Ole hyvä ja odota

Kulutusluotto netistä

Komplett Bankista kulutusluottoa helposti ja nopeasti suoraan netistä

 

Hae kulutusluotto netistä, se on vaivattomampaa ja nopeampaa kuin luoton hakeminen perinteisestä kivijalkapankista

Kulutusluotto netistä

Hae kulutusluotto netistä nopeasti ja helposti! Komplett Bankin Joustoluotto on kulutusluotto, jonka avulla on mahdollista rahoittaa monenlaiset hankinnat ja muut menot. Luottoa haetaan netistä, ja hakeminen on todella vaivatonta ja sujuvaa. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös joustavat maksuehdot, jotka mukautuvat kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit nimittäin halutessasi pitää lyhennysvapaata niin paljon kuin haluat ilman eri ilmoitusta tai anomusta.

 

Hae kulutusluotto netistä ja toteuta haaveesi

Kulutusluotto soveltuu hyvin monenlaisten hankintojen rahoittamiseen. Komplett Bankista voit hakea Joustoluottoa 1000 - 50 000 euroa esimerkiksi lomamatkaa tai isompaa remonttia varten tai jos sinun on vaikkapa saatava rahoitus autoon. Kulutusluoton hakeminen perinteisellä tavalla voi olla aikaa vievää ja hankalaa. Kätevin tapa onkin hakea kulutusluotto netistä, koska sinun ei tarvitse perustella lainantarvettasi, esittää vakuuksia eikä odotella päiväkausia rahoja tilillesi. 

Miksi kannattaa hakea kulutusluotto netistä?

Kulutusluoton hakeminen netistä on usein vaivattomampaa ja nopeampaa kuin luoton hakeminen perinteisestä kivijalkapankista. Sinun ei tarvitse välittää konttoreiden aukioloajoista eikä ottaa vapaata pankkiasiointia varten. Voit tehdä hakemuksen milloin ja missä tahansa, saat vastauksen ja pääset nostamaan luoton nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi Komplett Bankin Joustoluottoa hakiessasi sinun ei tarvitse perustella lainantarvettasi eikä esittää vakuuksia tai takaajia lainalle. Hae vain laina netistä – mihin vuorokauden aikaan tahansa, tietokoneella tai vaikkapa puhelimella.  

Kulutusluotto, joka mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin

Haetaan kulutusluotto netistä, nostetaan se, aletaan lyhentää sitä… Tai niinhän se yleensä menee. Komplett Bankin Joustoluotto on kuitenkin hieman erilainen kulutusluotto. Se on nimittäin ns. lyhennysvapaa luotto. Sinun ei tarvitse lyhentää sitä joka kuukausi, vaan riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Voit päättää itse, milloin maksat luoton takaisin. Lyhennysvapaita kuukausia voit pitää milloin tahansa ja niin monta kuin haluat tai tilanteesi vaatii. 

Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään lainalimiitti, esimerkiksi 5000 euroa. Tämä limiitti on yläraja, kuinka paljon voit nostaa luottoa. Voit nostaa koko summan tai vain osan siitä ja jättää loput myöhempää tarvetta varten. Korkoa perimme tietenkin vain siltä summalta, jonka olet nostanut. Voit nostaa ja maksaa luottoa limiitin puitteissa aivan kuten haluat. Kiinteitä kuukausilyhennyksiä ei ole, eikä siten myöskään ennalta sovittua laina-aikaa. Kulutusluoton takaisinmaksuaikataulu riippuu vain ja ainoastaan sinusta. Jos haluat, voit lyhentää luoton nopeasti takaisin tai maksaa korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat ja lykätä lyhennyksiä myöhemmäksi. 

Lainalimiitti mahdollistaa lisäksi luoton nostamisen uudelleen, kun olet maksanut sen kertaalleen takaisin. Jos olet maksanut esimerkiksi nostamastasi 5000 euron kulutusluotosta puolet takaisin, voit halutessasi nostaa tuon 2500 euroa uudelleen ilman, että sinun pitää hakea uusi kulutusluotto netistä. Voit nostaa ja maksaa luottoa niin monta kertaa kuin haluat, kunhan maksat kuukausittaiset kulut ja korot sekä pysyt sinulle myönnetyn limiitin puitteissa.

Näin haet kulutusluoton netistä

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Hakuvaiheessa tarkistamme myös, että luottotietosi ovat kunnossa.

Hae kulutusluotto netistä täyttämällä oheinen hakemus. Tarvitset puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Täytä hakemasi luottosumma sekä omat tietosi ja paina “lähetä hakemus”. Saat nopeasti vastauksen, josta selviää alustava tarjous, sekä sinulle tarjotun kulutusluoton ehdot sekä dokumentit, jotka sinun tulee toimittaa meille esimerkiksi sähköpostitse. Kun olemme tarkistaneet pyydetyt asiakirjat, esimerkiksi palkka- ja verotodistuksen ja olet vastaanottanut sekä allekirjoittanut lainasopimuksen, kulutusluotto on valmis nostettavaksi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä.