Käyttöluotto heti netistä ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Käyttöluotto

Rapatessa roiskuu ja eläessä kuluu. Komplett Bankista taloudellisia ratkaisuja monenlaisiin arjen haasteisiin!

Käyttöluotto Komplett Bankista 
Käyttöluotto on suosittu rahoitusmuoto kaikkiin arjen tarpeisiin, koska se on nopea luotto, jolla voi rahoittaa helposti erilaiset suunnitelmat ja ostokset. Komplett Bankin Joustoluotto on käyttöluotto, jonka parhaita ominaisuuksia ovat nopeus, helppous ja joustavuus. Käyttöluottoa saa nopeasti, koska sitä voi hakea ilman aikaa vievää vakuuksien tarkistamista tai takaajien etsimistä. Lisäksi käyttöluottoa voi hakea hetkessä suoraan netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Käyttöluotto joustaa myös lainan määrässä ja takaisin maksettaessa. Käyttöluotto on kätevä tapa toteuttaa helposti ja nopeasti vaikkapa uusien huonekalujen, kodin juhlien tai kodinkoneiden hankinnat silloin, kun rahaa tarvitaan kerralla suurempi summa.

Komplett Bankin Joustoluotto on käyttöluotto, jota voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Komplett Bankin Joustoluottoa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi, eikä lyhennysvapaita kuukausia ole rajoitettu. Riittää, että maksat kuukausittain luoton erääntyneet korot ja kulut. Komplett Bankin Joustoluotossa on aina edullinen korko ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut.

Vakuudeton käyttöluotto joustaa tarpeen mukaan
Komplett Bankin käyttöluotto toimii samalla periaatteella kuin tavallinen luottokortti. Kun haet luottoa sinulle myönnetään oma luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää rahaa tarpeen mukaan. Kuukausittain on pakko maksaa ainoastaan luoton korot ja kulut. Komplett Bankin Joustoluotto on siis täysin lyhennysvapaata, joten voit maksaa varsinaista luottosummaa takaisin silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Voit vapaasti nostaa ja maksaa luottoa sinulle myönnetyn luottolimiitin puitteissa. Limiittiä on mahdollista saada 1 000 ja 50 000 euron väliltä. Luottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan sen pakolliseen kuukausimaksuun sisältyvät ainoastaan lainan suuruuden mukaiset korot ja kulut. Voit lyhentää luottoa joustavasti silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Koska Komplett Bankin käyttöluoton takaisinmaksusta saa pitää lyhennysvapaata aina halutessaan, on oman talouden suunnittelu paljon joustavampaa kuin rajoitetun lyhennysvapaan luotoissa.

Hae käyttöluottoa nyt, saat rahat parhaimmillaan samana päivänä
Tarvitsetko lisäbudjettia nopeasti? Toisinaan rahantarve voi yllättää vaikka olisi kuinka varautunut myös ylimääräisiin menoihin. Onneksi Komplett Bankin lyhennysvapaan käyttöluoton hakeminen on helppoa ja todella nopeaa. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella - hae joustolaina heti! Täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat luottotarjouksen hetkessä. Käyttöluotto on nostettavissa parhaimmillaan samana päivänä eli heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.

Kysymyksiä ja vastauksia Komplett Bankin käyttöluotosta

Kenelle Komplett Bankin käyttöluotto sopii?

Komplett Bankin käyttöluotto sopii kaikille, jotka arvostavat luoton joustavaa takaisinmaksuaikaa, edullista korkoa ja nopeaa lainanmaksua tilille. Käyttöluottoa voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lainan hakijan tulojen minimimäärä on 16 000 euroa vuodessa. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Luottohakemuksen tekemistä varten tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille?

Luottoa haettaessa saatetaan toisinaan olla jo tilanteessa, jossa rahan tarve alkaa olla todella akuutti. Siksi on hyvä tietää, että Komplett Bank on todella nopea vaihtoehto lainan hakijalle. Käyttöluotto on nostettavissa tililtä heti kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Tämä tarkoittaa sitä, että rahat ovat tilillä parhaimmillaan samana päivänä kun hakemus on lähetetty.

Paljonko käyttöluottoa voi saada ja mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Komplett Bankista voi saada käyttöluottoa 1 000 - 50 000 euroa. Takaisin maksetun osan luotosta voi myös halutessaan nostaa uudelleen oman tarpeen mukaan. Komplett Bankin luotto on täysin lyhennysvapaata eli siitä voi maksaa kuukausittain ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu tiettyyn määrään vuodessa, joten voit lyhentää lainaa juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi