Siirry suoraan sisältöön.

Luottohakemus

Miten luottohakemus toimii Komplett Bankissa

Tee luottohakemus vaikka saman tien netissä

Yllättikö rahantarve? Mietitkö, mistä rahaa saisi nopeasti ja edullisin ehdoin? Tai ehkä olet päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi? Tee luottohakemus vaikka saman tien! Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun ja joustavan tavan rahoittaa kaikenkokoiset menoerät, olivatpa ne sitten suunniteltuja tai tulleet yllätyksenä. Joustoluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä. Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvä luottohakemus, saat vastauksen sähköpostiisi saman tien. Voit hakea joustoluottoa 1000 - 50 000 euroa ja maksaa takaisin juuri sinulle sopivassa aikataulussa.

Tee luottohakemus netissä – säästät aikaa ja vaivaa

Käyttöluoton hakeminen pankista voi vaatia vapaan ottamista töistä, kiirehtimistä konttoriin päiväsaikaan, erilaisten hakemuspapereiden täyttöä, vakuuksien tai takaajien hankkimista ja päätöksen odottelua. Huomattavasti kätevämpi tapa on tehdä luottohakemus netissä. Voit tehdä hakemuksen milloin ja missä tahansa vaikkapa puhelimellasi. Saat vastauksen sähköpostiisi välittömästi.

Kun hakemus on tehty ja asiakirjat tarkastettu, saat sinulle yksilöllisesti laaditun lainatarjouksen. Sen allekirjoitettuasi Joustoluotto on valmis nostettavaksi. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo saman päivän aikana.

Komplett Bankin Joustoluottoa hakeaksesi et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa hakuprosessia huomattavasti. Täytä hakemus, lue päätös, toimita pyydetyt asiakirjat – helppoa vai mitä? Ja kaikki vaikka kotisohvalla istuskellen.

Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiisi

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa kaivattua joustoa niin nostettaessa kuin takaisin maksettaessakin. Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa oman mielesi mukaan. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 5000 euron limiitti, voit nostaa sen kokonaan tai vain osan siitä ja jättää loput reserviin. Korkoa maksat tietenkin vain nostamastasi summasta.

Ominaisuus, joka erottaa Joustoluoton muista tarjolla olevista käyttöluotoista, on sen vapaus päättää lyhennystahdista. Komplett Bankin Joustoluotolla sinä saat vapaasti päättää, milloin maksat lainan takaisin, kiinteitä kuukausilyhennyksiä tai ennalta määrättyä laina-aikaa ei ole. Tämä ainutlaatuinen jousto tarjoaa sinulle mielenrauhaa silloin, kun kukkaron nyörejä täytyy väliaikaisesti kiristää, ja suuret lainanlyhennykset aiheuttaisivat ylimääräistä taloudellista huolta.

Tee yksi luottohakemus – nosta luottoa moneen kertaan

Komplett Bankin Joustoluotto mukautuu kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa lainaa joustavasti sen verran kuin kulloinkin tarvitset ja itse määritelty lyhennystahti tekee takaisinmaksusta kivuttoman joustavaa. Voit myös nostaa luoton moneen kertaan. Kun olet maksanut luoton kokonaan tai osittain takaisin, voit nostaa maksamasi summan – tai sen verran kuin limiitissäsi on varaa – uudelleen. Esimerkiksi jos olet maksanut 5000 euron luotostasi puolet takaisin, voit nostaa tuon 2500 euroa uudelleen, jos tarve yllättää. Tällä tavalla saat rahaa helposti ja nopeasti käyttöösi ilman uutta luottohakemusta.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia. Sinun tulee vain täyttää muutama perusehto. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että luottotietosi ovat kunnossa. Hakemista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lainapäätöksen yhteydessä sinulta pyydetään myös liitteitä, kuten palkka- tai verotietoja, jotka voit joko ladata suoraan nettisivuillamme, tai toimittaa ne meille kätevästi sähköpostilla. Helppoa ja nopeaa!