Siirry suoraan sisältöön.

Luottoa netistä

Miten netistä otettu luotto toimii ja miksi se voi olla oikea ratkaisu sinulle

Luottoa netistä Komplett Bankista

Luoton hakeminen Komplett Bankista on nopea ja joustava rahoitusratkaisu erilaisiin hankintoihin ja arjen tarpeisiin. Luoton hakeminen netistä on vaivatonta ja nopeaa, sillä saat vastauksen hakemukseesi välittömästi. Tuntikausien lainaneuvottelut pankissa voi siis unohtaa. Enää sinun ei tarvitse ehtiä pankin aukioloaikana pankkikonttoriin, vaan voit hakea luottoa netistä missä tahansa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa, voit hakea Komplett Bankin luottoa netistä vaikka saman tien.

Kun haet luottoa netistä, saat rahat jopa saman päivän aikana

Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen netistä on helppoa ja onnistuu hetkessä. Täytä tietosi tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen ja lähetä hakemus, niin saat luottopäätöksen sähköpostiisi hetkessä. Rahat ovat nostettavissa tililtä, kun sinulta pyydetyt dokumentit, kuten palkka- tai verotodistukset on tarkistettu, ja olet hyväksynyt sinulle yksilöllisesti räätälöidyn lainatarjouksen.

Luoton hakeminen netistä ei voisi tästä tulla paljon helpommaksi ja nopeammaksi. Ja mikä parasta, Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen onnistuu missä ja milloin vain sinulla on nettiyhteys.

Komplett Bankin luotto on joustava valinta

Markkinoilla on runsaasti erilaisia luottoja tarjolla. Ennen lopullista luottopäätöksen tekemistä on viisasta vertailla erilaiset luotot keskenään. Olipa sinulla kuitenkin pienempi tai suurempi rahantarve, Komplett Bankin Joustoluotto on varteenotettava ratkaisu. Komplett Bankista saat aidosti joustavan kulutusluoton, joka tarjoaa monia vertaansa vailla olevia etuja. Luoton hakemiseen et tarvitse vakuuksia etkä takaajia, mikä tekee hakuprosessista nopean. Lisäksi Komplett Bankin luotolla on kilpailukykyinen korkoprosentti muihin luottoihin ja pienlainoihin verrattuna, ja lainaa voi lyhentää oman tarpeen mukaan.

Sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa sinulla on mahdollisuus nostaa uudestaan jo takaisin maksamasi osuus lainasta. Joustoluottoa voit lyhentää joustavasti täysin omassa aikataulussasi ilman ennalta määriteltyä aikataulua. Korkoa maksat vain nostamastasi summasta. Koska Komplett Bankin luoton takaisinmaksusta päätät sinä, on oman talouden suunnittelu paljon helpompaa. Komplett Bankin luotot elää muuttuvien elämäntilanteiden mukana

Komplett Bankin lainalla voi yhdistää pieniä luottoja yhdeksi

Yhdistä luotot ja säästä rahaa ja aikaa!

Komplett Bankin Joustoluotolla onnistuu myös useampien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Yhden lainan takaisin maksaminen tulee monesti edullisemmaksi, kun maksettavana on vain yhdet kulut. Lisäksi lainan hoitaminen vie vähemmän aikaa, kun kuukausittain on hoidettavana vain yksi lasku.

Kuka voi hakea Komplett Bankin luottoa netistä?

Komplett Bankin Joustoluotto on juuri oikea luotto niille, jotka arvostat vaivattomuutta ja nopeutta hakiessaan luottoja. Komplett Bankin luottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet pysyvästi Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi tarkistamme aina, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Luoton hakemista varten tarvitset myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Paljonko luottoa voi saada?

Komplett Bank myöntää luottoa netistä 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Joustavaa luottoa voi myös tarvittaessa nostaa uudelleen tarpeen ja myönnetyn limiitin rajoissa. Voit nostaa luottoa uudestaan korkeintaan saman summan verran kuin olet jo maksanut takaisin. 

Miksi kannattaa hakea Komplett Bankin luottoa?

  • Teet hakemuksen nopeasti netissä, saat rahat tilille parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.
  • Et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia.
  • Joustoluotto helpottaa oman talouden suunnittelua ja mukautuu muuttuviin elämäntilanteisiin.
  • Voit itse päättää luottolimiitin puitteissa, paljonko luottoa nostat. 

Usein luoton netistä hakemisesta kysyttyä:

Kuinka haen luottoa netistä?

Voit hakea luottoa netistä nopeasti ja vaivattomasti täyttämällä tältä sivulta löytyvän hakemuksen. Vaihtoehtoisesti voit täyttää tämän hakemuksen. Luottoa hakiessa tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Ilmoita hakemasi lainasumma ja täytä henkilötietosi niille varattuihin kenttiin, jonka jälkeen voit lähettää hakemuksen.

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat vastauksen lähes samantien sähköpostiisi. Saatamme pyytää tarkempia lisäasiakirjoja, kuten tulo- ja verotietoja, tarkistettavaksi. Asiakirjojen toimittaminen onnistuu helposti nettisivujemme kautta tai sähköpostilla. Tarkistettuamme lähettämäsi dokumentit lähetämme sinulle lainapäätöksen, josta ilmenee tarjottava luottolimiitti, korko, ja muut kulut. Jos olet tyytyväinen saamaasi lopulliseen lainatarjoukseen, voit allekirjoittaa tarjouksen kätevästi sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Voinko hakea luottoa netistä pankkitunnuksilla?

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa verkossa käyttämällä omia pankkitunnuksia tunnistautumiseen. Lopullisen lainatarjouksen allekirjoitus onnistuu myös kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Huomioithan, että luottoa hakiessa tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Kuinka nopeasti voin saada luottoa netistä?

Parhaimmillaan voit nostaa lainaa tilillesi jo saman päivänä! Komplett Bankin lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat vastauksen lähes välittömästi sähköpostiisi. Mikäli tarvitsemme lisäasiakirjoja lainatarjousta varten, voit toimittaa ne kätevästi sähköpostitse. Kun mahdolliset lisäasiakirjat on tarkastettu, pääset allekirjoittamaan lainatarjouksen sähköisesti, jonka jälkeen laina on jo nostettavissa tilillesi. Koko hakuprosessi voi siis olla ohi jopa yhden päivän aikana!