Siirry suoraan sisältöön.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Tiesitkö, että voit myös yhdistää kulutusluottoja - lue lisää miten!

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa

Joskus voi käydä niin, että kulutusluottoja kertyy yhtä aikaa useampia kuin yksi. Lisäksi sinulla voi olla luottokortti ja joitakin osamaksullisia hankintoja, jotka myös osaltaan rasittavat niin talouttasi kuin hermojasikin. Silloin kannattaa harkita luottojen yhdistämistä, sillä useiden kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi kannattaa monesta syystä. Yksi tärkeä syy on se, että useiden kulutusluottojen maksaminen yhtä aikaa tarkoittaa moninkertaisia tilinhoitomaksuja ja -kuluja, koska jokaisesta luotosta täytyy maksaa kulut erikseen. 

Kun kokoat kaikki kulutusluotot yhden ainoan kulutusluoton alle, niin sinulle jää maksettavaksi ainoastaan yhden luoton tilinhoitomaksut. Lisäksi yhdellä suuremmalla kulutusluotolla on erittäin todennäköisesti pienempi kuukausierä kuin useammalla pienemmällä luotolla yhteensä. Näin voit säästää selvää rahaa joka kuukausi. Ja pelkän rahan säästämisen lisäksi säästät myös hermojasi, kun sinun ei tarvitse enää muistella useita eri eräpäiviä, jäljellä olevia summia ja erien määriä. Talouden suunnittelu on huomattavasti helpompaa yhden lainan kanssa!

 

Yhdistä kulutusluotot ja hallitse kuukausimaksuja helpommin

Rahan säästäminen on tärkeä syy yhdistää kulutusluotot, mutta yhtä tärkeää on kuukausittaisten maksujen helpompi hallinta. Kuukausimaksujen muistaminen ja seuranta on huomattavasti helpompaa kun sinulla on maksettavana ainoastaan yksi luotto. Yhden luoton maksut on paljon helpompi laskea mukaan kuukausittaiseen budjettiin ja pystyt suunnittelemaan omaa talouttasi paremmin. Luoton maksaminen on myös helpompi muistaa, joten vältyt todennäköisemmin myös turhilta maksumuistutuksilta. Kuukausittaiset maksut on helposti hoidettu vain yhdellä verkkopankin maksutapahtumalla, eikä yllätyksiä tule niin helposti.

 

Miksi kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa juuri Komplett Bankissa?

Kun yhdistät kaikki kulutusluottosi yhdeksi Komplett Bankissa, voit säästää rahaa ja hallita kuukausittaisia maksujasi joustavasti. Lisäksi Komplett Bankin luotossa on ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee oman talouden hallinnasta vieläkin joustavampaa. Meiltä otettu luotto on nimittäin täysin lyhennysvapaata eli kuukausittain on maksettava ainoastaan luoton korot ja kulut. Voit siis itse päättää milloin haluat lyhentää luottoasi. Voit sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa nostaa ja maksaa luottoa aivan kuten itse haluat. 

Jos joskus on tiukempi kuukausi tai jos äkillinen elämänmuutos tulee eteen, vapaa lainan lyhentämisestä saattaa olla tervetullut asia. Silloin on helpottavaa tietää, ettei Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Halutessasi voit maksaa pelkkiä kuluja ja korkoja ja siirtää lainan lyhentämisen tuonnemmaksi. Voi myös olla, että haluat hetken vain nauttia elämästäsi ja suunnata kuukausibudjettisi johonkin kivempaan kuin lainojen lyhentämiseen. Syntymäpäiväjuhlat, äkkilähtö lomalle tai rentouttava kylpyläviikonloppu ovat sellaisia, joihin haluaa joskus panostaa, ja Komplett Bankin luoton avulla sekin on mahdollista!

 

Luottojen yhdistäminen helposti netissä

Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa voit hakea helposti, turvallisesti ja nopeasti suoraan netistä. Täytä ja lähetä tältä sivulta löytyvä hakemus, niin saat luottotarjouksen hetkessä. Saamasi lainatarjous on henkilökohtainen, ja sisältää kaikki lainaan kohdistuvat kulut ja korot. Voit tutustua sähköiseen lainatarjoukseen juuri silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii, ja allekirjoittaa sen sähköisesti milloin tahansa, vaikkapa keskellä yötä. Komplett Bankin Joustoluotolla voit yhdistää kulutusluottoja 1000 eurosta 50 000 euroon asti.

 

Lisäksi saat kaikki nämä loistavat edut:


- Voit hakea luottoa ilman vakuuksia ja takaajia.
- Rahat maksetaan tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana, kun hakemus onlähetetty.
- Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Voit maksaa luoton takaisin silloin, kun se sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseesi. Luotosta maksetaan kuukausittain ainoastaan korot ja kulut.
- Luottoa on mahdollista nostaa tarpeen mukaan lisää sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa.