Luottoa nopeasti - Ei lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Luottoa nopeasti

Nopeat syövät hitaat! Lue lisää miten Komplett Bankin Joustoluotto toimii!

Hae luottoa nopeasti Komplett Bankista
Toisinaan tulee tarve saada luottoa nopeasti. Sinulle saattaa olla tuttu tilanne, että auto tarvitsee huoltoa, kodinkone hajoaa yllättäen tai pitäisi tehdä remonttia asuntoon, vaikka rahatilanne ei sitä oikein sallisi. Tällaisissa tapauksissa Komplett Bankin Joustoluotto saattaa olla sinulle juuri oikea ratkaisu. Luottoa on helppo hakea netistä ja sitä saa nopeasti. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea aina jopa 50 000 euroon asti, joten suuretkaan hankinnat eivät enää jää vain haaveeksi. Kuulostaa helpolta ja nopealta ratkaisulta eri elämäntilanteiden rahoitushaasteisiin, ja sitä se myös on. Enää sinun ei siis tarvitse istua pitkissä lainaneuvotteluissa pankissa, täyttää monia paperilomakkeita ja odottaa lainaratkaisua päivien ajan. 

Hae luottoa helposti netistä ilman takaajia
Komplett Bankin Joustoluottoa on helppo ja nopea hakea netistä, ja saat vastauksen välittömästi. Tältä sivulta löytyvän hakemuksen voit täyttää vaikka saman tien. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä se vie kauan aikaa. Luoton hakemiseen et tarvitse myöskään erikseen vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa luoton hakemisprosessia huomattavasti, koska vakuuksia tai takaajia ei tarvitse selvittää ennen hakemuksen hyväksymistä. Pääset käyttämään sinulle myönnetyä luottoa erittäin nopeasti. Parhaimmillaan rahat ovat nostettavissa jopa saman päivän aikana, heti kun palkka- ja verotustietosi on tarkistettu. Luoton hakeminen on siis tehty erittäin vaivattomaksi. 

Luotto erittäin joustavilla takaisinmaksuehdoilla ja edullisella korolla
Komplett Bankin Joustoluotto on luotto, joka tarjoaa erittäin joustavat ja kilpailukykyiset takaisinmaksuehdot. Joustoluoton yksi merkittävä ominaisuus on sen lyhennysvapaus, joka tarkoittaa, että luottoa on mahdollista maksaa takaisin omassa aikataulussasi. Luottoa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi, vaan halutessasi voit maksaa kuukausittain ainoastaan luoton korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu, kuten useimmilla muilla luoton tarjoajilla, vaan voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin. Tämä helpottaa huomattavasti omaa talouden suunnittelua, kun luoton takaisinmaksu joustaa muuttuvien elämäntilanteiden mukana. Komplett Bankin tarjoama etu on ainutlaatuinen, eikä muut luotontarjoajat myönnä vastaavaa etua. 

Luoton hakijaa mietityttää usein myös, millaista korkoa luotosta pitää maksaa. Pienikin luotto muodostuu helposti kalliiksi, jos korko on korkea. Komplett Bankin Joustoluotossa on edullinen korko, joka päätetään lopullisesti aina tapauskohtaisesti jokaisen hakijan kohdalla. Komplett Bankin korko vaihtelee 4,9 % - 19,9 % välillä. Lopullinen korko kerrotaan luottohakemuksesi vastauksessa.   

Miten paljon luottoa voi hakea?
Rahantarpeesta riippuen Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea 1 000 - 50 000 euroa. Luotolla voit rahoittaa nopeasti ja helposti monenlaisia ja -kokoisia hankintoja. Joustoluotto sopii niin kattavan keittiöremontin kuin pienen pintaremontin, lomamatkan, uuden auton, kesämökin tai veneenkin rahoittamiseen. Joustoluoton käyttötarkoituksen päätät siis sinä itse. Joissakin tapauksissa saattaa olla vaikea arvioida, miten paljon luottoa lopulta tarvitaan. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa asiakasta miellyttävän ratkaisun myös tähän. Luottoa myönnettäessä saat luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Jos uusi rahantarve yllättää, kun olet jo maksanut lainan osittain tai kokonaan takaisin, voit nostaa maksetun osuuden uudelleen ilman uutta hakuprosessia. Komplett Bankin luotto joustaa siis molempiin suuntiin.  

Kenelle Komplett Bankin Joustoluotto on tarkoitettu?
Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea, kun muutamat hakukriteerit täyttyvät. Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa viimeisen 36 kuukauden ajan ja sinulla on säännölliset tulot Tarkistamme myös aina, että luoton hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Luoton hakemiseen tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. 

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi