Siirry suoraan sisältöön.

Kulutuslaina

Joskus saattaa tulla yllättävä tarve rahalle - kulutuslainalla varaudut yllättäviin menoihin!

Kulutuslaina nopeasti tilille

Yllättikö jokin suuri menoerä tai haluatko muuten vain investoida esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan tai vaikkapa uuteen autoon? On harmillista, kun pesukone hajoaa kesken pyykinpesun tai televisio pimenee juuri jääkiekon maailmanmestaruuskisojen aikaan. Jos näin kuitenkin pääsee käymään, niin silloin kulutuslaina voi olla sinulle juuri sopiva ratkaisu. Komplett Bankin kulutuslaina on edullinen ja järkevä tapa rahoittaa kaikki pienet ja suuret hankinnat, joihin budjettisi ei muuten riittäisi. Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000 - 50 000 euroa Komplett Bankista vaikka saman tien.

Kulutuslainahakemuksen voit täyttää netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja saat vastauksen hakemukseesi hetkessä. Rahat ovat tililläsi heti kun tarvittavat tiedot on tarkistettu. Komplett Bankin kulutuslaina tarjoaa aina edullisen koron, markkinoiden pienimmät kuukausimaksut ja ylivoimaisen joustavat takaisinmaksuehdot. Kun otat kulutuslainan Komplett Bankista, voit olla varma ettet joudu pulaan lainanlyhennysten kanssa.

1 000 - 50 000 euron kulutuslaina

Aina ei kaikki mene kuten on suunnitellut, joten vaihtuvien elämäntilanteiden tai yllätyslaskujen varalta on hyvä tietää, että Joustoluotto joustaa, eikä sinun tarvitse anoa Komplett Bankilta lainan maksuajan muutosta. Voihan olla, että haluat joinakin kuukausina suunnata budjettisi muihin menoihin kuin lainan lyhentämiseen, ja tämäkin on täysin sallittua Joustoluotossa. Joulun alla on mukava tehdä joululahjahankintoja ilman huonoa omaatuntoa, koska takaisinmaksuaikaa voi pidentää milloin vain. Laina mukautuu joustavasti kaikkiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa vapauden suunnitella rahankäyttöä oman maksukyvyn mukaan.

Komplett Bankin kulutuslainassa on myös monia muita mainitsemisen arvoisia etuja. Kun haet lainaa meiltä, et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi, eikä sinun tarvitse myöskään kysellä ystäviäsi lainan takaajiksi, vaan voit rauhassa huolehtia omasta lainastasi itse. Lisäksi ymmärrämme hyvin, että rahan tarve saattaa yllättää ja lisäbudjettia voi tarvita nopealla aikataululla, siksi rahat maksetaan tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana kun lähetät hakemuksen, eli heti kun tulo- ja verotiedot on tarkistettu. Toisinaan on myös hankala arvioida paljonko lainaa pitäisi ottaa. Meiltä saat aina joustavan luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan ja mikäli lainalimiittisi on täynnä, niin riittää että maksat osan lainasta takaisin ja käytössäsi on jälkeen lisää limiittiä.

Kenelle Komplett Bankin kulutuslaina sopii?

Komplett Bankin kulutuslaina sopii kaikille, jotka haluavat nauttia hyvistä lainaeduista ja maksaa lainaa takaisin todella joustavasti. Lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää ja on säännölliset tulot. Sinun ei tarvitse olla huippupalkkaisessa ansiotyössä voidaksesi hakea Komplett Bankin kulutuslainaa.

Lainaa hakevilta henkilöiltä edellytetään myös, että he ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Joustolainan hakemista varten tarvitaan voimassa olevat sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme lähettää sinulle nopealla aikataululla sähköisesti tiedon lainatarjouksestasi. Näin voimme palvella sinua nopeasti ja luotettavasti. Lainatarjoukseen voit tutustua kaikessa rauhassa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, tai lukea kulutuslainastamme tarkemmin sivuiltamme.