sen takaisin. Hakiessasi Joustoluottoa saat luottolimiitin eli maksimiluottosumman, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa ja maksaa luottoa tarpeesi mukaan. Voit nostaa koko limiitin kerralla tai vain osan siitä. Kun olet maksanut luottoa takaisin, takaisin maksamasi summa on jälleen uudestaan nostettavissa.

Jos esimerkiksi olet nostanut sinulle myönnetyn 12 000 euron luoton kokonaisuudessaan ja maksanut siitä puolet takaisin, sinulla on 6000 euroa nostettavissa. Tämä on kätevä ominaisuus, jonka avulla sinulla on mahdollisuus pitää koko ajan sopivasti rahaa reservissä yllättäviä menoja varten. Eikä sinun tietenkään tarvitse maksaa tyhjästä, korkoa peritään ainoastaan nostetusta summasta.

Komplett Bankin Joustoluotto ja sen edut tiivistettynä

Hae helposti netissä, luottopäätös heti.

  • Jopa 50 000 euroa luottoa ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Aina edullinen nimelliskorko 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään hakemuskohtaisesti ja kerrotaan luottopäätöksessä.
  • Joustova luotto, maksat takaisin haluamassasi tahdissa
  • Pienet minimierät: koska kiinteitä lyhennyksiä ei ole, Joustoluoton koroista ja kuluista koostuvat kuukausittaiset minimierät ovat markkinoiden pienimmät.
  • Jatkuva luotto: voit nostaa takaisin maksamasi luoton uudestaan.