Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kulutusluottovertailu

Luottoa hakiessa on tärkeää tehdä vertailuja ja kattava arviointi luoton tarpeesta

Kulutusluottovertailu – Komplett Bankin suosituimmat luotot 

Kulutusluotto sopii moneen rahoitustarpeeseen. Kulutusluottovertailussa ovat mukana Komplett Bankin suosituimmat kulutusluotot ja niiden edut. Luottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakijan on täytynyt asua Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kulutusluottoa haetaan usein silloin, kun tarvitaan rahoitusta isompiin ostoksiin kuten esimerkiksi kodin remonttiin, autoon tai kodinkoneisiin. Toisinaan kulutusluotolla rahoitetaan kalliimmat juhlat, kuten häät, ylioppilasjuhlat tai syntymäpäivät. Kulutusluotto sopii hyvin myös lomamatkan rahoittamiseen. Olipa tarve mikä vain, kulutusluotto on varteenotettava rahoitusratkaisu joustavuutensa ja nopeutensa ansiosta. 

Eri kokoiset luotot kulutusluottovertailussa

Tässä kulutusluottovertailussa ovat mukana eri suuruisiin tarpeisiin mitoitetut luotot. Luottojen alle on listattu erityisesti Komplett Bankin tarjoamia etuja, jotka kannattaa ottaa huomioon kulutusluoton tarjoajan valinnassa.

Komplett Bankin kulutusluotto alle 2500 euroa

Komplett Bankin alle 2500 euron kulutusluotto sopii pienempiin hankintoihin tai lisärahoitukseksi silloin, kun osa rahoituksesta on jo olemassa. Toisinaan tulee tarve saada nopeasti rahaa enemmän kuin tilin saldo sillä hetkellä näyttää. Jokainen meistä on varmasti ainakin kuullut tarinoita, kuinka pesukone hajoaa yhtäkkiä tai autoremonttiin uppoaakin odotettua suurempi summa rahaa. Komplett Bankin alle 2500 euron kulutusluotolla saa tehtyä myös erilaisia pieniä hankintoja. Hakemalla lainaa 2000 euroa rahoitat hyvin esimerkiksi edullisemman auton, pienet juhlat tai esimerkiksi uudet keittiökoneet.

Komplett Bankin alle 2500 euron kulutusluotto on loistava rahoitusratkaisu näistä syistä:

  • Saat rahaa nopeasti: rahat ovat parhaimmillaan tilillä jo samana päivä aikana kun hakemus on lähetetty.
  • Voit maksaa luoton takaisin omassa aikataulussasi.
  • Joustavuus: luottoa voi nostaa tarpeen mukaan uudestaan jo takaisinmaksetun lainasumman verran myönnetyn luottolimiitin rajoissa.
  • Vakuudeton: luoton hakemiseen ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Komplett Bankin kulutusluotto 2500 - 50 000 euroa

Komplett Bankin 2500 - 50 000 euron kulutusluotto sopii suurempiin hankintoihin. Kenties olet jo kauan suunnitellut moottoripyörän ostoa tai matkaa maailman ympäri, mutta et ole saanut säästettyä vielä tarvittavaa summaa. Komplett Bankin kulutusluotolla on mahdollista toteuttaa nämäkin haaveet. Yli kymmenellä tuhannella eurolla rahoittaa hyvin esimerkiksi kalliimman auton, veneen, mökin tai vaikkapa suuret hääjuhlat. 

Miten Komplett Bankin kulutusluottoa voi hakea?

Komplett Bankin kulutusluoton hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti netissä. Sinun tulee vain täyttää tarvittavat tiedot tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen ja lähettää hakemus. Vastauksen hakemukseesi saat sähköpostiisi saman tien. Kulutusluotto on nostettavissa tililtäsi ja käytettävissä heti, kun kun palkka- ja verotustiedot on tarkistettu ja lainasopimus on allekirjoitettu. Parhaimmillaan tämä tapahtuu jo saman päivän aikana, kun hakemus on lähetetty.

Kumpi luotto sopii sinun tarpeisiisi paremmin? 

Kulutusluottovertailun yhteenvetona voidaan todeta molempien luottojen olevan varteenotettavia vaihtoehtoja erilaisiin rahoitustarpeisiin, onhan niillä molemmilla useita käytännöllisiä etuja. Jos olet jo kartoittanut oman rahoitustarpeesi ja löysit juuri sinulle sopivan luoton, niin voit lähettää luottohakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.