Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kulutusluoton korko

Kulutusluton korkoon vaikuttavat muutamat eri seikat ja alta löydät lisätietoa miten kulutuluoton korko muodostuu

Kulutusluoton korko ja muut tärkeät seikat, jotka tulee ottaa huomioon lainantarjoajaa valitessa

Kulutusluottoa ottaessa kannattaa tutustua tarkasti eri pankkien ja muiden toimijoiden tarjoamien luottojen ehtoihin. Kulutusluoton korko, kulut ja laina-aika ovat tavallisimmat seikat, jotka määrittelevät lainan sopivuuden hakijan tarpeisiin. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa kilpailukykyiset ehdot edellä mainituissa seikoissa, mutta niiden lisäksi sillä on yksi ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee siitä kenties markkinoiden joustavimman ja asiakasystävällisimmän kulutusluoton. Päätät itse miten nopeasti laina maksetaan.

Miten kulutusluoton korko määräytyy?

Kulutusluottojen korkoja vertaillessa on tärkeää ymmärtää, mitä eri termit tarkoittavat. Nimelliskorko on luotonantajan luotosta perimä korko. Todellinen vuosikorko sisältää luoton koron lisäksi kaikki muut luottoon liittyvät maksut ja kustannukset, esimerkiksi luoton avausmaksun ja kuukausimaksun. Todellinen vuosikorko lasketaan nimelliskoron, perustamismaksun, lyhennyserän kustannusten ja erien määrän perusteella. Kun haet Komplett Bankin Joustoluottoa, korko ja muut kulut kerrotaan sähköpostiisi toimitettavassa lainatarjouksessa.

Komplett Bankin kulutusluoton korko on aina edullinen

Komplett Bankin Joustoluoton nimelliskorko on aina välillä 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko päätetään hakemuskohtaisesti sen jälkeen, kun tarvittavat dokumentit ovat käsitelty ja saat sinulle räätälöidyn lainatarjouksen Komplett Bankilta.

Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, maksat korkoa vain siitä osasta luottoa, jonka olet nostanut. Jos esimerkiksi sinulle on myönnetty 5000 euron Joustoluotto, ja olet nostanut siitä vain osan, esimerkiksi 2000 euroa, korko lasketaan nostetulle 2000 eurolle. 

Komplett Bankin Joustoluotto

Sen lisäksi, että Komplett Bankin kulutusluoton korko on edullinen, Joustoluotto tarjoaa muitakin erittäin kilpailukykyisiä etuja, jotka kannattaa ottaa huomioon kulutusluoton tarjoajaa valitessa. Yksi ominaisuus erottaa sen suurimmasta osasta kulutusluottoja, nimittäin sinä päätät itse, milloin ja missä tahdissa maksat luoton takaisin. Pakolliset kuukausimaksut koostuvat vain nostetulle summalle erääntyvistä koroista ja kuluista.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle annetaan luottolimiitti, jonka puitteissa sinulla on mahdollisuus nostaa luottoa ja maksaa sitä takaisin haluamallasi tavalla. Jos limiittisi on esimerkiksi edellä mainittu 5000 euroa, voit nostaa sen kokonaan tai vaikkapa 1000 euroa nyt ja loput 4000 euroa myöhemmin. Sinun ei tietenkään ole pakko nostaa luottoa limiittiin asti, vaan voit käyttää vain osan siitä.

Joustoluottoa on mahdollista myös nostaa yhä uudelleen. Kun olet maksanut osan luotosta takaisin, voit nostaa takaisin maksetun osan luotosta uudestaan. Jos olet siis maksanut esimerkiksi 5000 euron luotosta 2000 euroa takaisin ja hoitanut kulut ja korot ajallaan, voit nostaa 2000 euroa uudestaan käyttöösi. Voit maksaa ja nostaa luottoa niin monta kertaa ja niin pitkään kuin haluat. Näin sinulla on jatkuvasti rahaa joustavasti käytössäsi.

Näin haet edullista ja joustavaa kulutusluottoa Komplett Bankista

Voidaksesi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa sinun tulee täyttää muutama ehto.

  • Sinun tulee olla täyttänyt 23 vuotta.
  • Sinun tulee olla ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta.
  • Sinulla on säännölliset tulot.
  • Luottotietosi ovat kunnossa eli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Joustoluottoa haetaan netissä. Täytä tämän sivun oikeasta reunasta löytyvä hakemus ja lähetä se meille. Saat paluupostissa vastauksen sähköpostiisi saman tien. Vastauksesta ilmenee sinulle myönnetty lainalimiitti, korko ja muut ehdot sekä asiakirjat, jotka sinun tulee toimittaa meille sähköpostitse. Kun olemme saaneet ja tarkastaneet ko. dokumentit, luotto on valmis nostettavaksi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä.