Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Kohtuullisen koron käyttölaina

Silloin kun lainan korolla on väliä - Komplett Bankin Joustoluotto on ykkönen

Kohtuullisen koron käyttölaina

Komplett Bankin Joustoluotto on kohtuullisen koron käyttöluotto, jossa on markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuehdot. Mutta mikä on käyttöluotto? Käyttöluotto, tai käyttölaina, on suosittu tapa rahoittaa erilaisia arjen tilanteita, joissa tarvitaan lisäbudjettia tai -rahoitusta omien varojen lisäksi. Tällaisia voivat olla esimerkiksi yllättävät tilanteet, kuten kodin remontoinnin tarve, yhtäkkiä hajonnut pesukone tai auton korjauskulut. Lisäksi käyttölainalla voi hyvin rahoittaa lomamatkat tai isomman mittakaavan juhlat tai hankkia keittiöön uudet kodinkoneet. Sillä hoituu kätevästi myös auton rahoitus. Käyttöluotto valitaan isompien ostosten rahoitukseksi usein juuri kohtuullisen koron, joustavien maksuehtojen ja nopeutensa ansiosta. 

Käyttöluotto eroaa esimerkiksi pikavipeistä siinä, että lainan saamiseksi on täytettävä jonkin verran pikavippejä enemmän ehtoja. Tästä on lainanhakijalle se etu, että käyttölainan korko on pikalainoihin verrattuna usein kohtuullisempi. Useimmiten myös käyttöluottojen lainasummat ovat muutaman sadan tai tuhannen euron pikavippejä suurempia, sillä käyttöluottoa voi saada maksimissaan jopa 50 000 euroa. Käyttölainasta maksetaan yleensä kuukausittain ennalta määrätty lainan lyhennys sekä lainan korot ja kulut. Muista käyttöluotoista poiketen Komplett Bankin Joustoluotossa on sen sijaan rajoittamaton mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Joustoluotossa pakollisia kuukausiamaksuja ovat toisin sanottuna siis ainoastaan lainan korot ja kulut; lainan lyhentämisen tahdin saat päättää itse.

Paljonko on käyttölainan kohtuullinen korko?

Kohtuullisen koron voi selvittää parhaiten eri käyttölainojen korkoja vertailemalla. Vertailuja tehdessä on kuitenkin hyvä muistaa, että korot merkitään erilaisin termein. Ennen käyttölainan ottamista onkin hyvä tutustua siihen, mitä erilaiset termit tarkoittavat, koska vain oikein tehdyllä vertailulla voi selvittää onko korko kohtuullinen vai ei.

Käyttölainojen yhteydessä mainitaan yleensä kaksi termiä, joiden erot on hyvä tietää. Nämä termit ovat nimelliskorko ja todellinen vuosikorko. Nimelliskorko tarkoittaa lainasta perittävän koron määrää, eikä se sisällä muita lainaan liittyviä maksuja. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki lainaan liittyvät muut maksut, esimerkiksi perustamismaksut ja käsittelykulut. Tästä syystä kannattaa pitää mielessä, että käyttää vertailussa ainoastaan todellista vuosikorkoa. Tämän lisäksi kannattaa vertailla keskenään vain saman suuruisia ja saman laina-ajan lainoja.

Kohtuullisen koron käyttölaina Komplett Bankista

Hae käyttölainaa Komplett Bankista, niin voit luottaa siihen, että lainassa on varmasti kohtuullinen korko, markkinoiden pienimmät kuukausimaksut ja erittäin joustavat takaisinmaksuehdot. Komplett Bankin Joustoluotto on käyttölaina, joka mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina. Sen edullinen korko ja joustavat maksuehdot takaavat, että et joudu pulaan lyhennysten kanssa.

Komplett Bankin käyttölainassa on aina edullinen korko 

Komplett Bankin Joustoluoton korko on aina väliltä 4,9 % - 19,9 %. Lähetä lainahakemus nyt, niin lähetämme sinulle heti lainatarjouksen edullisella korolla. Käyttölainamme takaisinmaksuehdot ovat markkinoiden joustavimmat, sillä voit itse päättää, milloin maksat lainan takaisin.

Hae käyttöluottoa helposti netissä

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa milloin tahansa netissä ja nostaa lainan jopa samana päivänä. Lainahakemus löytyy tältä sivulta ja se on helppo ja nopea täyttää. Valitse vain summa jonka haluat lainata, lisää lomakkeelle muut tarvittavat tiedot ja lähetä lomake meille. Vastaamme tarjouspyyntöösi hetkessä ja voit saada lainan jopa samana päivänä, eli heti kun tarvittavat tiedot on tarkistettu ja lainatarjous on hyväksytty. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla. Käyttölainan hakeminen ei voisi olla tämän helpompaa!

Komplett Bankin käyttölaina sopii kaikille, jotka arvostavat lainan kohtuullista korkoa ja joustavia takaisinmaksuehtoja. Voit hakea lainaa Komplett Bankista kun olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tarkistamme myös, että luottotietosi ovat kunnossa ja niissä ei ole merkintää, jotta laina voidaan myöntää. Hakemuksen tekemistä varten tarvitset lisäksi voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Hae nyt!