Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kulutusluotot netistä

Miksi kulutusluotot ovat suosittuja ja millainen on Komplett Bankin Joustoluotto

Kulutusluotot netistä - Komplett Bank

Monet hakevat nykyään kulutusluotot netistä, koska nettihakemuksen täyttäminen on nopeaa ja luotot saa netin kautta tilille vaivattomammin. Kulutusluotot tarkoittavat yleensä netistä haettavia 1000 - 50 000 euron luottoja, joilla voidaan rahoittaa monia arjen menoja. Yksi hankkii kulutusluotolla uusia kodinkoneita, toinen ostaa luotolla uuden auton ja kolmas käyttää sen unelmiensa lomamatkan rahoittamiseen tai shoppailuun. Olipa tarve mikä hyvänsä, niin kulutusluotot ovat ottaneet paikkansa yhtenä tärkeänä arjen menojen rahoitusmuotona muiden luottojen ja lainojen joukossa. Tähän voidaan pitää syynä helppoa hakuprosessia, nopeaa palvelua ja lainantarjoajien luotettavuutta yleisesti.

Kulutusluottojen hakeminen on helppoa ja ehdot luoton saamiseksi ovat usein tavallista pankkilainaa väljemmät. Kulutusluotot myös maksetaan tilille ilman pitkää odottelua juuri silloin, kun rahaa tarvitaan. Kulutusluotot haetaan netistä yleensä myös siksi, että:
- hakemuksen voi täyttää milloin tahansa,
- valinnanvaraa on paljon,
- luottojen vertailu on helpompaa ja
- sopivan luoton valinta on kätevämpi tehdä. 

 

Komplett Bankin kulutusluotot netistä jopa samana päivänä

Komplett Bankin kulutusluottoa voit hakea vaikka saman tien hakemuksella, joka löytyy sivun oikeasta reunasta. Täytä hakemukseen hakemasi kulutusluoton määrä, joka voi olla väliltä 1000 - 50 000 euroa. Ennen hakemuksen lähettämistä voit tarkastella arvioitua kuukausierän määrää sivun yläreunasta löytyvällä liukukytkimellä, jolloin saat käsityksen siitä, kuinka suuri luottosi kuukausierä olisi tietyn suuruisella luottosummalla. Kulutusluoton korko lasketaan aina erikseen jokaiselle hakijalle, mutta se on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %.

Kun olet selvittänyt, paljonko kulutusluottoa haluaisit ottaa, voit täyttää summan hakemukseen. Lisää hakemukseen luottosumman lisäksi myös omat henkilötietosi ja paina “Lähetä hakemus” -nappia. Saat alustavan tarjouksen sähköpostiisi saman tien. Pyydämme sinulta samalla tulo- ja verodokumentteja, mikäli ne ovat luoton avaamiseksi tarpeen. Voit lähettää dokumentit meille sähköisesti nettisivujemme kautta. Tarkistamme lähettämäsi dokumentit ja lähetämme sinulle lopullisen luottotarjouksen. Mikäli hyväksyt saamasi tarjouksen, voit allekirjoittaa sen heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. Komplett Bankin kulutusluotot ovat nostettavissa heti kun sopimus on allekirjoitettu eli parhaimmillaan saman päivän aikana kun teet hakemuksen.

 

Komplett Bankin kulutusluotot sisältävät monia hyviä puolia

Komplett Bankin netistä haettavat kulutusluotot tarjoavat luotonhakijoille monia hyviä puolia. Luotoissamme on markkinoiden joustavimmat maksuehdot, pienimmät kuukausierät ja aina edullinen korko. Komplett Bankin kulutusluotot ovat täysin lyhennysvapaita eli niitä ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Komplett Bank lähettää kuukausittain laskun ainoastaan luoton koroista ja kuluista, luoton lyhennyksen määrän saa päättää asiakas itse. Lyhennyksen voi myös jättää kokonaan maksamatta niinä kuukausina, joina rahalle on muuta tarvetta. Kuukausittain on maksettava ainoastaan erääntyneet korot ja kulut.Tämän ainutlaatuisen edun ansiosta Komplett Bankin kulutusluotoissa on markkinoiden pienimmät kuukausierät ja joustavimman takaisinmaksun lainalle.

Komplett Bankin kulutusluotto on joustavaa luottoa, jota voi maksaa takaisin ja nostaa oman luottolimiitin rajoissa juuri niin kuin itse haluaa. Luottolimiittiä ei ole pakko nostaa kerralla kokonaan, vaan limiittiin voi jättää tilaa myöhempiä nostoja varten. Nostoja voi tehdä niin monta kertaa kuin itse haluaa. Jo lyhennetty luotto siirtyy takaisin luottolimiittiin, jolloin takaisin maksettua luottoa voi halutessaan nostaa uudelleen käyttöönsä ilman erillistä hakemusta. Luoton korko määräytyy aina nostetun luoton mukaan, ei luottolimiitin suuruuden mukaan.

 

Kenelle Komplett Bankin kulutusluotot sopivat?

Komplett Bankin kulutusluotot sopivat kaikille, jotka haluavat ottaa luottoa netistä erittäin joustavin ehdoin. Luottohakemuksen tekemistä varten tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja verkkopankkitunnukset, joilla luottosopimus allekirjoitetaan. Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias. Lisäksi edellytämme, että hakija asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, ja että hänellä on säännölliset kuukausitulot. Hakuprosessin aikana tarkistamme myös, ettei luoton hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.