Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Luottoa heti

Perinteisille korkean koron luotoille nyt uusi, joustavampi vaihtoehto Komplett Bankilta

Luottoa heti Komplett Bankista

Hajosiko pesukone? Haluaisitko lähteä äkkilähdöllä etelään? Tuliko autoon isompi remontti tai postissa kenties jokin muu yllättävä lasku? Mistä rahaa saisi nopeasti ja joustavin ehdoin? Komplett Bankista saat luottoa kun tarve on suurin. Joustoluoton käsittely on nopeaa ja sinulle myönnetty luotto maksetaan tilille parhaimmillaan jopa saman päivän aikana kun teet hakemuksen. 

Jokaiselle voi tulla joskus tilanteita, jolloin luottoa tarvitaan heti. Siksi Komplett Bank tarjoaa rahoituksen kaikkiin pikaisiin tarpeisiin helposti, nopeasti ja joustavasti. Komplett Bankin asiakkaana saat aina päättää takaisinmaksuaikataulusi itse ja veloitamme vain käytetystä lainasta syntyvät korot ja kulut.

 

Saat luottoa heti ja joustoa tarpeen mukaan

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa erittäin joustavat maksuehdot. Lyhennyspakkoa ei ole, vaan maksat halutessasi kuukausittain ainoastaan luoton korot ja kulut. Voit itse päättää, milloin maksat luoton takaisin. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole myöskään rajoitettu, joten voit maksaa luoton takaisin juuri siinä tahdissa kuin se sinulle parhaiten sopii.
Näin oman talouden suunnittelu on paljon helpompaa ja stressittömämpää, kun rahaa jää aina tarvittaessa muuhunkin kuin lyhennyksiin.

 

Jopa 50 000 euroa luottoa ilman vakuuksia

Komplett Bankista Joustoluotto heti 1 000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia vaikka samantien. Täytä ja lähetä tältä sivulta löytyvä lomake meille, saat vastauksen hakemukseesi saman tien. Sinulle määritellään luottolimiitti, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa ja maksaa luottoa halusi mukaan. Luotto on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu, parhaimmillaan jo samana päivänä.

 

Millaisella korolla luottoa voi saada?

Pienistäkin luotoista syntyy helposti isot kulut, jos luoton korot ovat korkeat. Luottoa ottaessa kannattaakin kiinnittää huomiota luoton todelliseen lopulliseen korkoon. Komplett Bank tarjoaa edullisen koron, joka on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korkoprosentti päätetään tapauskohtaisesti ja se ilmenee tarjouksessa jonka räätälöimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

 

Luoton hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Komplett Bankin luotonhakuprosessi on erittäin nopea siitäkin syystä, että erillisiä vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa sopivien vakuuksien ja takaajien etsimiseen ja niiden tarkistamiseen ei tietysti myöskään kulu aikaa. Täytä hakemus kätevästi tällä sivulla löytyvällä lomakkeella ja saat vastauksen hakemukseesi heti. Parhaimmillaan saat luoton käyttöösi jopa saman päivän aikana kun hakemus on täytetty ja lähetetty. 

 

Kuka voi hakea Komplett Bankin luottoa?

Komplett Bankin Joustoluotto sopii kaikille, jotka arvostavat nopeaa ja vaivatonta lainanhakuprosessia, joustavaa takaisinmaksua ja mahdollisuutta nostaa lainaa lisää. Luottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa pysyvästi vähintään viimeisen 36 kuukauden ajan ja joilla on säännölliset tulot. Tarkistamme myös aina lainanhakijan luottotiedot. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Komplett Bank on nopea vaihtoehto luoton hakijalle. Luotto on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustietosi on tarkistettu, parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Paljonko kuluja luotossa on?

Luotto on avausmaksua lukuunottamatta kuluton silloin, kun sitä ei oteta käyttöön. Komplett Bank myöntää hakijan käyttöön joustavan limiitin. Veloitamme limiitin avaamisesta avausmaksun, jotka suhteutetaan myönnettävän luoton enimmäismäärään. Käyttöön otetusta luotosta veloitetaan korot ja kuukausittaisesta laskutuksesta aiheutuvat laskutuskulut.

Voinko nostaa lisää luottoa tarvittaessa?

Joustava luotto tarkoittaa juuri sitä, että voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla sinulle myönnetyn limiitin puitteissa. Voit esimerkiksi jo takaisin maksetun osan luotosta uudelleen, kunhan olet maksanut kaikki erääntyneet laskusi meille. Jos olet nostanut luottoa koko limiitin verran, sinun pitää maksaa osa lainasta takaisin ennen kuin voit nostaa luottoa uudestaan.