Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Kulutusluotto heti

Kuluiko jo? Komplett Bankin kulutusluotto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Kulutusluotto heti Komplett Bankista

Hae 1 000 - 50 000 euron vakuudeton kulutusluotto heti Komplett Bankista! Komplett Bankin kulutusluotto tarjoaa nopean, edullisen ja fiksun tavan rahoittaa kaikki vastaan tulevat yllättävät hankinnat, jotka muutoin voisivat rasittaa kukkaroasi liikaa. Voit hakea luottoa netissä milloin tahansa rahantarpeen yllättäessä ja saada päätöksen lainan ehdoista saman tien. Lainan voit nostaa parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Kun haet kulutusluottoa Komplett Bankista, nautit aina edullisesta korosta, pienistä kuukausimaksuista ja markkinoiden ylivoimaisesti joustavimmista takaisinmaksuehdoista. Voit jatkaa elämääsi tietäen, että kulutusluottosi kustannukset eivät karkaa pilviin.

 

Kulutusluottoa heti, kun rahantarve yllättää

Muuttuvat elämäntilanteet saattavat joskus panna talouden tiukille. Yllättävä remontti, auton huolto, rikkoutunut kodinkone ja muut odottamattomat tapahtumat elämässä voivat rasittaa kukkaroa enemmän kuin olisi järkevää. Siksi on hyvä tietää, että on mahdollista saada kohtuuhintainen, aidosti joustava joustolaina heti, kun tarvetta on. Et tarvitse edes vakuuksia.

Voit hakea Komplett Bankin kulutusluottoa milloin tahansa netissä ja nostaa lainan jopa samana päivänä. Komplett Bankin erittäin joustavat takaisinmaksuehdot takaavat lisäksi, ettei lainan lyhentäminen muodostu liian raskaaksi taakaksi lompakollesi.  

 

Komplett Bankin kulutusluottoa ei ole pakko lyhentää

Toisin kuin useimmat kulutusluotot, Komplett Bankin kulutusluotto joustaa myös takaisin maksettaessa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää luottoa joka kuukausi. Riittää, että maksat lainaamallesi summalle erääntyneet korot ja kulut kuukausittain. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu millään tavalla, kuten useimmilla muilla lainantarjoajilla. Voit siis päättää täysin vapaasti itse, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden joustavampaan talouden suunnitteluun ja antaa tilaa erilaisille valinnoille ja päätöksille. Komplett Bankin kulutusluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiisi ja tarjoaa tilaisuuden nauttia elämästäsi täysin rinnoin.

 

Hae kulutusluotto heti ja maksa takaisin, kun sinulle sopii

Komplett Bankin kulutusluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa. Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Lähetä hakemus, ja saat päätöksen saman tien. Myöskään lainan nostamista ei tarvitse pitkään odotella. Lainan nostaminen onnistuu heti, kun palkka- ja verotustietosi on tarkistettu, parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Hae kulutusluotto heti, ja maksa takaisin, kun se sopii elämäntilanteeseesi!

 

Paljonko kulutusluottoa voi saada ja tarvitaanko takaajia?

Komplett Bankista on mahdollista saada joustolainaa heti 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Kulutusluotolla on mahdollista kustantaa siis suuremmatkin hankinnat. Jos haaveissa on esimerkiksi moottoripyörän hankinta, pihan kunnostus kesäksi tai kenties laskettelumatka Ranskan Alpeille, Komplett Bankin kulutusluotolla näiden unelmien toteuttaminen onnistuu. Luoton hakemiseen ei myöskään tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia, mikä nopeuttaa hakuprosessia, koska sopivien takaajien etsimiseen tai vakuuksien tarkistamiseen ei kulu aikaa.   

 

Kenelle Komplett Bankin kulutusluotto on tarkoitettu?

Komplett Bankin kulutusluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Kulutusluottoa hakevan henkilön luottotietojen on oltava myös kunnossa. Luoton hakemiseen tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Kulutusluotto, joka tarjoaa ainutlaatuisia etuja

Komplett Bankin kulutusluotto tarjoaa erittäin kilpailukykyiset edut luoton hakijalle.

- Rahat maksetaan tilille nopeasti, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana, kun hakemus on lähetetty 
- Kulutusluoton hakemiseen ei tarvita erillisiä vakuuksia ja takaajia, mikä tekee hakuprosessista nopean 
- Kulutusluotto on lyhennysvapaata, mikä antaa joustoa oman talouden suunnitteluun ja tuo helpotusta muuttuvissa elämäntilanteissa 
- Voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa