Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kulutusluotto korko

Komplett Bankista aina edullinen korko ja joustava takaisinmaksu

Komplett Bankin kulutusluotto – korko vain 4,9 % - 19,9 %  

Etsitkö kulutusluottoa, jonka korko ei huitele pilvissä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Komplett Bankin Joustoluotto on aina edullinen kulutusluotto – korko on 4,9 % - 19,9 %. Komplett Bankin kulutusluoton korko on henkilökohtainen ja se päätetään tapauskohtaisesti. Saat alustavan lainatarjouksen heti sähköpostiisi, kun olet lähettänyt hakemuksen meille. Edullisen koron lisäksi Joustoluotto tarjoaa muutamia etuja, joita et ole tottunut kulutusluotoissa tyypillisesti näkemään.

Kuinka valitset juuri sinulle sopivan kulutusluoton?

Markkinoilla on tarjolla runsas määrä erilaisia luottoja ja lainoja, joiden hakuprosessi, korot ja maksuehdot voivat vaihdella suuresti. Mistä sitten tietää, mikä laina tai luotto on oikea juuri omaan tarkoitukseen? Edullinen korko on vain yksi syy valita tietty kulutusluotto. Korko, kulut, maksuehdot, hakemisen helppous ja monet muut seikat yhdessä vaikuttavat siihen, mikä kulutusluotto sopii sinulle parhaiten. Komplett Bankin Joustoluoton suurin etu on sen ainutlaatuinen mukautuvuus, joka mahdollistaa helpomman talouden suunnittelun ja tarjoaa joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin.

Joustoluotto tarjoaa joustoa vaihteleviin elämäntilanteisiin

Joustoluotto on nimensä mukaisesti kulutusluotto, joka tarjoaa ainutlaatuisen paljon joustoa niin nostettaessa, kuin maksettaessakin. Voit nimittäin päättää itse miten nopeasti maksat lainan takaisin, eikä niistä tarvitse sopia erikseen.

Joustoluotossa ei ole kiinteitä kuukausilyhennyksiä tai ennalta määrättyjä minimilyhennyksiä. Edulliset kuukausierät koostuvat ainoastaan koroista ja kuluista. Voit päättää joka kuukausi, kuinka paljon lyhennät luottoa. Tiukan paikan tullen voit maksaa esimerkiksi vain lainan korot ja kulut, kätevä ominaisuus esimerkiksi silloin kun taloudellinen tilanne on hetkellisesti tiukempi.

Nosta kulutusluotto osissa, maksat korkoa vain nostamastasi summasta

Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään luottolimiitti, joka on maksimisumma, jonka voit luottoa nostaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko summaa kerralla, vaan voit siirtää osan takaisin Joustoluottotilillesi. Jos nostat vain osan kulutusluotosta, korko lasketaan vain sille summalle, jonka olet nostanut käyttöösi. Voit nostaa ja maksaa luottoa limiitin puitteissa täysin vapaasti.

Limiitissäsi jäljellä oleva summa on aina nostettavissasi. Tämä koskee myös sitä osaa luotosta, jonka olet maksanut takaisin. Jos olet esimerkiksi nostanut 12 000 euron luoton kokonaan ja maksanut siitä puolet takaisin, voit milloin tahansa nostaa 6000 euroa uudelleen ilman uutta hakemusta. Tämä ominaisuus mahdollistaa sopivan rahareservin pitämisen koko ajan kätevästi saatavilla. 

Hae kulutusluottoa heti netistä

Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan kätevästi netissä, oheisella hakemuksella. Hakemuksen tekemiseen tarvitset pankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Mitään vakuuksia tai takaajia emme edellytä. Täytä hakemasi summa ja omat tietosi hakemukseen ja lähetä se meille. Saat heti alustavan vastauksen, josta ilmenee sinulle myönnetty kulutusluotto, korko, lainaehdot ja dokumentit, jotka sinun tulee toimittaa meille joko verkkopalvelussa tai sähköpostilla. Kun nämä asiakirjat on tarkastettu, lähetämme sinulle lopullisen luottotarjouksen, jonka voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Hakeaksesi Joustoluottoa sinun tulee täyttää muutama ehto:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Kolme syytä valita Komplett Bankin Joustoluotto

  1. Edullinen vakuudeton kulutusluotto: korko 4,9 % - 19,9 %
  2. Päätä itse kuukausilyhennysten suuruudesta
  3. Helppo hakea: täytä nopea nettihakemus tällä sivulla. Voit täyttää hakemuksen missä ja milloin tahansa, tietokoneella, padilla tai puhelimella. Saat vastauksen hakemukseen saman tien sähköpostiisi. Nopeimmillaan pääset nostamaan luottoa jo samana päivänä.