Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Luotto

Mitä luotto tarkoittaa ja miten se toimii

Luotto helposti Komplett Bankista

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on hyvä ja nopea ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta erilaisten hankintojen toteuttamiseen. Joustava luotto on helppo ja nopea hakea netistä, ja sitä voi saada jopa 50 000 euroon saakka. Komplett Bankin Joustoluotolla voit tehdä hieman suuremmistakin unelmista totta ilman vuosien säästämistä. Suunnitteletko esimerkiksi auton ostamista, isompien juhlien järjestämistä, lomamatkaa, remonttia tai uusien huonekalujen hankintaa? Komplett Bankin Joustoluotolla toteutat nämä kaikki hankinnat nopeasti ja todella joustavin takaisinmaksuehdoin.

 

Lyhennysvapaa luotto – tätä se tarkoittaa

Komplett Bankin luotto on lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että voit itse päättää, milloin haluat lyhentää luottoa. Halutessasi maksat kuukausittain ainoastaan käytetyn luoton korot ja kulut. Tämä tekee oman talouden suunnittelusta helpompaa ja joustavampaa. Lyhennysvapaita kuukausia ei ole myöskään rajoitettu, joten voit halutessasi pitää niitä vaikka 12 kuukautta vuodessa. Lainan takaisinmaksuaikataulu on täysin sinun päätettävissäsi, ja voit maksaa lainan takaisin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lainaa myönnettäessä sinulle myönnetään myös luottolimiitti, jonka puitteissa voit tarpeen vaatiessa nostaa jo maksetun summan verran luottoa uudelleen ilman uutta hakuprosessia. 

 

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Komplett Bankin luottoa varten et tarvitse erikseen vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa luoton hakuprosessia huomattavasti. Saat hoidettua rahoituksen kuntoon netissä vaikka saman tien. Voit hakea luottoa 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti oheisella kaavakkeella. Täytä tiedot lomakkeeseen ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi, saat vastauksen saman tien. Luotto on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet hyväksynyt, sekä allekirjoittanut sopimuksen eli parhaimmillaan on joustoluotto heti maksettu tilillesi - jopa saman päivän aikana!

 

Paljonko luottoa voi saada ja millä korolla?

Komplett Bank myöntää luottoa 1 000 - 50 000 euroa. Sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit maksaa ja nostaa luottoa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi nostaa luottoa uudelleen jo takaisin maksetun summan verran. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus hakea korotusta limiittiin. Huomaa, että tällöin myös lainan ehdot uusitaan.
Komplett Bankin korko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Sinulle myönnetyn lainan korkoprosentti päätetään taloudellisen tilanteesi perusteella ja lopullinen korkoprosentti kerrotaan tarjouksessasi.

 

Kenelle Komplett Bankin luotto sopii?

Komplett Bankin luottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme, että luottotietosi ovat kunnossa. Luoton hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

 

Miksi kannattaa valita juuri Komplett Bankin luotto?

- Täytät hakemuksen hetkessä ja saat rahat tilillesi nopeasti.
- Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
- Luotto on lyhennysvapaata, eli saat itse päättää lyhennysvapaiden kuukausien määrän.
- Voit halutessasi nostaa jo takaisin maksamasi osuuden luotosta uudelleen. 

 

Mikä on maksimiluottoaika?

Komplett Bankin Joustoluotolla et sitoudu kiinteään takaisinmaksuaikatauluun. Tarjoammesinulle vapauden päättää luoton aikataulusta vapaasti itse. Laskutamme vain korot ja kulut joka kuukausi samalla, kun sinä päätät kuinka paljon lyhennät luottoa kulloinkin.

 

Voiko Komplett Bankin luotolla yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhdeksi?

Komplett Bankin luotolla voit myös helposti yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi lainaksi. Monessa tapauksessa pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on taloudellisesti kannattavaa, ja se helpottaa lainan hoitoa myös käytännössä, kun ei tarvitse muistaa usean lainan eräpäivää. Monesta lainasta kertyy tietysti myös suuremmat kulut, kun taas yhdestä lainasta joudut maksamaan vain yhdet kulut. Ja koska Komplett Bank tarjoaa luotolle joustavan takaisinmaksun, pystyt lyhentämään luottoa juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.